| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Also nochmal:
Liebe Carmen, Wie schon gesagt, wenn die 6 davor nicht wäre, wäre es vielleicht richtig (oder war es mal richtig) Liebe Grüße |
|
||||
|
||||
![]() cekemiyorlar..bosver
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kara kartalim besiktasimi gelecek 10 yilda kim yenebilecek.... ya inan ligi SIKAcaklar.. tek sampiyon ola ola
|
|
||||
|
||||
![]() gitmesi hataydi zaten, öyle bir Besiktasli baska takimda yapamazdi zaten. Besiktasla yatan kalkan biriydi Ali Cansun.
ben geri dönmesine cok sevindim cünkü bu cocukta gelecek var. Sinandan daha iyi bir forvet bence, insallah yeterince sans bulur ve kendini kanitlar yuvana tekrar hosgeldin Ali Cansun |
|
|||
|
|||
![]() Kes, Carmen kann kein türkisch
![]() Er hat geschrieben, dass sie neidisch auf Galatasaray wären und deshalb sowas schreiben, ich habe die ja erklärt was das genau bedeutet ![]() *Küßchen* |
|
|||
|
|||
![]() Ewig wird das auch nicht halten mein Lieber ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() sorun iste inanamiyorum bunun olacagina ya
|
|
|||
|
|||
![]() sevgili Galatarayimizin simdiki haline ama mecburuz
![]() |
|
|||
|
|||
![]() TRABZONSPOR"UN YILDIZI GÖKDENİZ, BEŞİKTAŞ"A ÖVGÜLER YAĞDIRDI.
Trabzonspor"un genç yıldızı Gökdeniz Karadeniz, ikinci yarı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lider Beşiktaş"ın puan olarak en yakın takipçisi konumundaki Trabzon"un yıldızı Gökdeniz, şampiyonluk şanslarının az olduğunu itiraf ederek, "Beşiktaş"ın bu sezon gösterdiği performans gerçekten saygıya değer. Her ne kadar bizim matematiksel olarak şampiyonluk şansımız olsa da ikinciliği kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu sezon Şampiyonlar Ligi"ne girebilirsek kendimizi başarılı sayarız" ifadesini kullandı. Kaynak: Sabah |