Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.09.2006, 12:49
Benutzerbild von dueslerinkadini
dueslerinkadini dueslerinkadini ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bak TOP

gördügüm kadari Annen cok kötü örnek olmus sana. Tek ögrettigi igrenc ve seviyesiz seks fantazileri.

Inan bana, her kadin annen gibi degil

Ama annen iste, naparsin?

muahahaaaaaa
Alt 22.09.2006, 12:52
unknown

Standard o.T.

"ben kimseye kolay kolay küfür etmem
ilk bu forumda küfürlü yaziyorum.onunda sizin gibi cahiller beni öfkelendirmeyi basardigi icin "
"sizin gibi" cahiller? Laflarina dikkat et tammami. Ben sana saygimi göstermeye calisiyorum, sen sürekli hakaret icinde bulunuyorsun. Iste bu cahilligin ta kendisi!
Kendi oldugundan gibi daha iyi etme, sonucta küfürbazin tekisin. Dindar bir insan bir kere küfür etmez!

"sana bir sorum var wolf.
kurani kerim sadece cahil insanlarin okudugu bir kitapmi.eger öyleyse neden ünlülerden cogu islama geciyor ve bilmediginiz nice insanlar müslümanliga geciyor.neden alevi , budist ve kemalist olmuyorlar ? "
Kim dediki kuran sadece cahil insanlar tarafinden okunuyor? Her müslüman Kurani okumasi gerekir! Aleviligi sen nerden bileceksinki veya budhizm? Cogu insanlar bu dinlerede geciyor, bunu neden parantez disina koyuyorsun?

"senin su demokrasi , kemalist sivastaki olaylara deginelim.
demokrasi de halkin dedigi olur
malesef bu türkiyemizde yok.halkin bir kismi kuran kursunun acilmasini istiyor.imam hatibi bitirdikten sonra üniversiteye gitmek istiyor."
Alevi halkida Alevi kursunu istiyor. Neden bugüne kadar yapilmadi bu? Her köyde bir cami bulursun, ama bir cemeve her yerde bulunmaz, bu haksizliga ne dersin?

"halkin bir kismi bu engellerin kaldirilmasini istiyor.neden o zaman daha cok engel koyuluyor.
sivas meselesine gelince.ateist yazarin biri ortaya cikacak ve allah inanmam icin geri zekali olma diyor.müslümanlarda buna dogal olarak tepki gösterdi.aleviler icinde tr. bir kez mum söndü oynuyorlar denildi.alevilerde ayaklandi her tarafi darmadagin etti.buna ne diyorsun.
mustafa kemal atatürkü herkez sevmeye bilir herkezde nefret etmeye bilir.mustafa kemal atatürkü sevmekle insan yobazliktan ariniyormu. "

Peki bugüne kadar alevilerin baska inancdan cikan insanlari öldürdüklerini gördünmü?
ateist insanlar var diye öldürülmesimi gerekir?
Peki Sivasdaki yakanlar müslüman degildiyse, neydi? "allah allah" bagirarak 37 insani cayir cayir yaktilar. "bir insani öldürürsen, tüm insanlari öldürürsün" allahin bir deyimi degilmi?
`
Niye? Senin bilgin onlari asiyormu acaba?
"evet benim bilgim onlari asiyor "
biraz mütevazi olalim lütfen, ilim karsisinda her insan tozdan daha kücükdür!

"iyi müslüman olma meselesine gelince.
ben dinimi inceliyorum , arastiriyorum ve okuyorum.ama uygulamakta biraz zayfim.
"
Incele, ama insan olmaya calis!
"snce nasil iyi bir insan olurunur.
biri benim dinimle dalga gececek hakaret edecek ve bende susacagim.sen bununlami iyi bir insan olundugunu söylemeye calisiyorsun.herkesin her oyuruguna buyur dememi mi bekliyorsun ? "
Savunmani yap, ama siddetle küfürle etme!

"allahu tela kuranda insanlarin en güzel bicimde yarattigini anlatmakta.insan olmak dogruyu dogru bilmek yanlisida yanlis bilip uzak durmakla ve allah itaat etmekle olur. "

Iyi insan baska insanlari ne sözlen nede ellen incitmemesi gerek!

Allah cesitli dinler yaratiginda muhakak bir sey biliyordu, bu sira ne senin aklin erir nede benim, bunu kabul etmemiz gerekir!
Alt 22.09.2006, 12:54
unknown

Standard DELiKAMLIKADIN :) bana insanliktan bahse

delikamlikadin görülüyorki konusma malzemesi bulmadigin zaman insanin annesine laf atiyorsun.

sen bana ve anneme ve babama laf attim ve benden aynisini benden buldun mu.

bulamassin cünkü benim icin anneler kutsaldir.
senin icin kerhanede ki bir seksobjesi.

ve kalkmis bana insanliktan bahsediyorsun.
kendi acizliginizi ortaya koymaktasiniz.

steppe sizden biriyse neden ben onunla hakaret etmeden yazisa biliyorum.demekki onda insanlik var.tartismasini biliyor.haddi asmiyor........
Alt 22.09.2006, 12:56
Benutzerbild von hacikischkisch
hacikischkisch hacikischkisch ist offline
Neuer Benutzer

Standard dö$lerin gadini

ki$ki$ amcangi tanimiyon heral..sana bi muska yaparim felegini $a$an songa
Alt 22.09.2006, 13:00
Neuer Benutzer

Standard Dogruyu

söylemek sana cokmu batiyo? Yahu anneler neden kutsal oluyormus????? Kadin degillermi?

Onlarin gecmisleri yokmu?
Hem baban annenle evcilikmi oynuyo saniyon sen?

Senin tüm güzel seks fantazilerin ve bana hitab seklin seni ve anneni ele veriyor. Kendine kiz )

Herseyin temeli aile degilmi? Bak iste.... Anneni neden Kutsal görüyorsun? Bir SeksTanrisi diye! Hela sana....

Her Yobaz Mahluk bunu itiraf edecek kadar cesaretli olamaz!

Cok cesursun valla.... korktum yani....

looooooooooool

Yoksa yaniliyommu?
Aksini isbat et! Sen nereden ciktin top? Kimin neresinden ciktin, aciklada sözümü geri alim...

muahahahaaaaaaaa
Alt 22.09.2006, 13:01
unknown

Standard sana cevap

"ben kimseye kolay kolay küfür etmem
ilk bu forumda küfürlü yaziyorum.onunda sizin gibi cahiller beni öfkelendirmeyi basardigi icin "
"sizin gibi" cahiller? Laflarina dikkat et tammami. Ben sana saygimi göstermeye calisiyorum, sen sürekli hakaret icinde bulunuyorsun. Iste bu cahilligin ta kendisi!
Kendi oldugundan gibi daha iyi etme, sonucta küfürbazin tekisin. Dindar bir insan bir kere küfür etmez!

"sana bir sorum var wolf.
kurani kerim sadece cahil insanlarin okudugu bir kitapmi.eger öyleyse neden ünlülerden cogu islama geciyor ve bilmediginiz nice insanlar müslümanliga geciyor.neden alevi , budist ve kemalist olmuyorlar ? "
Kim dediki kuran sadece cahil insanlar tarafinden okunuyor? Her müslüman Kurani okumasi gerekir! Aleviligi sen nerden bileceksinki veya budhizm? Cogu insanlar bu dinlerede geciyor, bunu neden parantez disina koyuyorsun?

"senin su demokrasi , kemalist sivastaki olaylara deginelim.
demokrasi de halkin dedigi olur
malesef bu türkiyemizde yok.halkin bir kismi kuran kursunun acilmasini istiyor.imam hatibi bitirdikten sonra üniversiteye gitmek istiyor."
Alevi halkida Alevi kursunu istiyor. Neden bugüne kadar yapilmadi bu? Her köyde bir cami bulursun, ama bir cemeve her yerde bulunmaz, bu haksizliga ne dersin?

"halkin bir kismi bu engellerin kaldirilmasini istiyor.neden o zaman daha cok engel koyuluyor.
sivas meselesine gelince.ateist yazarin biri ortaya cikacak ve allah inanmam icin geri zekali olma diyor.müslümanlarda buna dogal olarak tepki gösterdi.aleviler icinde tr. bir kez mum söndü oynuyorlar denildi.alevilerde ayaklandi her tarafi darmadagin etti.buna ne diyorsun.
mustafa kemal atatürkü herkez sevmeye bilir herkezde nefret etmeye bilir.mustafa kemal atatürkü sevmekle insan yobazliktan ariniyormu. "

Peki bugüne kadar alevilerin baska inancdan cikan insanlari öldürdüklerini gördünmü?
ateist insanlar var diye öldürülmesimi gerekir?
Peki Sivasdaki yakanlar müslüman degildiyse, neydi? "allah allah" bagirarak 37 insani cayir cayir yaktilar. "bir insani öldürürsen, tüm insanlari öldürürsün" allahin bir deyimi degilmi?
`
Niye? Senin bilgin onlari asiyormu acaba?
"evet benim bilgim onlari asiyor "
biraz mütevazi olalim lütfen, ilim karsisinda her insan tozdan daha kücükdür!

"iyi müslüman olma meselesine gelince.
ben dinimi inceliyorum , arastiriyorum ve okuyorum.ama uygulamakta biraz zayfim.
"
Incele, ama insan olmaya calis!
"snce nasil iyi bir insan olurunur.
biri benim dinimle dalga gececek hakaret edecek ve bende susacagim.sen bununlami iyi bir insan olundugunu söylemeye calisiyorsun.herkesin her oyuruguna buyur dememi mi bekliyorsun ? "
Savunmani yap, ama siddetle küfürle etme!

"allahu tela kuranda insanlarin en güzel bicimde yarattigini anlatmakta.insan olmak dogruyu dogru bilmek yanlisida yanlis bilip uzak durmakla ve allah itaat etmekle olur. "

Iyi insan baska insanlari ne sözlen nede ellen incitmemesi gerek!

Allah cesitli dinler yaratiginda muhakak bir sey biliyordu, bu sira ne senin aklin erir nede benim, bunu kabul etmemiz gerekir!
Alt 22.09.2006, 13:02
unknown

Standard Seytan , melekmiydi melek degilmiydi

islamda seytan (iblis )melekmiydi melek degilmiydi
neden türk sarklarinda cennetden kovulan melek diyorlar , ama cogu dini alimde hayir melek degildi islamda ama baska dinlerde melekmis ?
siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz
Alt 22.09.2006, 13:05
Neuer Benutzer

Standard Dogru

Scheytan vaktinde Allahin en yakin meleklerinden biriydi.... Ama vaktiyle Allahi kiskanip "Onun sevildiyi kadar benide sevebilir kullari" diye fitnelik yapti....

Ve Allah ceza olarak cehennemi yaratti deniyor.
Alt 22.09.2006, 13:06
Benutzerbild von hacikischkisch
hacikischkisch hacikischkisch ist offline
Neuer Benutzer

Standard tabii ki

melekti dostum..ama kötü bir melek..
mesela hacikischkisch ise iyi bir melek
Alt 22.09.2006, 13:08
Benutzerbild von xbaburx
xbaburx xbaburx ist offline
Neuer Benutzer

Standard sen kimsin lo bana aferin cekecek!!!

haddini bil denyo!
Antwort