| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() kesinlikle karsilastirmamak lazim. bu sadece genelde savascilar kötüdür düsüncesine karsi bir cevaptir.
|
|
||||
|
||||
![]() @ tekbir1
.. Imanli bir sahis insanin kilik kiyafetine bakipda hareket etmez. Egerki bu tarz yargilara devamiyetini sürdürür ise, Yanmak´tan, yani dünyada kendi özünde yarattigi Cehenneminden kurtulamaz ki bu takdirde ALLAH kelimesinin farkina varamayip INSANLARI görür!!!! Sana tek sorum var, cevaplar isen sevinecegim... Hz. Muhammed, o zamanin sartlarina uyupmu kilik kiyafetini seciyordu, yani putperest insanlar gibimi giyiniyordu...onlarin giydikleri cüppe, sarik lami dolasiyordu, sakal birakip onlar gibimi yasamina devam ediyordu...yoksa bas kaldirip, günün sartlarina uygun olmayan bi tarzmi seciyordu???!?!?!? Lütfen Arkadaslar, biraz aklimizla hareket etsek daha makbule gecer diye düsünüyorum! Kumas parcalarinda takilip kalmayalim... |
|
||||
|
||||
![]() degil gercekten..
yani kusura bakmayin ama ya benim kafada bir ariza var yada bu düsünceleri savunanlarin.. birincisi ben hicbir zaman savaslar toptan kötüdür ve ben her halükarda savasa karsiyim demedim..savas elbette birileri sana saldirirken ve senin yasam hakkini elinden alip zorlamaya calisirsa son derece mesru olabilir... su anda iraklilar toptan savas etse amerikan kuvvetlerine bunun adi aslinda savas bile degil direnis hakki olur olsa olsa.. -istanbulu alinmasinda da bizanslilarin karsi koysa aynisiydi durum.. -bu nasil zihniyettir allahaskina anlamakta güclük cekiyorum.. birileri cikmis istanbulu fethettik,adamlara iyilik ettik..adamlar zaten kan agliyodu, bize yalvardilar bizi alin diye.. -yani ben söyleyecek bir sey bulamiyom sevgili keriyo..ya siz malkocoglu filmlerini cok seyredip böyle hurafelere inaniyosunuz... -koskoca bir ordu ile istanbulu kusatiyosunuz..kent yorgun karsi cikacak gücü ve kuvveti yok ve fazla carpisma olmadan teslim oluyorlar... biraz karsi ciksalardi da ben o zaman senin cok merhametli osmanli ordunu görürdüm... |
|
||||
|
||||
![]() ...kullanmaya baslarsan cok sevinecegim.
Hz. Muhammedin "ABDU-HU" ve "RASULU-HU" olusuna dil uzatman benim sinir sistemimi bozmaya basliyor yavas yavas!!!! On´dan yüz cevirip de sevmeyen, Allah´i terk etmis olur ve sükür etmeyi unutur!!! Yazarken hesap kitap edip yazarsan sevinirim.. Tabikii, düsünme kabiliyeti var ise!!! |
|
||||
|
||||
![]() sizleri bilemem ama
ben hocalarin giyisine ve sakkalina bakarim. cünkü bu bir din adami. birde bir hatirlama yapayim...unutmadiysaniz, sakkalini ilk kesen erkek milleti, peygamber lut a.s homosexuel halkiydi. hani cebrail a.s lut a.s ziyarete gelirken tecavüz etmeye ugrasmadimi lutun halki? ve iste bu halk ilk sakkalini kesen halkti. gelelim hadislere, bir cok hadislerde peygamberiiz sakkala ve giyse ne kadar cok önem verdigini belirtiyor. misal sakkalini kesen sahabiden peygamberimiz yüz cevirmistir. bunu bukhari ve tirmizide bulabilirsiniz. nasil kadinlarin islama göre giyisileri varsa erkeklerinde vardir elbet. bu konuda devam sohbet etmek istiyorsan insaallah delil lerle devam edebiliriz. ama benim anlatmaya calistigim giyisi degil, benim zoruma giden türklerin sadece türk hocalarini dinlemeleri. insaallah kendimi anlatabildim. saygilarimla allaha ismarladik |
|
|||
|
|||
![]() eger senin tanrinsa veya tanrinin sevgilisi habibi ise kuranda söyle bir ayet var...onlarin tanrilarina sövme cünkü onlarda senin allahina söver !
muhammed konusunda bu kadar hassas olduguna ve muhammedin öldügünü söylememin seni bu kadar incittigine göre..MUHAMMED SENIN TANRIN... ve sende mümin degilsin..cünkü müminin sadece bir allahi var gerisi fasssa fisso hikaye masal...... |
|
|||
|
|||
![]() bizde allaha inaniyoruz bu put dedigin seylerde bizim evlilarimiz din adamlari ve hz ibrahim..sen bunlari nasil yikmamizi ve sadece bir allaha inanmamazi istersin...
kisileri kutsamak müsriklikdir..sizde müsriksiniz... kuran bunu diyor..ayetleride yazabilirim.. |
|
|||
|
|||
![]() allahin yanina muhammedi koyup kücük tanri yapmaya sevgi saygi bilmem ne cart curt adi altinda allaha sirk kosmuyormusunuz ?
kURANda allah peygamberler arasinda ayrim yapmaz !!!! musa ne ise isa da odur yakub ne ise muhammedde odur ibrahim ne ise davudda odur.. peki size ne oluyor siz neden ayrim yapiyorsunuz ? musaya neden ibadet etmiyorsunuz isaya neden ibadet etmiyorsunuzda muhammedi namazlarda yüceltip yüceltip duruyorsunuz musa iile isanin basi kelmi yokssa ????? muhammedi yüceltip yüceltip kücük bir tanri yapiyorsunuz bunun farkinda bile degilsiniz... .. size hic kimse sadece allaha tapacaginizi sadece onu kutsayacaginizi söylemdimi..muhammed in kendisi bizzat bunu söylemistir..ayetler vardir... iste görüyorsunuz saygi sevgi müsrikleri kurani okumadiklarida nasil belli oluiyor... Neden muhamedin yolundan gitmiyorsunuz ve sadece allahi kutsamiyorsunuz düsündünüzmü cahiller ? |
|
|||
|
|||
![]() ruhban sinifi hiristiyanlikda yahudilikde var ..kuranda bunu bir güzel elestirir..
kuran oca yok derken sen gelmis hocalarin kicinin killariyla müslümanlik tasliyorsun.. sapikmisin nesin |
|
|||
|
|||
![]() bu dediklerine karsi baska diyen yok.
Dediklerin sonuna kadar dogru, bende ayni görüsteyim. Vahiyler arasinda bir fark yoktur, Allah Musayada ayni konusur, Muhammedede. Beni ve bazilarinin kirdirdigin uslübundur. Bizler cahil falanda degiliz. Büyük kisiler hic bir zaman karsisindakini kücümsemez. Kuran anlayisi olarak gercekten formdasin, ama keske uslübunda ona yaksassa... Selamlar Enis |