| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() beraber yasiyoruz onlarin dinene karismadik kültürüne karismadik.
karissaydik onlar simdiye Müsliman olurlardi. Ispanyadan yahudi dönmeleri kim kurtardi Almanlarmi.... |
|
|||
|
|||
![]() u.a : Tunusta , Misirda, Senegalde ve Fasta calistim.Cezayirden ve Libyadan da sükürler olsun ki sadece transit gectim. Ayrica ne ayildim ne de bayildim.Insan bazen nerede yasadigini secemiyor degil mi!
![]() Burada bilmeden konusmam ben. Selamlar |
|
||||
|
||||
![]() ....
beyenmiyorsan neden oraya calismaya gittinki.... |
|
||||
|
||||
![]() millet yani diyorum ki, su derin teorik tartismalara ara verip yesilcam hangi filmleri üretmis bakin da nostalji yapin biraz...
BEN BIR KANUN KACAGIYIM (1966) BEN BIR SOKAK KADINIYIM (1966) GUNAHINI ODEYEN KADIN (1969) GUNAHINI ODEYEN ADAM (1969) GUNAHLARINI KANLARIYLA ODEYENLER (1969) IYI DOVERIM KOTU SEVERIM (1972) ACI SEVERIM TATLI DOVERIM (1975) OLUMUNU KENDIN SEC (1971) OLMEDEN TOVBE ET (1971) MEZARINI KAZ BENI BEKLE (1971) IPINI BOYNUNDA BIL (1971) VE SILAHINI CEKTI (1972) KIYMA BANA GUZELIM (1962) VUR VUR KAC KAC (1972) VURMA ZALIM VURMA (1972) FIRCANA BAYILDIM BOYACI (1978) VE ONU VURDULAR (1973) OLUMLE SEVISENLER (1972) SEVISEREK OLENLER (1975) AYIKLA BENI HUSNU (1975) YE BENI MAHMUT (1975) ZIMBALA BILAL (1975) ISMET BU NE KISMET (1978) OTTUR KUSU OMER (1979) KOKLA BENI MELAHAT (1975) KOKLA AMA KOPARTMA (1975) HASAN ALMAZ BASAN ALIR (1975) BU BABA BASKA BABA (1975) BEN ARMUDU DISLERIM (1975) SIPSAK BASARIM (1975) ISTE KAPI ISTE SAPI (1975) YUZME BILMIYORSAN ISIN NE AGACTA (1978) HER ADIMIM BELA (1972) ADIM BELADIR (1970) ADIM KAN SOYADIM SILAH (1970) |
|
|||
|
|||
![]() Dubai - Sharjah
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Osmanli yine kapilarini acar miydi bilemem.Neden kimse su andaki dünyadan bahsedemiyor?
|
|
|||
|
|||
![]() var?
Aynen dedigin gibi: Biz kim Arap kim. Biz kendi Cumhuriyetini beyni yüregi ve akliyla kurmus dünya standardi bir Secular Türk Devleti. Yüzyillardir devlet yönetme tecrubesine sahip, kendi topraklarini kendi imkanlariyla savunabilecek, yutta sulh cihanda sulh sloganiyla kendini yetistirmis bir milletiz. Senin Araplarin sadece kendilerini Müslüman sanip yapay devletlerin usagi olan, kendi pantolonunu giyemeyen, kendi topraklarini savunamayan. Dinin ön gördügü evrensel kanunlari cigneyen, Insanlarin kafalarini kesen asan, bizi tehdit eden, Allahin azman kulu olan Araplar bizlen hic bir olabilirmi... Elbette bizler ayriyiz, kimsenin malinda mülkünde gözümüz yok ve hic bir kimseyede verecek zerre kadar malimizda yok. Sana sunuda söyleyeyim düsünesin diye. Peygamberler kimlere gelmis. Yahudilere ve Araplara!!!!!! Su anda dünyada nerede savas var???? Hangi milletler durmadan savas icindedirler??? Hangi toplumlara su anda bir yeni Peygambere ihtiyaci vardir??? ABD"yide Yahudi say, cünkü onlarin gizli yönetmenleri oradaki Yahudi zenginleri... Cevabini görüslerini beklerim. Selamlar |
|
|||
|
|||
![]() Benim TC"im Araplara yalvariyormus, diyorsun.
O halde senin TC baska bir yerde olmasi lagzim, cünkü benim yani aziz Türk milletinin, Atatürkün önderliginde kurulan ve evrensel kanunlara bagli olan Türkiye Cumhuriyeti Allahtan baska kimseye yalvarmiyor ve yalvarmazda. TC kula kulluk etmez. Bizden teknoloji, ekonomi, beyin, askeri, insanli, ileri görüslülük, temizlik, cagdas insanlar gibi degerlerden uzak olan Arap alemi, bize ne verebilirki. Ben Araplara karsi degilim, sadece bana bizlere üstünlük taslamasinlar. Ben bir cok Araplarla Üniversitedede taniustim calistim, gerek beyin gerek ahlak olarak bizlerden cok cok gerideler. Irak savasinda gelip Türkiyeden yardim istemediler, kalkip bir araya gelip Iraka yardim etmediler. Dünyada üctane Seytan var (Yahudiler, Araplar, Amerikalilar) ikisi dini kullanarak cinayet islerler, ABD ise Demokrasi adiyla dünyaya tecavüz etme pesinde. Her sey apacik ortada Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() Benim bildiklerim, senin anlaybildigin kadar canim
![]() Allah ilk vahiyinde Insanlari aklina hitab etmistir, ancak sen o sirada uyuyordun sanirim ![]() fark etmez sende ulasirsin ![]() Eyvallah Fatih |
|
||||
|
||||
![]() bugün cok güzel bir cuma idi. vaaz veren hoca hikmetli sözleri ile insanlarin varlik gayesini güzel bir sekilde acikladi.
Ademin yaratilisini ve seytanin insana kurdugu tuzaklari hatirlatti. kendimi kabe"nin önünde hissettim. tüm alem ile bir olmus yüce Mevlan"in kulu olma bilincine varanlardan olmanin sükrünü ifa edenlerden olmak ne kadar da güzelmis. Hamd ancak alemlerin Rabbi olan Allah"a mahsustur. O"dur insani bir damla kandan yaratan. Ve yine O"dur insana kendi ruhundan üfleyip can veren. ve ben kendimi kabe"de tavaf edenlerden hissettim. kabeyi tavaf ettim. Kul olmak icin geldim Allah"im deyip, yüce Allah"a yöneldim. Evet güzel bir cuma idi. Hikmet dolu bir cuma idi. Yüce Allah hakki hak batili batil taniyanlardan etsin. |