| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Den Punkt,den du und die meisten von uns ständig übersehen,ist die Bedeutung und Die Art und Weise der Gleichheit..
Wie kann man zwei Schüler mit extrem verschiedenen IQ in der Klasse gleich behandeln? oder zwei Schüler aus ganz verschieden Eigenschaften, Begabungsrichtungen? Deine Gleicheit setz zuerst eine Angleichung(Wenn nicht freiwillig auch mit Gewalt) voraus |
|
||||
|
||||
![]() dass es ein Kurdenproblem gibt-über türkische Grenze hinas- unbestreitbar..
mit ihrer über 30 Mil. Bewölkerung nach Araben, persier, Türken größtes Volk in Region und trotzdem ohne Staat.. Nach 1. und 2. Weltkrieg hatten die Kriegssieger nach ihrer Interesenvorstellung beliebig die Grenzen bestimmt und kurdisches Gebiet und Teritorium wurde unter Türkei, Iran, Irak und Syrien aufgeteilt.. Das ist wirklich ein Drama und Tragädia für dieses Volk.Sie lebten als Nomaden und Stämmenweise und hatten keine Nationalitätbewusstsein entwickelt, was auch die Entstehung eines Staats verhinderte.. Ihre Lage ist mit Juden vergleichbar,jedoch sie haben kein Lobby und Macht wie Juden.. müssen sie auch eine Holocaust erleben,damit internationale Gemeinschaft und UNO sich mit dem Problem beschäftigen??.. -Gerci Türkiye Avrupa ve dünyadan cekinip utanmasaydi bir Soykirim yapabilirdi pkk ile savasirken.. Alparslan Türkes teklif bile etmisti bir katliam yapmayi: "sinekleri öldürmek icin batakligi kurutmaliyiz" im Klartex:Kürtlerin hepsini kilictan gecirmeliyiz.. bu teröristleri doguran analari öldürmeliyiz!! |
|
|||
|
|||
![]() anlasilma olmus...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() iste Terör olmus..... yani bizim askeri antreman yaptirmislar..... ne güzel... her iste bir hayir var.. bu isin hayirida bu olsa gerek
|
|
|||
|
|||
![]() ama Kirolarin rolü bu cercevede sence hangisi ????
Sence katkilari nedir bunlarin... ausser Treningspartner für die Türkische Armee... ?? |
|
|||
|
|||
![]() Sizlerin topu cok tehlikeli ve gercekten cani insanlarsiniz.......
Bunu söyleyen Araplar... Türkler ve Farslilar..... yani tüm komsu devletleri.... Ne demisler söyle komsunu sana kim oldugunu söleyeyim..... Sizler TR de birinci sinif vatandasken artik 3 sinif vatandasliga düstünüz.... bir Yahudi yada bir Ermeni asilli Türkü sizden daha hayirli görüyoruz..... Cünkü sizler haksiz yere ve kesinlikle gereksiz yere TR devletine savas actiniz..... Sizler savasi TR ye acacagina sizlerin Asiret Resilerine acmaniz lagzimdi.... Sizlerin geri ve Cahil kalmanizin TEK NEDENI SIZLERIN ASIRET RESILERIDIR...... Sizleri kör edip tam bir Terörist olarak yetistiriyorlar.... Ulu önderimiz ne diyor.... "Cahil halk ile ancak savas yapilir" Iste isbati........ Burada CemDean ile askHalil.... bar bar bagiriyorlar..... Ohhhhhh bize sunu ettiler bunu ettiler... yok Haklarimizi elimizden aliyorlar yok efendim beni dövdüler yok efendim kültürümüz elimizden gidiyor... LAGA LUGA LAGA LUGA Ben soru sordum.... hemde harbi medeni erkek gibi...... sanda aynisini soruyorum..... Ben Trabzonluyum... ve Türküm... yada sen deki Lazsin... ist mir auch recht.... ------------------- Ben simdi kalkip Trabzondan Diyarbakira göc etsem.... ve sende kalkip Diyarbakirdan Trabzona göc etsen ne olur.... Ben Türküm diye Diyarbakira gelince, sende olmayan HANGI HAKLAR BANA ILAVE OLARAK VERILIR... ????? Arabami, bakire karimi, evmi... para pulmu... san söhretmi.... verilir bana ???? Ve senin elinden Trabzonda hangi hak alinir..... ???? paranmi elinden alinir, konusma hakkinmi elinden alinir, yada karinmi elinden alinir, seni hapsemi tikarlar.....??????? ------------------ Nedir sizleri bir Trabzonlu Enisten daha üstün kilanki... bende olmayan haklari istiyorsunuz... hele hele ne oldugunu sizlerde bilmiyorsunuz.... Benden dahami akillisiniz, dahami aydinsiniz, dahami tiplisiniz....... ???? nedir sizleri Araplardan, Iranlilardan, ve Türklerden yada TR de yasayan diger asaleti baska millete dayananlardan...... aksHalil"e bunu sorunca.... yahu birak gel senle Trabzonsporu konusalim... LAGA LUGA..... Baslarim simdi Trabzonsporuna.... adam gibi soru sorduk ve cevap istiyorum........ Hadi bana adam gibi, erkek gibi cevap ver bakalim...... ve ayni zamanda Özali göz önünde bulundur.... bu adam TR ye en büyük ilerlemeyi saglayan bir adamdi.ve ayni zamandada Kürttü...... Engelleyenmi oldu Özali.... Tayip Erdogan tam 4 ay hapiste yatti ve cikti yönetimi begenmedi... gecti basa oldu Basbakan..... Onuda engelleyenmi oldu...... Senin yada benim Basbakan olmami engelleyenmi var ??????? Almissiniz Asiret Resisinizi önünüze cekmissiniz ZÜGÜRT AGADAKI gibi karsinsina ondan sonra Agam emret, Agam emret....... Elbette sizler CAHIL kalacaksiniz..... cünkü Sizlerin AGA diye Allahlariniz var..... Töre Cinayetleri Sizlerin olaralarda oluyor..... genc kizlari Töre diye asip kesiyorsunuz.... iste Cahillik caniliktir.... Haaaaa PKK nin tek bir faydasi var onunda söylemis olayim.... PKK Türk silahli Kuvvetlerinin Antreman arkadasidir....... Sizleri birileri kullanarak, TR nin askeriyesinin önüne yem olarak atiyor...... aklinizi basiniza toplayin ve okumaya calisin ve cocuklarinizin okumasini saglayin... Cahil kalmayin, Cahillik=Canilik ------------------------ Bu aciklamalarimi aslinda sizler alip bas kösenize asip oturup aglamaniz lagzim ki sizler ne hale gelmissiniz..... kalpleriniz ve gözleriniz nefretle dopdolu..... Biz Türkler rahatiz..... bizler baslatmadik, baslatan sizlersiniz... ve aglayanda sizlersiniz....... Sorumu tekrarlayim bari... sen yine atlarsin oyana buyan... Ben Diyarbakira gelince, bana verilecek olan ilave HAKLAR hangileridir ??????? Hadi dene bakalim benim kadar gercekci ve medeni olmaya... |
|
|||
|
|||
![]() Ben Almanin tarafli gazetesine veya devletine sormadim.......
Sizler icin konusanda Laman devleti degildir.... sizlersiniz...... Ve snin icinde sen konusacaksin..... Ben senden duymak istiyorum...... yaz be kardesim adam gibi.... und hör auf dich immer hinter den Deutschen oder anderen zu verstecken.... ben kizarim böyle kacamakliklara... ------------------- Ben simdi kalkip Trabzondan Diyarbakira göc etsem.... ve sende kalkip Diyarbakirdan Trabzona göc etsen ne olur.... Ben Türküm diye Diyarbakira gelince, sende olmayan HANGI HAKLAR BANA ILAVE OLARAK VERILIR... ????? Arabami, bakire karimi, evmi... para pulmu... san söhretmi.... verilir bana ???? Ve senin elinden Trabzonda hangi hak alinir..... ???? paranmi elinden alinir, konusma hakkinmi elinden alinir, yada karinmi elinden alinir, seni hapsemi tikarlar.....??????? ------------------ Yani sen simdi TEK BIRTANEDEMI diyemiyeceksin..... Yahu sen ölünce yüce Allaha ne gibi hesap vereceksin simdi..... acaba onadami bu mekaleyi okumasini tavsiye edeceksin...... Du hast mich schwer enttäuscht..... ben ümit etmistimki bir bu Forumda bir tane söylediklerinin arkasinda sonuna kadar durabilene, ama feci sekilde yanilttin beni.... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ve Allahta razi olsun diyorum.... evet cok cok dogru......
A dan Z ye tüm haklar ellerinde varken... neyin pesinde olduklarini bir kere kendileri anlayabilseler.... bende onlardan gercekleri duyma imkani bulacagim... ama nerde ???? Sadece sikayet edip sildirirler, yazdiklarimi...... hesapta küfür.... Aynisini tekrar yazdim... neresinde küfür var.... bilmiyorum... artik analamkta cok cok zorlaniyorum bunlari |
|
|||
|
|||
![]() Yani sizler mehr IQ und wir weniger IQ ???
Nasil yani..... sana benim sorumun aynisini sordu..... Bak Halilcigim... mehr und mehr Leute burada cevabini bekliyor..... ve gide gide artiyor... hele hele Türk halki cevabinizi ictenlikle duymak istiyorki... sizleri anlayalim...... |