| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hahahhh sanki gitmek istemdilerde hahaha
ne ne ne...bunu diyen fenerin kaptani |
|
|||
|
|||
![]() BJKHABER.NET CANYI YAYINDA. BEŞİKTAŞ BAŞKANI SERDAR BİLGİLİ YÖNETİM KURULUNUN ARDINDAN ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI:
"BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR KARŞILAŞMASI TÜRK FUTBOLNA KARA BİR LEKE OLARAK TARİHE GEÇTİ. SON DÖNEMDE MAALESEF ORTAM ÇOK GERİLDİ. ÖNCELİKLE Ç.RİZESPOR-FENERBAHÇE KARŞILAŞMASININ YENİDEN OYNANMASI TEKRAR EDİLEN MAÇTA FENERBAHÇE"NİN YENİ TRANSFERLERİNİN FORMA GİYMESİ BİZİ TEDİRGİN ETTİ. BUNUN YANISIRA LİG TV DEKODERLERİNİN BEŞİKTAŞ"IN UZAK ARA ÖNDE OLMASI NEDENİYLE SATIŞININ OLMAMASI HATTA YORUMCULARININ "PUAN FARKI KAPANSIN YOKSA İŞSİZ KALACAĞIZ" AÇIKLAMALARI NEDENİYLE BİZ BÜYÜK BİR GERGİNLİK İÇERİSİNE GİRDİK. TARAFTARARIMIZA BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM. SADECE SAHAYA KARTOPU ATTILLAR. SAHAYA NE BIÇAK NE DE EN UFAK BİR TAŞ ATTILAR. HAKEM GENÇ BİR KİŞİ. MAALESEF ALDIĞI EĞİTİMDEN Mİ YOKSA, NEREDEN ALDIĞI BELLİ OLMAYAN CESARETDEN MİDİR NEDİR SAHAYA KAHRAMANLIK YAPMAYA ÇIKMIŞ BİR ŞOVMENDİ. BİRÇOK POZİSYONDA HAKSIZDI. ZAGO"NUN İLK SARI HAKSIZDI. İBRAHİM"E SARI KART VEREBİLİRDİ. AHMET YILDIRIM"A NEDEN KIRMIZI GÖSTERDİ ONU KİMSE ANLAYAMADI. BU MAÇI YÖNETECEK KAPİSETEDE DEĞİLDİ. YANLIŞ OLAN BÖYLE BİR MAÇTA CEM PAPİLA"NIN GÖREV ALMASIYDI." BİLGİLİ"NİN YAPTIĞI AÇIKLAMANIN DEVAMINI SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. |
|
||||
|
||||
![]() Sizin 3 dogru ;-))))
Göster bakiyim ne kadar Futboldan anliyorsun! Say bakayim üc büyüklerin kac tane sampiyonluklari var ! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Emre ve Hasan"a kirmizi kart gösterilmesini
elestiren Rumen hoca, ""Bir hakem, bir maçi nasil katledebilir, bunu gösterdi"" dedi. Batista"nin yaptigi hareketin kirmizi kartla cezalandirilmasinin dogru oldugunu kaydeden Lucescu, ""Biz, zaten kendisini cezalandiracagiz. Bülent Korkmaz da takim kaptani olarak alkisi yapmamaliydi. Ancak Emre ilk yarida neden sari kart gördü, Hasan neden atildi, anlamiyorum"" seklinde konustu. Lucescu, statta kendilerine yabanci maddelerin atilmasi konusunda ise sunlari söyledi: ""Buradaki medeniyet ölçüsünü tartisabiliriz. Yasananlar utanç verici. ilk yarida üstümüze atilanlar ortada. Böyle seyler Ali Sami Yen Stadi"nda da oluyor. Ancak bu kadar degil."" Rumen hoca, yedikleri golde Hasan"in hatali oldugunu da sözlerine ekledi. i6s baskani m.cansun: G.Saray Baskani Mehmet Cansun, F.Bahçe maçinda kaybedilen 3 puanin ve olaylarin faturasini futbolcularina kesti. Hakem Ali Aydin"in iyi bir maç yönettigini ifade eden Cansun sunlari söyledi: ""Bizim futbolcularin agresif oynamalari baslarina is açti. Ancak F.Bahçe"den de kart görmesi gereken oyuncular vardi. Ali Aydin bize kartlari çok kolay çikartti. Batista ve Serhat"in atildigi pozisyonda Serhat"a da kirmizi kart gösterilmesi gerekiyordu. Yine de iyi maç yönetti. Suçlular mutlaka cezasini çekecektir. Yönetim Kurulu olarak biz, bu maçin kasetini tekrar izleyip, suçlu olanlara ceza verecegiz. Galibiyeti kesinlikle haketmedik. Kötü oynadik. F.Bahçe seyircisi çok büyük bir taskinlik yapmadi. Ancak kale arkasina mutlaka ag çekilmesi gerekiyor. Çünkü kaleciler rahatsiz oluyor. yonetici enis sevil: Yönetici Enis Sevil de, futbolculari suçlayarak, ""Hakeme suç bulmak istemiyorum. Çünkü kötü oynadik ve çok agresiftik. Suçlu hakem degil, futbolcular. Burada kartlarin hesabini degil, kötü futbolun hesabini sormamiz lazim"" dedi. Fenerlist"den bir arkadasdan alinma ;-) |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|