Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 07.02.2005, 14:11
eniskaya

Standard Noch was sanane kelimesi caresizlikten

veya cevap verememezlikten dogan bir seydir....

Ne demek banane..... seninde babanin topragi degil ya Irak... seni ne kadar ilgilendirirse, bizide en az en az o kadar ilgilendirir, cünkü komsu devlettir Irak..... kapindaki insani tanimak ve ona göre davranmak lagzimdir.....

Also komm mir bitte nicht mit sowas.... güzel güzel sohbet ediyorduk, sistemi bozma ve ayni sekil ve Üslupta devam edelim lütfen.....

Selam
Enis
Alt 07.02.2005, 14:15
Benutzerbild von hasrett
hasrett hasrett ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hm üff. Haklisin,

arasira bozuluyor!

Ich kann inzwischen in GB"s schauen. Wenn ich zum Beispiel Deinen nick hier, vom Forum aus, öffne, geht das einigermaßen.

Aber Chat!?

---

Lül. Ich glaube, es sitzt ein Anfänger hinter Vaybee"s Seiten.

Wieso sollten sonst einige Links falsch verlinkt sein1?

*es lustig findet*

türklerde herzaman hersey yarim yumalak olur* derdi Babam simdi hühühühüh ))
Alt 07.02.2005, 14:16
eniskaya

Standard Senmi benim Özgürlügüm ölcüsünü

vereceksin... nasil olacak bu is.....

Askeriyemiz vatanin bütünlügünü savunuyor... ne varki bunda... gerekirse bende yardim ederim, das ist doch Logisch.....

Bana bir türlü cevap veremedin Halilcigim... benden eksik olan Hakkin hangisidir ??????

Vaya seni bende üstün kilan nedir ????

Sende simdi Ermeni patrikhanesi gibi basladin... Ülkücüleri kapatin gibisinden.....

Özgürlük iste eline Silah alip daga cikmaktir.... evet Halilcigim Özgürlük devlete karsi savas asma imkanina sahip olmaktir....

Devlete Millete kasri gelmissiniz... bundan daha büyük Özgürlük nerede görülmüs...... ????

Özgürlügünü son Noktasina kadar yasarken, sen yine bak nerelere gittin.......
Alt 07.02.2005, 14:18
eniskaya

Standard Bunada sükür

onu bizim babalarimizin hepsi derdi... ama kendileride tam ayniydilar.....

Ama simdi yavas yavas isler yolun giriyor
Alt 07.02.2005, 14:23
Benutzerbild von hasrett
hasrett hasrett ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yok arkadas!

Babamin cagina, nesline laf getirtmem.
Konu o bu su olsun!

Ne yönden bakarsan bak,
onlar dogrudur.

Ben böyle görüyorum,
cünkü onlar dogru idiler dogru yasadilar.

Bokluk varsa, "yarim yumalak"lik varsa biz de var arkadas. Yok öyle baskalarina suc atmak )))
Alt 07.02.2005, 14:25
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard yok beni hic ilgilendirmiyor..irak halki

ve kerkük halkinin verecegi bir karar ne beni ne seni ne de türk devletini ilgilendirir..

taa ne zaman ki orda kürtler veya araplar türkmenlere katliam falan yapar o zaman konusma ve müdahele hakki dogabilir..
Alt 07.02.2005, 14:26
unknown

Standard Burasi politika forumumu?

anlamis deyilim?

bir ikincisi Türkiye senelerce satilmis?

amerika otur dese oturur kalk dese kalkar.
eniskaya

Standard En azindan dünyada Tek Demokratik

Ilsam devleti olduk.......

Bundan daha büyük basari olabilirmi.....

Evet Saltanatin hatalrini dahlen cekiyoruz... enayiler seylerinin havasina savas yapip durdular....

Diyorsunki devletin olduda ne oldu... Eeeeee bir sey olmadiysa ya sen neyin pesindesin... Elma Armutun pesinde degilsin herhalde.....
Du wirst mehr und mehr persönlcih und agressiver in deiner Ausdrucksweise.... belibe doch Sachlich und Cool....

Ordunun kölesi... hmmmmm bizi koruyan devletimizi düzende tutan zaten Silahli kuvvetlerinin sistemidir... canimiz feda onlara... zatenh bizim Vatandaslarimiz cocuklarimizdir askere gidip devleti koruyan....

Kiro sorunu öyle fazla bir sey olarak görmüyoruz... hele hele Tayibinde öyle abartilir bir sey olarak gördügünü zannetmiyorum...

Kaldiki Yunan, Bulgaristan, Ermenistan, Iran gibi dis kuvvetlere karsi hazirlikli olmak sarttir......

Sen belki hayatin gayesini tam algilamis degilsin.....

Insanoglu hayatta kendisinden kuvvetli olana HAKSIZ yere yenilmemek icin yaratilmistir... yani hakli ol ve mücedele et... mutlkaka Zafer senin olacktir.....

Das ist eine Art Naturkonstante.... duygusalliga ve gercek disi düsünceler yer yoktur Allahin Sünnetullah sisteminde.....

Iste din ile Politika ic icedir...
eniskaya

Standard En azindan dünyada Tek Demokratik

Ilsam devleti olduk.......

Bundan daha büyük basari olabilirmi.....

Evet Saltanatin hatalrini dahlen cekiyoruz... enayiler seylerinin havasina savas yapip durdular....

Diyorsunki devletin olduda ne oldu... Eeeeee bir sey olmadiysa ya sen neyin pesindesin... Elma Armutun pesinde degilsin herhalde.....
Du wirst mehr und mehr persönlcih und agressiver in deiner Ausdrucksweise.... belibe doch Sachlich und Cool....

Ordunun kölesi... hmmmmm bizi koruyan devletimizi düzende tutan zaten Silahli kuvvetlerinin sistemidir... canimiz feda onlara... zatenh bizim Vatandaslarimiz cocuklarimizdir askere gidip devleti koruyan....

Kiro sorunu öyle fazla bir sey olarak görmüyoruz... hele hele Tayibinde öyle abartilir bir sey olarak gördügünü zannetmiyorum...

Kaldiki Yunan, Bulgaristan, Ermenistan, Iran gibi dis kuvvetlere karsi hazirlikli olmak sarttir......

Sen belki hayatin gayesini tam algilamis degilsin.....

Insanoglu hayatta kendisinden kuvvetli olana HAKSIZ yere yenilmemek icin yaratilmistir... yani hakli ol ve mücedele et... mutlkaka Zafer senin olacktir.....

Das ist eine Art Naturkonstante.... duygusalliga ve gercek disi düsünceler yer yoktur Allahin Sünnetullah sisteminde.....

Iste din ile Politika ic icedir...
Alt 07.02.2005, 14:33
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard Gerekirse amerika ile catisirmisiz!..

<a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=142753" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=142753</a>
Antwort