| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() insanlari kurban etme olayi sadece Araplarda degil.... binlerce topluluklarda vardi....
Isin enteressant tarafi ise... nasilda birbirinden haberdar olmayan gruplar ayni sekilde insan katlederek ibadet ediyorlardi... iste isin tuhaf yani bu... eninde sonunda tüm DINlerde kan gözüküyor |
|
||||
![]() Ateist evrimbazlarin tümünün sahtekar oldugu artik gün gibi ortaya cikmistir!
Evrende var olan Tabbi kanunlar degisimler Rabbimizin ayetlerindendir,Onun varligini büyüklügünü plan ve dizayininin isbatidir. |
|
|||
![]() hoffen übrig... hatirlarsan daha önceki yazi stilinde suclayici unsurlar icerisindeydin... simdiyse azda olsa öz elestiride bulunuyorsun...
Sonucta milliyetcilikle bir yere varilmaz... olay Türk, Kürt yada Lzkolik olayi degil... olay devletcilik ve ortaklik anlayisidir... Eger PKK devleti düsman olarak ele aliyorsa.. o halde... tüm TR capinda yasayan insanlara düsmandir.... cünkü ortak kimligimiz TC vatandasligidir... devletin adi TC olmasi, esasen halkin cogul unsurundan ceryan etmistir... Benim bildigim tek sey vardir... Terör ve devlete düsmanlik CAHIL VE BECERIKSIZ insan isidir... TC devletinde Türkü Kürdü Cerkezi hep ayni satndarda vatandasdiiiii diiii diyorum cünkü ben artik ayirim yapiyorum... gercekten ayirim yapiyorum... artik benim gözümde Milliyetciligini ön plana cikaran bir Kürt artik birinci sinif vatandas degildir ve calisma hayatimdada ayirim yapmayada basladim..... nede ise acik ortada... TC devletinin sistemini begenmeye, yapisiyla SIKINTI yasan varsa LAGA LUGA yerine kendini gelistirsin gecsin Basbakan yada Cumhurbaskani olsun..... Benim anlayisim bu yönedir... memnun degilsen o zaman gel sen yap aynlayisidir... lafa gerek yok.... Sana sunu söyleyeyim... eninde sonunda ayrilacaksiniz bizden... sanirim Iraktaki olusan Kürt liderlerinin yönetimine bir sekilde baglanir TR deki Kürtler.... ama bu olayda toprak verilmesiyle sunuda otomatimen getirecektir... MÜBADELE.... yani cogunluk Kürt bölgelerinde yasayan Türkler Türk tarafina und umgekehrt.... Bu cercevede kimse sanmasinki Izmirde yada Istanbulda hele hele Trabzonda Kürt falan kalir yada birakiriz... devletin kuruldu.. git Barzani Abinin Asiretinde onun emrinde yasa... Bana göre günün birinde bu yasanacak... kacinilmaz.. ve acikcasi ben istiyorum.. ve Halilcigim isin garip olayi benim gibi düsünenler gercekten artmakta... Kürtler degil.... bizler Kürtlerle yasamak istemiyoruz daha... bana benim sahip oldugum ve kendisinin sahip olmadigi bir hakki söyleyemeyen benimle ortak yasmasi mümkün degildir... Siehe das ganze als Konstruktive kritik... yani kisisel saldiri degil benim söylediklerim, ayni zamanda cözümüde söylüyorum... elbet bu cözüm benim kapasite ve anlayisima göre... ama beni bir cok kisilerden daha faydali kilan... sabah aksam kritize etmek yerine fikrim gereginde cözüm üretmeye celisip bunuda belirtmemdir... In diesem Sinne.. Herzliche Grüße Enis |
|
||||
![]() Küfür eden siz , salya akitan siz,
Erisemediginiz degerlere kinle nefretle yaklasan siz, biz gercekleri cirkin cehrenize vurunca hakaret olarak algilayip yaygara koparan yine siz:-) Birgünda cikip degerlerinizi savunsanizya? Sayi neydi sizin degerleriniz? Kilosu m³ kac para bugünlerde!! |
|
||||
![]() basortusu yasagı getirildikten sonra sınıfına ilk defa basortusu takmadan giren bir bayanın felc gecirip yatalak kaldıgını okumustum.sen basortusu takmayı iradesizlik olarak algılamakla bir kere iradenin kendi tekelinde oldugunu iddia edebilecek kadar akli gayri akli birisi oldugunu soylemiş oluyorsun.evet kadınlar kendi arzularıyla ikinci hatta ucuncu dorduncu esi kabul edebilir.belgeselin birinde guneydogu da bir koyde orta yaslı bir kadın İŞLERDEN COK YORULDUGUNU VE KENDİSİNE YARDIMCI OLMASI İÇİN KOCASININİKİCİYİ GETİRMESİNİ BEKLEDİGİNİ SOYLEMİŞTİ.bak kadın calısıyor.erkek yatmıyor tabi o da calısıyor.ve kazanılanı hep beraber yiyorlar.simdi bu cehalet di mi?hayır toplumsal gerceklik.kapitalist pazar da BİREYCİLİK hakimdir.bireysel kimlik kazanmıs her sahıs ozgurce tuketip ozgurce yasayabilir ve ilişkilerini bu ozgurluk cercevesinde sekillendirir.O YUZDEN MODERN TOPLUMLARDA BOSANMA ORANLARI YUZDE 85 LERDEDİR.aile kavramı ortadan kalkmıstır.modernlesmek istemey ve binlerce yıllık birikimiyle mutlu olan insanları illede cehalleten! kurtaracım diye bu cukurun içine atıp alsana ozgurluk demek de gayri akli oldugu kadarda gayri ahlakidir.
|
|
||||
![]() siz savunuyorsunuz..
Biz ideal yegane hayat sisteminden bahs ediyoruz! ANADOLU SERIATCI DEDELERIM TARAFINDAN MÜSLÜMANLARA/BANA VAKF EDILEN VATANDIR...DAGDAN GELENLER BAGDAYKINI KOVMAYA CALISIRSALAR BIZ SADECE GÜLERIZ..BIZ YUKARDA IDEAL SISTEMI GÖZLER ÖNÜNE SERDIK, ALTERNATIFINIZ BIZE ARABISTANA BILET KESMEKIMI OLUYOR:-) AMMADA BILGINMISINIZ NEDERLER DEMOKRASI HAKKINDA/51 CAHILIN, 49 BILGINE HÜKM ETTIGI SISTEM/ TAM ÜSTÜNE BASTIN, SAKIN AYAGINI KALDIRMA:-) Syg Saygi degerlere |