| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() cok ucuz canim yaniiii... öyle degil....
Misalleri cooookkk... Özali misal vereyim... yaaa bu adam Kürttü.. en azindan asilliydiiii demii.. veya icisleri Bakani... her kelimede sivesi belli oluyor... Generalleri örnek veriyorsun... anlamis degilim.... TSK TC nin en esas ve degerli unsurudur.... onunla mücadele degil... beraber calisilir saygiyla sevgiyle yaklasilir... oradada yine kapasite konusur... Tayip Erdogani ve Atatürkü göz önünde bulundur... bu adamlar siyasi hapis yiyenlerdir... Atatürk bile Jön Türkleri zamaninda 4 ay hapis yedi.... eeeeeee ne oldu yaniii... sonuca bakmaliyiz.... Günün birinde Yunanistan AB yi arkasina alip bize savas acarsa... kusura bakmada senin sözlerin yada DINI anlayisin veya Milliyetciligin degildir sagliogimizi koruma imkanina sahip olan kurulus.... aynisi benim icinde gecerlidir... O yüzden... TSK kayi sen daha cok ASAYIS olarak ele alacaksin.... ve unutmaki TSK ka degildi gelin arkadaslar daga cikin yada sonst was..... |
|
|||
![]() görüslerimiz uyumasa bile bende az, cok samimi görünüm birakmistin. ne bu bolluk, vatan topragi herhalde baba"dan kalma mirasin, bal tutan da parmagini yalarmis? yuh sana enis! sokaklarda binlerce cocuk acligini ve agrilarini tinerle bastirirken, milyonlarca insan yoksulluk sinirinin altinda yasarken sen bali tuttunda parmagini yalayacaksin. islamiyette kul, bilhassa yetim hakki en adi suclardan biri sayiliyor ve allah bunu affetmeyecegini, affedemeyecegini acikca bildiriyor. islamin kurallari böyle konularda islemeyecek de nerede isleyecek?
önce din, allah, kitap, adalet, dürüstlük, demokratlik muhabbeti, ondan sonra dogmamis bebeklerin bile hakkini gasp etme faaliyeti. sabah, ögle: "allah", aksam: "yallah". cok fazla agir konusmak istemiyorum ama rezil biri oldugunu rahatlikla söyleyebilirim enis. |
|
|||
![]() "siz vatani icin, milleti icin, namusu icin canini ortaya koyan böyle insanlari bukadar mi taniyorsunuz?
Eger siz onlari tanimazsaniz; geleceginizi göremezsiniz, hedeflerinizi bilemezsiniz" mustafa kemal atatürk |
|
|||
![]() "yilmadan arastiracagim" dediginde "yilmadan kopyalayacagim" demek istiyordu.
|
|
|||
![]() En azindan bir Vizyon yada bir yol ciziyorum.. yanlista olsa....
Ama sizlerden gelen bir teklif yada yol yok... buna ne dersin ??? Senin tavsiyen nedir ne sekildedir... ?? Beni kritize edecegine onu söyle.... ama nerdeeeeeeeee |
|
|||
![]() almaya degil... fikir almaya geldim... ve fikrimi söyledim...
en azindan bir fikir belirttim... yanlista olsa.... Sana düsen beni arastirmak benim yapimi analiz emen degil..... kendi vizyonunu söyleyip benim sölediklerimle kiyaslayip, daha iyi oldugunu öne cirkarmaktir.... Lütfen bu sekilde sohbet edelim... yada birakalim.... durmadan olmazzzzzzzzzzz omazzzzzzzzzzzzz anlayisi Deniz Baykala mahsus bizlere olmasin !!!! |
|
||||
![]() tayyip senin köylün komsun olabilir ama iktidar degil..iktidar demek ne demektir? halktan aldigin temsil gücüne dayanarak kendi bildigin dogrulara göre siyaset yaparsin degl mi? iktidar demokrasiyi ortadan kaldirmadigi sürece yapacaklarinda serbesttir ve iktidarin demokrasiye uymasini denetlecek olan makamsa hukuktur, mahkemelerdir..haayyt diye sesini yükselten, cocuk azarlar gibi iktidari azarlayan generaller degildir... peki tayyip abiye yaptiriyorlar mi kafasindaki projeleri? nahh yaptiriyorlar..bir sor bakim eger komsunsa neden diye??..tayyibin ayagini kaydirmak icin her seyi yapiyorlar.. üniversitelerde türban takilamayacini kim belirlemis? neye dayanarak belirlemis? bana sana, halka sormuslar mi? tayyibin bu sorunu cözmesine izin veriyorlar mi? tayyib kürt sorunu lafini agzina alinca, devletin gecmiste yanlislar yaptigini korkarak cekinerek söylediginde neden hurra adamin üstüne gidildi? bu ülkede kürt sorunu degil tayyip sorunu var denildi?
bildhaf ausgedrückt, iktidari bir geline hükümeti de damata benzetirsek, tayyip büyük ölcüde iktidarsiz bir damattir...onu yavas yavas hadimlastirip gelini sadece koklamasina izin veriyorlar ama esas fanfirifinfon yasak.. bu sadece tayyip icin gecerli degil..türkiye tarihinde kapatilan kac tane parti var biliyormusun? dün izledigim bir tartisma programinda "NPD" kapatilmali mi diye sorulan katilmcilar " hayir kapatilirsa yer altina gider illegal calisir ve daha tehlikeli olur, daha bekleyelim" dediler.. ben iste bu zihniyeti arzuluyorum benim memlektimde baska bir sey degil.. cok farkli tellerden caliyoruz enis..benim devlet-toplum, devlet-birey iliskisinden anladigim sey ile senin anladigin sey cok farkli. problem burdan cikiyor. bu nedenle tartismayi derinlestirmenin pek bir yarari oldugunu sanmiyorum....ben ordu düsmani degilim..ordu gitsin kendi karargahina vazifesini yapsin. ayni burda almanyada oldugu gibi. gelismis ülkelerin hepsinde oldugu gibi..yeni silah, savunma vs. stratejileri üzerine calissin..politika sivillerin isidir askerin degil..es ist schon über 80 jahre her..und wir sind keine kinder mehr, dass wir uns vom militär bewormundet lassen? |
|
||||
![]() iran veya rusya kendilerine saldirabilir diye militarist bir yapiya girsinler.."her alman asker dogar" lafini tüm almanlarin beynine kazisinlar.. 18 ay askerlik yaptirsinlar, sivil hizmeti kaldirsinlar, askerlik ve silah altina girmeyi rededeni vatana ihanetten mahkemeye versinler..günlük tv lerde merkeli schröderi degil, alman genelkurmay baskanlarini demec ve konsumalarini dinleyelim..bu generaller türklerin almanyadaki misyonerlik calismalarina dikkat ceksin ve tüm alman halkini buna karsi kararli mücadeleye davet etsin... nasil gut, oder?
|