| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ut werden...... o zaman harika olacagi simdiden belli
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() kuranda yaziyor degismeyecegi.
sen bana aklini göstersene? gösterilirmi? ama akil var dimi? degistiyine dair bende bir ispat istiyorum o zaman. |
|
|||
![]() fincan oynatmasiydi bu soru soruyorsun fincan dolaniyor. ve ben gercekten öyle bir soru sordum ki bu cevabi en iyi arkadasim bile bilmiyordu, ayrica bu "oyunu" birbirimizi fazla tanimayan arkadaslarla oynadik. ve inan ki dogru cevapi aldim. hani ayse sen fincani igrattin fatma sen oraya ittin biliyordun diyemem
![]() ![]() ![]() |
|
|||
![]() su zamanda bunu söyleyemeyiz eski osmanli zamaninda dinimizin yasak gördügü seyleri yapmiyorduk ve bu bir nevi yasaydi.
ama su zaman ki yasalarda bunun gecerli oldugunu sanmiyorum cünkü dinimizde zina fuhus günahtir ama su zamanki devletimizde izinli fuhus evleri bile var. |
|
|||
![]() Osmanli zamanindada fuhus vardi...
Kaldiki Sultanlar hepsi zinakardilar... bunu bilmen gerek... MAX.. 4 tane kari alabilirsin derken ISLAM... kalkip Haremleri karilarla dolduranlarmi DINDARDILAR... Biraz ufkunu acman gerek.... o kadar basit degil olaylar... DINler tarihsel olaylardir fenomenlerdir... kimse kesinlikle DIN adina konusamaz ve konusma hakki yoktur.... Bazi cahiliyeler, zannediyorklarki, Camiideki Hoca bizi kurtaracak.... insanlik DINle uyusturuluyor ve DINle kontrol altina aliniyor... bunuda KORKUTARAK yapiyorlar... Devlet ise insanlari DININ yanlis yasanmasindan azda olsa cikariyor ve koruyor... Eger devlet sistemi olmasin... kesinlikle Hocalarin tümü dünya af edersin.... ker tuza cevirirler.... Sonucta Hocalarda insandir... SADECE CIKAR ICIN YASAYANLARDAN FARKLARI YOKTUR..... |
|
|||
![]() biraz farkli algiladik birbirimizi galiba
![]() |
|
|||
![]() dediklerin dogru olabilir katiliyorum sana ama MAHLUK nedemek oldugunu biliyor musun acaba?
Kurban kesilip pisirilip yenilmez fakirlere ese dosta akrabaya dagitilir. |