| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hehe sizinde ; ) gs yi solarsininiz daha ne istiyorsun ; ))* grins
selamlar ; ))) |
|
||||
|
||||
![]() Aynen Sowjetler Birliginin cöküsü gibi 6assarayi Fenerbahce cöktürdü!
Ayni imkanlara sahib olmayan 6assaray (tarihine baksaniz yetiyor!) illaha Fenerbahce ilen yarismak istedi! Olacagida buydu zaten! En komigi: Fenerbahcenin kötü gidisatini bile iyi kullanamadi! Acikca ortada, Fenerbahce mesela Türkiyenin en iyi Stadini yapti ve hemen cup diye Özhan Canaydin zamaninda hopla ! Biz daha iyisini yapacagiz diye. Sükrü Saracoglu Stadyumu belliki Fenerbahce yararina degil. 6asssarayin zarari icin yapilmis! Zaten bu Mustafa Kemal Atatürkün takdirnamesi bulunan SPOR kulübünden ne beklenir ki. Ah zalim Fenerbahce yaktin 6assarayi!!! Türkiyenin ILK VE TEK "A V R U P A - SAMPIYONU" kulübünü bu hale getirdi! (sözde A.Sampiyonlugundan 6assaray resmi sitesinde bahsediliyor ve lütfen UEFA da bir arastirin öyle bir Yarisma var mi diye Kulüpler arasi hhehehhehhehe) 6assarayi bu hale getirdigimizden utaniyorum!!! 6assaray giderse artik 6 Kasimlarin ne anlami kalir *schnief* *heul* "Ben 6assarayimi geri istiyorum!!!" Al" |
|
|||
|
|||
![]() Ayrica solladik bile...
![]() Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() gibi haber komik pesinde degiliz!
![]() *aldin mi cevabini?!* Selam ve saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hehe bu tas gs´e gitti ; )))
Terimin kafasini yarmasin hehe * grins ; ) selamlar |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hehe : )zaten adami olympiyat stadin altindan yeni cikardilar, birde senen tas yiyor ; )* grins
selamlar ; ) |