Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.05.2004, 11:52
Benutzerbild von feli20
feli20 feli20 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Auch...

...wenn es nicht zu diesem Forum gehört, hab ich mal versucht dein Lied anzuhören...Vergebens es funzt leider nicht

*lg*
Alt 11.05.2004, 12:07
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sirk ?!?

@ ElazizSpor
Sirkin ne oldugunu bilmiyorsun sen arkadasim. Allaha ortak kosmaktir. Kurani inkar. Peygamberlerini inkar etmektir ...Muhammed (sav.) salat ve salam getirmeye bile tenezzül etmeyen sen beni sirkle sucluyorsun.Ben ALLAH (cc.) ye asla sirk etmem ve etmedim. Bu siiri begenmeyebilirsin. Bu siirde benim degil zaten sadece hosuma gittigi icin yazdim. Bu siiri besteleyen sana göre sirk ediyor o senin
yorumun ama bence yanlis. Siiri besteleyen sahis peygamberimiz (sav.) in sefaatini istiyor
saygisini gösteriyor. Peygamberlere karsi az sayli olmayi ögren. Her övülen kisi tapilacak diye bir kaide yok. Sultanlarin Sultanina yani ALLAHin elcisini sevgi ile anmam galiba seni rahatsiz ediyor. Ne derece MÜSLÜMAN oldugun ortada. Yazik ediyorsun kendine icindeki öfke neye anlamiyorum.

@LaiserFair
Doktor sadece bir vasitadir ayni ilac gibi, asil iyilestiren ALLAH tir.

Not. bu siiri yazmam hata oldu
SEN NE KADAR BILIRSEN BIL VE NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT SENIN BILDIGIN KARSINDAKININ ANLADIGI KADARDIR
tamam özür bi dahaki sefer anlayacaginiz yazilar yazarim

selamlar...
Alt 11.05.2004, 12:10
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard pardon arkadaslar takildi ... o.T.

ohne Text
Alt 11.05.2004, 12:15
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Kardesim sen ne insanmissin sen ya. Sen insan Sarrafi olmayasin ? Kimin ne oldugu ortada ben hic bir ayeti inkar etmiyorum Kurani Kerimden asil sen Peygamberimizi saymadigin icin müsrikler kismina dogru ilerliyorsun. Namaz kilmayabilirsin ama Islamda 5 vakit namza yoktur diyemezsin. Yazik bosuna yorulyorsun sen. Sen benim Alimlerle kunusma istegindesin.
Ama benim kendime ait olan bir Alimim yok efendi. Senin gibi Yasar Nuri Öztürkler öter öter durur gündeme oturmak icin iste. Ama millet bilir kimin yobaz kimin bilgili oldugunu.

Selamlar
Alt 11.05.2004, 12:18
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard ... oku bakalim ...

Sen sünnetsiz olman gerek! Cünkü sünnet olmak Kuranda yok.
Alt 11.05.2004, 12:31
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard karistiriyorsun ?

Aleykümselam OezBektasi kardes.

O verdigin örnekten yolla cikarak abdest almamakmi lazim ? Bunda kafa karisacak ne varki ?? 4. Büyük meshep farkli yorumlamistir bu konuyu dogru ama neye dayanarak farkliliklar ortaya cikmistir bunu arastirmadan böyle yazma.
Peygamber efendimiz bir gün abdest aldiktan sonra ayagi kaniyor ve abdest tazeliyor. Bunu böyle yorumlayan Imami Azamdir. Öbürü ise bunu baska türlü yorumluyor: Abdest aldiktan sonra sevcesinin yanindan gecerken onunla carpistigindan dolayi abdest tazeledi diyor. Ikiside dogrudur. Peygamber efendimiz Aliyi öldürecekler, siz o zaman siiler (aleviler) diye ayrilinmi diyor veda hutbesinde ?

Selamlar ...
Alt 11.05.2004, 12:36
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard o.T.

@ XKaramelekkX
böyleleri islami savunuyor iste bu forumda. Yani gercek islami degil kendi kafasina göre yorumladigi kendi nefsine uydurdugu din hakkinda konusuyor.
Saygilar
Alt 11.05.2004, 12:41
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Saygi !!!????????????

ya adama bakin ya herkese laf yetistiriyor. Biz sadece anamizdan babamizden dini ögrenmedik. Bunun yani sira bize terbiyeyi ve saygiyida ögrettiler. Sen onlardan egitim almadigin icin bu hasasiyet sende mevcud degil.
Alt 11.05.2004, 13:01
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Bir kac ayet ...

[KURANI KERIM Muhammed suresi]

16- Ey Muhammed! Onların içinde seni dinleyenler vardır; sonra senin yanından çıkınca, bilgili kimselere
"Az önce ne demişti?" diye sorarlar. İşte bunlar, Allah"ın kalplerini mühürlemiş olduğu, kendi heveslerine
uyan kimselerdir.

17- Hidayeti bulanlara gelince, Allah onların hidayetlerini artırır ve onlara takvasını (ateşten nasıl korunacaklarını) öğretir.

18- Onlar kıyamet gününün ansızın gelip çatmasını mı bekliyorlar? İşte onun belirtileri geldi.O uyarıldıkları saat kendilerine gelip çatınca öğüt almaları neye yarar?

19- Ey Muhammed! Allah"tan başka ilah olmadığını bil ve kendi günahına, inanan erkeklerin ve inanan kadınların günahları için Allah"tan mağfiret dile. Allah, gezip dolaştığınız ve duracağınız yeri bilir.

Iste su son ayete göre biz Muhammedin safaatine
muhtaciz. Onun biz acizane kullar icin Allaha
yalvarmasini istiyoruz onu onarak. Ama ne yazikki bunu arkadaslar yanlis yorumluyor. Biz Peygamberimizi anmakla hasa ALLAHin yerine koyuyorsunuz diyorlar. Bence sacmaliyorlar. Beni Yobazlikla tas kafali ile hitap eden bu arkadas dini saptirmak istiyor isteklerine göre yorumluyor. *Ah ne güzel namaz yok niyaz yok oruc yok zekat yok yat kalk nefsini düsün* Bunlar olmazsa seni neyle imtihan olunacaksin ? Anlamiyorum ... Nefsi icin yasayanliri ...
Alt 11.05.2004, 13:03
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Saygi !?! o.T.

ohne Text
Antwort