Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 25.05.2004, 02:31
unknown

Standard AHMEDBAKI $ARLATANDIR@@@@@@@@@@@@@@@@@@

bilimadami felanda degildir..atmasyon seylerle kitab yazip site hazorlayip senin gibi islami ve bilimi yüzeysel bilenlerin gözünü boyamaktadir..sacmalayip duruyor adam...
verdigin refaranze bak ahmed baki.com ..muhahhaha allah size akil versin..kindergarten müslümanlari
Alt 25.05.2004, 02:34
unknown

Standard din tarifi cok basit..!@@@@@@@@@@@@@@@@q

sadece bir allaha inanmak saygi sevgi cart curt diye allahin yanina cesitli kücük tanrilar yerlestirmemek... kaynak olrakda sadece kurani almak.. bu kadar basit...
cünkü bu arkadaslar kildiklari namazlara allahin isiminden baska onlarca isim karistirip onlarida kutusuyor ..kuran bunlari lanetliyor...!
kisaca bu ..anlamiyorsan selbe schuld !
Alt 25.05.2004, 10:02
unknown

Standard sence 100% dogru ibadet var mi?

herkesin kücük veya büyük günahlari yok mu? Bazi ögrenilen seylerin ne kadar zor terkedilebildigi bir gercek degil mi? Nereden biliyorsun adamin nasil namaz kildigini? Hep varsayim seninkisi.Sana daha evvel de yazmistim, sen yapici olmanin aksine küstahligi yegliyorsun, bu da sana bir sekilde insanlarin seninle ilgilenmesini sagliyor...Selamlar
Alt 25.05.2004, 10:23
Benutzerbild von oezbektasi
oezbektasi oezbektasi ist offline
Neuer Benutzer

Standard demek öyle..

selamunaleyküm!

elaziz kardes..sihatin yerindedir insallah!

hz.ali (a.s.)"dan bir söz aklima geldi:
"söyleyene degil, söylenene bak!"

kalin saglikca!
Alt 25.05.2004, 10:36
unknown

Standard belki sorumu yalnis formüle ettim

Müslümanligini yasayan lari sayabiliriz ama toplum yasiyormu ?

Müslüman dinine göre carsamba günü son is günüdür (yarim gün calisilir) , persembe ise (calismak serbest tir), cuma günü cuma namazina gidilir ve hafta sonu bitmis olur.

Cumartesi ilk calisma günüdür
(kisa bir karsilastirma)
hiristiyan dinine göre cuma yarim gün calismak,
cumartesi alisveris ve pazar gününe hazirlik, pazar günü kiliseye gidip dost ve tanidiklarla güzel bir sohbet....
pazartesi günü de ilk is günü

Dünya hiristiyan takvimini almis ve hiristiyanlasmis.

simdi tekrarliyorum sorumu hangi insan müslümanligini yasiyor ve hangi devlet müslümanligi yasatiyor?

saygilarimla
Alt 25.05.2004, 11:54
eniskaya

Standard seni bir türlü anlayamiyorum

Bizler burada, en azindan bir cogumuz.

Evrensel olan Kurandan bahsederken, Sen cevap veremediginden olsa gerek, kalkmis abuk zubuk nasihatlar veriyorsun.
Sagol ama bu tip sözlere ne ihtiyac nede itibar ederim.

Efendice tartisacaksan tartisalim, Basis olarak Kurani göstereceksen göster, bizlerin Ideolojilerlen bir isimiz olamaz.

Yazdiklarimda kabul edemedigin ne var??

Sen beni birak, baskalarinida birak, kimsenin agzina laf koymaya calisma.
Sen benim yazdiklarimin ne tarafi yanlis onu söyle, aydinlatmaya calis, yanlislarimi(zi) kaynak (Kuran"i) göstererek düzelt.

"sende gelmis burda kücük malkocoglu karaoglan efsaneleri analtiyorsun.. bu insanlari caktirmadan kutsamakdan ne zaman vaz geciceksin!"

Insan kutsaldir, Peygamber insanlarin en degerlisidir. Bütüh sahibeler büyük düsünce insanlariydi, cünkü bunlar Kuaranin özünü en iyi bilen Peygamberden ders almislardir....... bunu inkar edebilirmisin........?????

Simdi Peygamberler, bilim adamlari bunlar degerli degilde. Cehalet icinde yüzen baskalari dahami degerli.

"Hic bilenle bilmeyen bir olurmu?" bunu Kuran söylüyor, nede evrensel bir yaklasim.

Daha efendice sohbetler dilegiyle
Selamlar
Alt 25.05.2004, 11:58
eniskaya

Standard Allah senden razi olsun

Bomba gibi laf, Salih rivayet iste bu.

Senin ne isin var Hocanin privat hayatinla, o onun kendi sorunu. Kimseye zarar vermiyor ya.
Eger hata yaptiysa, mutlaka yapmistir ve yapacakta, bu onun insan oldugunu gösterir.
Peygamberler bile bazi hatalarindan dolayi Allahtan firca yemisterdir, Kuranda ayetlerle tespittir.

dimi......
Alt 25.05.2004, 12:05
eniskaya

Standard Sonu güzeldi

biz baska bir seymi sölüyoruz.

Gel arkadasim persönlich olmadan:

Senin görüsün var benim görüsüm var, birde ortada Kuran"in gercekleri var, orada bulusalim.

Ben ve bir cok degerli arkadim burada bunu söylüyor.

Senin begenmedigin Süleyman Ates sanki baska bir seymi söylüyor.
Süleyman Hocanin tipine, gelmisine, gecmisine bakacagina söylediklerine bak.
Simdiye kadar hangi konuda Kurandan disari cikti????????? merak ediyorum lütfen söyle, o eskiden yaptigi hatalari kabul ediyor, müslümalikta burada baslar.
Kendisine Mail olarakta göndeririz, degerli bir adamdir o, geri yazar buradada yayinlariz.

Hatasi neymis söyle merak ediyoruz.

Son derece ciddiyim, cevabi bekliyoruz....

Selamlar
Enis
Alt 25.05.2004, 12:13
eniskaya

Standard anlasilan

Sen ondan daha iyi bir bilim adamisin..... olabilir, diyecegim yok.

Lütfen hatalarini, lafi gevelemeden yuvarlak laf atmadan sirala.

Sarlatan falan bu laflari gec, böyle laflari en büyük din bilgini olan Peygamberler bile agzina almamislar, cünkü Allah degiller.

Kimde iman ve salih amelin oldugunu yalniz Allah bilir, Sen degil.

Söyle yapalim, istersen seni ve Süleyman Hocayi, Ahmed Hulusiyi bir canli yayina cikaralim ve karsilikli tartisin.

Bunlari Sarlatan sahtekar diye entlarven etem denemesi dünya tarihine gececek bir durum olur, bütün dünya Seni tanir sayar...
Seninle beraber bizlerde geliriz, tüm dünya kamuoyu önünde tartsiriz....

Yapalim ne dersin, Saka anlama cünkü saka demiyorum.... son derece ciddiyim.

Evrensel bir kanun:
-------------------
Müslüman lafin arkadinda duran kisidir.
Alt 25.05.2004, 13:36
unknown

Standard sana bu kez hak veriyorum! Elaziz.

Fujitsunun yazdiklarina bir yorumum yok. Ama senin makalendeki noktalarda haklisin !
Antwort