| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Wahhhhhh, voll der typ. Passt zu dir albirt, du bist auch so ein komischer kauz. Man bekommt Gänsehaut, wenn man dich und deine art anschaut. Irgendwie alles unheimlich.
|
|
|||
|
|||
![]() Was hast du gegen Mazhar Alanson
![]() Sari laleler Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu, karşı koyamam Dayanamam, kıskanırım seni, paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam, bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu, karşı koyamam Dayanamam, kıskanırım seni, paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından MFÖ |
|
|||
|
|||
![]() Ege : Yaz Askim
Dönemem verdigim sözden böyle cabuk dönemem gidecegimi bile bile devam edemem kac kez yandi canim hasret acisiyla artik seni sevemem baslamam, bitecegini bile bile bu aska baslamam ne seni ne de kendimi atese atamam anla beni yaz askim Ilk degil ki bu basima gelen beni benden alip götüren Kadehim senin özleminle dolup bosalacak Gün sensiz baslayip sensiz batacak Yasanmak istenenler hep yarim kalacak bunu benden isteme baslamam, bitecegini bile bile bu aska baslamam ne seni ne de kendimi atese atamam anla beni yaz askim Ilk degil ki bu basima gelen beni benden alip götüren Ilk degil ki bu basima gelen beni yavas yavas eriten ......... baslarim, bitecegini bile bile bu aska baslarim hem seni hemde kendimi atese atarim sokul bana yaz askim..... |
|
|||
|
|||
![]() Yasar - Aldanirim
Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Tutup savur gönlüm bu son elveda Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ahh gülüşüne Aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu Bu son elveda aşk değil keza Ne bir tavır ne bir eda Savur savrul gönlüm bu bu son elveda Aldanırım ben sana Bu her mevsim söyler misin Mecbur eden buna yar sen misin Soran beni yarım bulur Sen bir tek gül ey yar tamam olur Hatırlarım hiç gidemem deyişini Hatırlarım erken ölürüm deyişini Aldanırım ben zaten gülüşüne ahh gülüşüne Aldanırım gülüşüne Bu bir yalan bu bir ceza Savur savrul gönlüm bu bu son elveda Aldanırım ben sana |
|
|||
|
|||
![]() bazen söz biter,acı kalır içimde
gecelerinde geçmez olurr aahhh gündüzlerinde rüzgara bırakırsın bir kuru yaprak misali nerede bulacaksın bilemessin sonunda kendini rüzgara bırakırsın bir kuru yaprak misali nerede bulacaksın bilemessin sonunda kendini sen gittin herşey gitti + sevinçler mutluluklar hayaller artık herşey sıradan herşey basit bende seni sevmekten hiç korkmadım sevgilim artık sadece huzur diliyorum kendim için fazlada kalamıcam buralarda gün sayıyorum kimseyide sevemiyorum senden sonra sevmekte istemiyorum sadece seni gün geçtikçe daha çok özlüyorum daha fazla özlüyorum.. bazı anlar vardırya,ya vardır ya yoktur göremessin karanlıkta ahh çarparsın duvarlara ama yinede yürürsün bir sonraki adımın boşluk olsa bile gözlerine bakmaktan hiç korkmadım sevgilim ama yinede yürürsün bir sonraki adımın boşluk olsa bile gözlerine bakmaktan hiç korkmadım sevgilim sen gittin herşey gitti sevinçler mutluluklar hayaller artık herşey sıradan herşey basit bende seni sevmekten hiç korkmadım sevgilim http://www.youtube.com/watch?v=KZtEm0r7d18 |
|
|||
|
|||
![]() Sen tutunabilir misin?karşılıksız cepleri boş aşkıma,
Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilir misin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semaya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Sen tutunabilir misin?Beklentisiz cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur, gideceksin sende tanırım seni Sen giderken buralardan bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında buldun bu soğuk yüreği Korkma! büyüdün büyüdün sığmadın kalbime bak ateş oldun yaktın geceleri Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri aşığım ahım gelir bulur seni http://www.youtube.com/watch?v=STQFj...eature=related |
|
|||
|
|||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=SxKBv...eature=related
Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüregim yanmadi hiç bu kadar Çok yalnızım Seninle bir yarım bir yarım Yok, söylemeden olmaz Ben sana aşığım, ben sana aşığım Eger elindeyse ne olur çal kapımı Eger yüregindeysem ne olur sil göz yasımı Sen bilmezsin alirim haberini, Yollara küsmüşsün hissettinmi gittigimi? Buralar cehennem oldu inan bana.. Yanip kavrulsamda seninle güzel Ankara Günesimiz bu ask yakar yüregimizi Perde olmus gözlerimize göremeyiz hiç birseyi.. Benim karahaberim senindir. Eger Leyla`n ölmüs derseler gelme sakin istanbul`a. Bulamazsin ki beni buralarda. Bir bulut ol git Ankara`ya. Yag istedigin kadar topragima. Ben bizim bahçede olacagim. Tam siyah kordonlu saatin yaninda. O zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bagirabilirsin. Sensiz bu dünyayi sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum.. Ama simdi ne olursun gel.. Leyla`n hayatta ve istanbul da. Nefes almakta zor gelecek miydi bir gün bana? Tek hayalim hissettigim su son nefeslerimi seninle alip vermek şu son nefeslerimi.. Ben Sana Asigim.. |
|
|||
|
|||
![]() En güzel yerinde bitti aşkımız
Bir gönül sayfası daha kapandı Ansızın terketti umutlar bizi Bir gönül sayfası daha kapandı İkimiz sevmiştik delicesine Ayırdılar bizi ölürcesine Ölmeden toprağa gömercesine Bir gönül sayfası daha kapandı Ayrılıkmış meğer aşkın bedeli Kalbim paramparça gönlüm bir deli Nasıl diner sensiz gözümün seli Bir gönül sayfası daha kapandı |
|
|||
|
|||
![]() Bitmesin
Hatalar ard arda birbirini kovalar Sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar Tükenir yürekler bitmek bilmez acılar Unutma her aşkın sonunda ayrılık var Seviyorum ah belkide son defa Yürüyorum bak yepyeni umutlarla Tut ellerimi bedenimi sar bırakma Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra Kapıl git sürüklen yepyeni rüzgarlara Deli gönül uslanma esir ol duygulara Yaşanmamış farzet maziyi göm anılara Bir çocuk gibi masum habersiz koş yarınlara Seviyorum ah belkide son defa Yürüyorum bak yepyeni umutlarla Tut ellerimi bedenimi sar bırakma Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra Ne olur bitmesin yüreğim dayanamaz Bu kadar kolay değil böyle sevgi harcanamaz Acılar son bulsada ayrılıklar unutulmaz Böylesi bir aşk sadece yaşanır anlatılmaz Seviyorum ah belkide son defa Yürüyorum bak yepyeni umutlarla Tut ellerimi bedenimi sar bırakma Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra Onur Mete http://www.youtube.com/watch?v=L8IFACg8EFY |
|
|||
|
|||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=2tIvH...eature=related
ONUR METE - ADALETSİZ YAR Toplan gözümün içine baka baka durma toplan Aşkımız tarih yazıyor şu an Yaşayan bilir ah durma toplan Sormam ne diye sorayım Ah belli ki tutamam Yak ne kaldıysa anılardan Haram olsun kalanlarda haram! Ah Lanet olsun bir bir vurgun daha Acımasızca aşk vurdu bana Canımı aldı canevimden Sonumu yazdı elleriyle Gülüm soldu şimdi diken Hani nerde ölürüm diyen Durmam durmam buralarda Yatmam sensiz odalarda Gitme böyle öldürme Yapma adaletsiz yar Sormam sormam gururumdan Razı gönlüm karalara Aşkın düştüğü yerlerde Yapma adaletsiz yar |