| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() tibki ataniz gibi fasist diktatör sistemin refomrculari sizi?????
senin hocan deyilmi kadinlar bile mini eteklen cenaze namazi kilabilir diyen Kuranin neresinde yaziyor OOOOOO sana bas örtüsü deyilde kicini kesib suratina yapistirmak daha cok yakisir :=)))))))) |
|
||||
|
||||
![]() Yine Hitler gibi birisi bu alamanlari irkci yola getirip senin gibi ve benim gibi yabancilar ya kovucaklar yada yakicaklar.
Batinin Demolrasi kendisine gecerli . Ne sana ne bana.Malesef INsanlar her kötü zamanda asiri tarafa sevgi gösterirler yani ya sag partiler yada sol partiler. Yanlizca egitilmis kesim mantilidir.. ve demokrasik sisteme duygu görür... Biz Türkler diger devletleri örnek aliyor, bazen iyidir ama bazen kötüdür.Eger TC devletinde biraz akil olsaydi, IRak savasina acikcasi hayir derdi. Tayip Amcamiz yanlizca sustu .... Ve Türkmenlerede zarar verdirdi.... |
|
|||
|
|||
![]() Lanetliyor... Noel ve Kurban Bayramlari insanliga dayatilan en büyük yanlanlarin basinda gelenidir...
|
|
||||
|
||||
![]() Allahin 99 ismi var.
Atatürkün Dogum tarihi. 1881 : 99 = 99 99 : 99 = 1 Allah birdir.Atatürkte Allahin kuludur. 99 * 99 = 1881 Allah birdir ve Atatürkte gecmis YüzYilin bir dehasidir. OK mi |
|
||||
|
||||
![]() Onunla Politika yapmaya kalkmayin...
Klasik ERbakan Politikasi iste.... |
|
||||
|
||||
![]() Kim kime kasindi...
30000 Sehid bosuna... Olsun canim... |
|
|||
|
|||
![]() Baslarim Atatürküne senin..... adamin ismini agzinizda sakiz ettiniz be.....
Atatürk Demokrat bir adamdi..... Laikliki ilkesi ise, bir korunma mekanizmasidir ve su an icin TR icin sart olan bir kanundur.... Ama belki Yasar Hocanin ve onun gibi Üstadlarin anlattigi sekilde Kurani tüm TR anlarsa belki o zaman bir Seriat sistemimizde degisiklik yapariz... tabi bizim Seriatimiz= Hukuk sistemidir... sizinkisi asip kesme sistemi.... Ayni soruyu iade ediyorum ve diyorumki Kuranda Atat mata diye bir sey yok... acaba Erbakan yyada Kaplancilik kuranda varmi..... Veya neden Allah Atatürkü kahraman kildida digerlerini insanlarin önünde rezil kildi.... Veya neden benim GB me cok sayida destek ve begeni yazilari geliyorda sende yok..... Yani Allahi siz usaginizmi saniyorsun ????? Sizin demenizle Allah size gökten san söhret yagdiracak.... yok söhret degil.. deve yagacak.... ICh stehe für das ein, was du in deinem Leben nie erreichen wirst und deswegen solche Werte Abgrundtief hasst...... Atatürk öldü gitti, Allah Rahmet eylesin.... biz artik kendi yolumuza bakmaliyiz... Aradan 80 yil gecmis bazilari hala kuyruk acisi icerisinde.... nedeni bir anlayabilsek, belki yardimci olcagiz ama Teröristlerlede sohbet olmazki.... Son kez söylüyorum Atat tek basina bir hicti ve hictirde, ancak etrafindaki arkadaslariyla dünya devi olmustur... demekki herkes ayni kafadaymiski Atatük basarili olmus...... Yani Atatükün gürüsü esittir = Inönünün, Raufun yada Fevzi Cakmagin görüsüne... Demekki ecdadimizin hapsi ibnenin serefsizlerin tekidir onumu demek istiyorsun... Yoksa Atatürk Allahmiydi senceki bu kadar basariyi tek basina yapsin.... Na was ist...... sen benimle tartismada degil kolay kola hic bir seyde bas edemezsin, sorulara cevap veremeyen insan ne anlar soru sormadan veya dünyayi kavramadan... Hirsiza demislerki dünyaki insanlar nasil, oda aynen benim gibiler4 demis.. Sizler olmussunuz öyle... herkesi kendiniz gini Cahil zannediyorsunuz veya gücsüz.... Frag mal Saddam der kennst isch damit aus |
|
|||
|
|||
![]() yok... bu tamamen sacmaliktir...
Evet Kuranda kodlama var... "biz onu 19 ua sifreledik" hitabi var ama.... onun aciklamasini artik bilen kalmadi..... keske Resül zamaninda Tefsirler yada daha fazla kitaplar hazirlanip yazilsaydi.... belki simdi Kurani anlamak o kadar uzman isi olmazdi... Ve dünyanin en Cahilleri olan Ilsamistlerde Kurani anlarlardi... |
|
||||
|
||||
![]() Bir gün Haydar isimli bir adam kız arkadaşıyla buluşmak için restorana gitmiş oturup kızı beklemeye başlamış bi bakmış ki 2-3 masa ileride Kadir İnanır gitmiş yanına
- Kadir ağabey bir imza alabilir miyim? demiş Kadir İnanır: - Tabi. demiş vermiş imzayı adam gitmiş oturmuş yerine bi kaç dakika geçmiş Haydar kalkmış yerinde - Kadir ağabey birazdan kız arkadaşım gelecek geçerken bir selam verirmisin ya karizma olur. demiş Kadir İnanır: - Tamam olur.demiş ardından adam dayanamamış kalkmış yerinden yine - Kadir ağabey be yanımızdan geçerken selam verip iki muhabbet edermisin ya çok sağlam karizma yaparız demiş Kadir İnanır: - İyi tamam hadi geç otur yerine ben giderken uğrarım sizin masaya demiş. Adamın kız arkadaşı gelmiş oturmuşlar muhabbet ederken Kadir İnanır gelmiş - Haydar naber abi? demiş Haydar: - Kadir bi s*kt*r git ya.... |
|
||||
|
||||
![]() Eger Kurani Kerim Türkceye tercüme edilce bence iyi olurdu ve herkes anlardi.
Ich bin kein gross Mathematiker oder Theologe. Ama Atatürkün günahindan bize ne.Eger o icki ictyise bizim isime girmez.Sudi Kirallari icmiyorlarmi.Iciyorlar..Atatürklen Allahin arasinda gecen bir davadidir. O Türk insani icin cok yapmistir,ama diger Atalarimizida unutmak istemem. Osmanli son zamanda yaptigi ayibi Atamiz düzelti. Bu benim fikrim.Yoksa bugün köle olucaktik. Bu gidisle Türk insani ya böyle dincilere inanip yada Kürdofil insanlara kapilip yok olucak. Hic sasmam olursada. |