| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ha punisherin ki ha mikrofan.kalin ve uzun olan her seyi götün acik degilmi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ...Apo"nun yaninda asardim...yavrum götveren Bozkurt"um :-))
|
|
|||
|
|||
![]() dann darfst du dir wieder röcke high heels etc anziehen
![]() pakize seni..essegin seyi türkcen anliyorsun..sarkasmus?hahahahah..resmen düdükle beni dedin punishere..cok ibnesin ya Autor: HenryMiller Datum: (21/04/2007 - 20:29) Forum: News & Politik Wertung bisher: ausgewogen Ihre Wertung: Jaaaaa...Du Sau... ...gib"s mir mit der 7-schwänzigen Peitsche - aber hart und heftigst, ich brauch das! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() bide APOya verirdin degilmi
![]() oglum sen daragcini görsen kendini asma yerine dayanamyip odunu götüne sokardin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Vay vay sen neler biliyormu$un Bozkurt ibnesi...tabii ali$kanlik var sende emi evvela senin gibisiler agizina sonra Fa$o götünü sokarmi$ o mikrofonlari.
Mein Faschofreund - nur kein Penisneid! Kann ich was für deinen kleinen Schwanz, wenn Du deinen schwulen Bozkurt-Freund nicht befriedigen kannst! :-)) |
|
|||
|
|||
![]() anlama kitliginda varmis sevgili cok degerli kemalist/komünist/ermeni/mason arkadasim..benden aldigini bana satma yerine kendin bir iki laf bulabilsen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ...faschistisches schwules Niveau herabgelassen habe.
Sana yüz vermeye degmez, kabahat bende yüz karasi herif |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() sonra kivir..yakisir ayvrum dansöz asena sana
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ... manyaksin :-) degisik niklen giren sen degilmisin salak götö$ fa$o
utanmadan yalan söylüyorsun, bide kendini müslüman olarak gösteriyorsun...senin türklügün, insanligin dibine kadar sicem! |