| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() denke mal tr Cafe oder ???
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() wäre gespannt auf die Antwort :-)
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Şampiyonlar Ligi"nde Real Sociedad"ın kozu, ‘‘Alacağımız beraberlik iyi bir sonuç. Benim için özel bir maç olacak. Eğer gol atarsam sevincimi gösteririm. G.Saraylıların bunu olgunlukla karşılayacağını tahmin ediyorum’’ dedi.
BEŞİKTAŞ"ta yıldız oldu. İspanya"da el üstünde tutuldu. Real Sociedad forması altında fırtınalar kopardı. Avrupa"nın gözdesi oldu. İspanya"nın en iyi futbolcusu seçildi Nihat Kahveci. Milli Takım"ın gözdesi, bugün G.Saray ile yapacakları Şampiyonlar Ligi maçının kendisi için çok farklı olduğunu belirttti. Sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Nihat, sarı kırmızılı takımla zorlu bir maç oynayacaklarını ifade etti. ‘‘İstanbul"da alacağımız 1 puan iyi sonuç olur’’ dedi. 3 olasılıklı maç Şampiyonlar Ligi"ne grupta Olympiakos galibiyetiyle başlayan Real Sociedad"ın kozu, her 2 takımın da kazanma, kaybetme ve berabere kalma olasılığı bulunduğunu belirtti. Nihat Kahveci, yeniden İstanbul"da oynayacağı için mutlu olduğunu belirtirken, Galatasaray"ın çok tecrübeli bir takım olduğunu kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Bana göre üç olasılıklı bir maç. Ama Galatasaray"ın kazanmak için her yolu deneyeceğine eminim. Ancak bizim de kazanmak için sahaya çıkacağımızdan hiç şüpheleri olmasın. Samimi olmak gerekirse, alacağımız bir beraberlik iyi sonuç.’’ Atmosferi bilmiyorlar Maçın atmosferini bir çok arkadaşının bilmediğini, Olimpiyat Stadı"nda coşkulu bir taraftarın karşısına çıkacaklarını belirten Nihat Kahveci, bütün sorularımıza içtenlikle cevap verdi: Beraberlik için mi sahaya çıkacaksınız? ‘‘Böyle bir seyircinin önünde alınacak bir beraberlik bile Real Sociedad"ın gruptaki şansını artırabilir. Ama tekrar ediyorum, unutmasınlar ki Real Socieded, çok tempolu futbol oynamayı seven bir takım. Üç puan da alabiliriz.’’ Şampiyonlar Ligi"nde ilk kez resmi bir maçta bir Türk ekibine karşı oynuyorsun, neler hissediyorsun? ‘‘Kuşkusuz benim için özel bir karşılaşma olacak. Beşiktaş forması altında G.Saray"a karşı nasıl oynadıysam, Sociedad"da da öyle oynarım. Profesyonel bir futbolcu olarak takımımın galip gelmesi için her şeyi yaparım.’ Merak ediyorum Peki rakip Beşiktaş olsaydı? ‘‘Belki duygular farklı olurdu, ancak sonuç değişmezdi. Ben terimi akıttığım formanın hakkını vermek için sahaya çıkıyorum. Real Sociedad"da da son derece mutluyum. Bize burada kazanma mantalitesi aşılanıyor. Galatasaray olsun, Beşiktaş olsun sonuç değişmez. Ben sahaya kazanmak için çıkarım.’ Olimpiyat Stadı"nda nasıl bir sarı kırmızılı taraftar bekliyorsun? ‘‘Doğrusunu söylemek gerekirse benim de en çok merak ettiğim konu bu. Beşiktaş forması altındaki maçlarımda pek iyi karşılamamışlardı. Ancak ben İspanya"da tüm Türkiye"nin futbolcusu olarak sahaya çıkıyorum. Eminim ki benim buradaki başarıma Galatasaraylılar da seviniyorlardır ve başarım için dua ediyorlardır. Bana tepki göstereceklerini tahmin etmiyorum.’ Ya gol atarsan? ‘‘İşte o zaman iş değişebilir. Ben gol attığımda sevinirim, sevincimi de gösterebilirim. Çünkü maçın tansiyonu da çok farklıdır. Gol atarken sevincimi sarı kırmızılı taraftarların olgunlukla karşılayacağını tahmin ediyorum.’ Bülent"ten çekiniyorum Seni kim tutacak? ‘‘Beşiktaş forması altında en fazla çekindiğim futbolcu Bülent Korkmaz"dı. Bana göre Bülent ağabey Türkiye"nin yetiştirdiği en büyük oyunculardan bir tanesi. Kendisini geçip gol atarsam sevinirim. Ancak Galatasaray adam adama oynamayı sevmediği için Bülent ağabeyin benim üzerimde oynayacağını tahmin etmiyorum.’ Cumartesi günü A.Bilbao"ya 1-0 yenildiniz. Bu sonuç sizi etkiler mi? ‘‘Kesinlikle hayır. Bence bu maç Galatasaray öncesi çok iyi oldu. Çünkü Bilbao tempolu futbolu seven bir takım. İstanbul"da da bunu biz göreceğiz. Ama Şampiyonlar Ligi başkadır, ligin havası başkadır.’ Kaynak: hurriyetim.com |
|
|||
|
|||
![]() Monday, Sep 29, 2003
Besiktas warmed up for our UEFA Champions League match last night with a 5-0 thrashing of fourth placed Trabzonspor to keep them three points clear at the top of the Turkish League. After seven games, they’ve won six and drawn one. That’s no easy matter. Galatasaray have won four, drawn two and lost one. Besiktas are the champions of Turkey and the in-form team. International striker Ilhan Mansiz, who got three World Cup goals for Turkey, has returned from injury and got two of the first three. Ahmed Hassan is their supersub – he set up Ilhan Mansiz’ goal at second placed Istanbulspor last week in the 1-1 draw, and came off the bench last night to score the last two. The team is travelling to London today ahead of Wednesday’s match with us. The one blip on their season so far has been their Champions League defeat at home to Lazio. Jaap Stam and Stefan Fiore got a goal in each half in their 2-0 loss. But Besiktas had forward fitness problems that day which Ilhan Mansiz, now flying again after knee surgery, has gone some way to solving. They know if they can get any kind of a result at Stamford Bridge that their Champions League campaign is still alive. Quelle: chelseafc.com |
|
|||
|
|||
![]() deutsch, griechisch, türkisch alsoo bitte noch mal in den Sprachen die ich auch lesen kann ;-)
|
|
|||
|
|||
![]() wir ja fast nur von den türkischen Medien verfolgen, wie andere über uns denken usw.
So bekommen wir einen, wenn auch kleinen, Einblick in derer Köpfe ![]() Soll ich das jetzt wirklich übersetzen?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() türkisch o. deutsch
dankeeeeeeeee |