| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() 12. macimizda 10. galibiyetimizi aldik ve emin adimlarla ilerliyoruz. Bu sene hedef kesinlikle sampiyonluk, bu takim bunu basaracak gücte
|
|
||||
|
||||
![]() Antalya Efes Cup da bugün ilk macimizi saat 17.00 de Vitesse ye karsi oynuyoruz, bakalim takim ne durumda
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bari bu dalda Sampiyon olalimda bos gitmesin bu sezon.
|
|
||||
|
||||
![]() yani bu macta iyidik ve Veysel´in 47.dakikada attigi göle kazandik maci 1-0 bence devami gelmesi lazim.
|
|
||||
|
||||
![]() onun durumu ayni Ahmet Dursun gibi önce deneniyor sonra perfomansi iyi oldugu halde Del Bosque istemez bence Ahmet Dursun geri getirmeliyiz takima cünkü santrafor SIKINTISI büyük.
|
|
||||
|
||||
![]() Yönetimin yollarimizi ayirdik dedigi Juanfran bugün ilk 11 de sahaya cikti ve 90 dakika oynadi. Ben gözlerime inanamadim.
Gercekten cok yazik, bu yönetim ne is yapar ve neye yarar. Acaba Yönetim kurulumu Besiktasi yönetiyor yoksa sayin del bosque mi ??? REZALET |
|
|||
|
|||
![]() ni??
Bizi birak, medya neden hep yanlis yaziyor ve yanlis anlasilmasini sagliyor?? Gelen teklifleri degerlendirecegiz demek, takimdan uzaklastiracagiz demek degil ki. Bu aksam Juanfran gayet iyi oynadi. Umarim daha da iyi olur! |