| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yedin yaragi götten tabi gaz cikarirsin
![]() gött okadar büyüdüki artik ayakta siciyorsun ![]() |
|
|||
![]() amina caktimin morrogu
sen daha dogru dürüst yazmasini bilmiyorsun. kalitest insan oldugun belli. konusma kabiliyetin yok. anca senin burada isin sadece yalakalik yapmak ve dal kavukluk yapmaktir.kimilerin götlerine giriyorsun. götcümüsün sen dueslerinkadini. artik ön taraftan tat alamayinca arkadanmi vurduruyon ![]() kimin cahil oldugu meydanda hadi madem ben cahilim ich werde ausgelacht.neden baskalari yazmiyordu. sadece 3 sapsal bana yaziyor.bunda bi is var cünkü beni ciddiye aliyorsunuz. hakaretleri siz ediyorsunuz sonra ben edince kendimi kück düsürüyormusum.yosma siz bu dilden anliyorsunuz sadece. |
|
|||
![]() amina kodumun Karisi
sen neyi biliyordun götüne ilk siki roman soktugunu mu topmus ![]() savalli mahluklar siz burada kendi kendinizi övün. ikide bir yobaz diyorsun.sen yobaz kelimesinin anlamini biliyorsundur.bilmiyorsanda forumdaki yazilamrindan birinsinde genis kapsamli bir aciklama var yobaz hakkinda.bi oku derim palyaco birde amanin siksen seni |
|
|||
![]() Arkadaslar forumun adi herseyi anlatiyor
din ve iman diyor Dinsiz ve imansiz demiyor Burasi bilgi degisimi , bilgi alisverisinde , fikirlerin ortaya konup tartasilmasi icin vardir. Dinsizlerin buraya gelipte bu forum da yer edinip insanlarla alay edilsin diye yoktur. kendileri daha iyi müslüman olduklarini söylüyorlar.Daha bunlar gusul abdesti almasini bilmiyorlardir ve cenabet cenabet dolasiyorlardir ! iyi müslümansiniz ve bilginiz cok neden yazdiklarima karsi adam akilli cevap vermiyorsunuz,fikrinizi ve düsüncenizi ortaya koymuyorsunuz. Koyamssiniz cünkü konusma kabiliyetiniz yok , ilminiz yok KALITESIZ INSANLARSINIZ. SIZ burada sade milletin dini ile alay etmeyi beceriyorsunuz vede acizlerin yaptigi gibi bir birinizi övüyorsunuz.bilgin akilli ve iyi biriyseniz baskalari över sizi.ama burada 3 - 4 savalla bozuk pilak gibi caliyor ve bir birlerini övüyorlar. SiKiMiN Perstetikleri ![]() |
|
|||
![]() sorurlara osurk atmis gibi cevap veren ve "kirolari" ve alevileri ayirt edemiyen ve kinan insan benim gözümde tirnaklarin altinda olan pislikdir!
|
|
|||
![]() seteppenwolf ben iyi müslüman oldugumu nerde söyledim.
belki iyi müslüman olmaya bilirim.ama sonucta müslümanim.ve kimsede dinimle dalga gecemez. dostlarin islamiyet ile dalga geciyorlar,islamdan dinin iyi bilmeyen insanlar ala alay ediyorlar. ben buraya takriben 1 senedir geliyor hep ayni manzara.bir birleri ile dalge geciyor.üstün olduklarini saniyorlar. Haksizlik karsisnda kesilir egilmez basim. dalga geciyorsan, birgün de seninle dalga gecilecek ve sira simdi cahiller topluluguna geldi. tirnak altindaki pislige gelince benim hakkimda öyle yada böyle düsünen cahillerde kicimdan cikan bok gibidir. bin ehrlic tassalikyim ve ortaya yaziyorum herseyi. sizin gibilerine iste yeni bir konusma malzemesi.zengin mali zürdün cenesini yordugu gibi benim adimlada agzinizi yorun biraz |