| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() "CAHIL HALKLA ANCAK SAVAS YAPILIR"
Iste isbati...... man braucht kein Prophet zu sein.... Aynen dedigin gibi... dogru anlamissin sen olayi, tebrikler |
|
|||
|
|||
![]() dimi ?????
Yoksa Ademde Kürtmüydü.... Allah Allah bu ne bicim tarihmis seninkisi... Ben ne diyorum arkadas... ne diyorum.. ???? Diyorumki sen git Objektiv olan Dünya Tarihini oku, yani dis devletlerin tarihini oku... ama son 30 yilda yazilanlari degil... iste son zamanda yazilan Tarih cikar tarihidir.... umumi ve herkes icin gercerlidir |
|
|||
|
|||
![]() savastiniz.....
Yani kimsenin seyretmedigi bir 15 dakika icinmi Terörist olup daga ciktiniz..... ?????? Bu soruma cevap ver... ve sadece bur soruma... LAga Luga yok.... Enis Abin öyle bos laflardan anlamaz... Demek sizin hakkiniz yoktuda hak aradiniz..... Neymis o hak bakalim ögrenelim..... sende yoktuysa o hak bendede yoktu.... Neymis o haklarki bizim Trabzonumuzda da olmasin..... Yani arkadas hangi hakka ben sahibimde sen sahip degildin..... Bir ögrenebilsek, yada sizlker bir neyin pesinde oldugunuzu ögrenseniz, bekli Demokrat insanlar olacaksiniz ve bizlerde sizleri adam sayacagiz... Amam bir türlü cevap vermiyorsunuzki... Ayni Papadopolus gibi..... "Ben kabul etmem ben kabul etmem ben kabul etmem" ama neyi ????? |
|
||||
|
||||
![]() Umarimki Baris icinde bir cozume varilabilir, tabiki bu bir hayal.
Ama Turkiye zaten tanimiyacak, buda zaten Abd nin de bildigi bir Konu, tabiki husursuzluk yaratmada bir olan Abd ve Avrupali buseferde basaracak bunu, keske bu oyuna kimse kanmaza;;; |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() adami o kadar etkilemisimki... isimimi kopyalamis...... Eeeeee ne yapsin kolay degil aydin olmak... beyinde ilim bilmgisi yoksa en azindan kopyala....
Eine sehr effektive von Türken perfektionierte Methode |
|
||||
|
||||
![]() vermek:
Birincisi sen olayi cok basit görüyorsun ve gercekleri görmek istemiyorsun ve karistiriyorsun; Kürtler ile lazlari ayni kefeye koyma..Laz, Cerkez falan bunlarin Türklerden ayri farkli bir Millet olduklari belli degil..daha dogrusu bazi gelenek görenek disinda türklerden farklari yok..ama kürtler farkli ayri bir millet kardesim..hanzo,kiro, bergtürke ne dersen de adlarina ama adamlar türklerden farkli bir millet, farkli dilleri,farkli kültürleri var.. hic insan ortada fol yok yumurta yokken daga cikip savasirmi??? Aceba Türk devletinin politikalarinin bunda hic mi sucu yoktu??? Adamlar kendi isimlerini cocuklarina veremezse,kendi dilini kullanmasini yasaklarsan,adamlari asimile edersen,sen türksün dersen daga cikmasi pek de sasilacak bir sey degil... yani PKK nin ve daga cikan kirolarin sebebi bizzat devletin baskici asimileci politikasidir.. Yarin alman devleti senin ismini degistirip senin kimligine "Hansmüller" yazsa, sen türk degil almansin dese, ne mutlu almanim dedirtse sana o zaman görürdüm ben seni öyle atip tutmak kolaymi?? Belki ayri devlet kurmak isteyen kürtlerde vardir ama kürtlerin büyük cogunlugu aslinda tr nin bölünmesini istemezler..sadece kendilerinin kimligi ve haklari kabul edilsin istiyorlar..bu da cok sey degil... |
|
||||
|
||||
![]() Erstens... ich habe Dich kurz nur um die Quelle gebeten
Zweitens, Danke für die Quelle! Drittens. Du liegst falsch. Ich lese gar keine Bücher! Viertens: Ich bat um eine Quelle... weil ich zu faul bin, um die Worte jeden einzelnen Analphabetens, der seine eigene Meinung hier nicht texten kann, sondern zitiert, zu kontrollieren. Also. Was lernst du mein Lieber über mich? Ich bin keine offiziell-indoktrinierte Geschichtsbücher-Leserin, sondern analphabet faul und zudem nur HÖFLICH DICH UM EINE QUELLE zu bitten! ___ Soviel Kinderkacke reicht. Oder? *seufz* |
|
||||
|
||||
![]() Mete Tuncay -> Türke!
Mete Tuncay -> Kritiker! (Geschichtsschreiber) Mete Tuncay -> zensiert! Du bist mir ja einer. Ben "Quelle" diyom, sen bana laf atiyorsun. Halbuki kendi Yazarini göze almadan! Püeh. |