| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() das sind erstens deine fans und deine meinung, was du hier präsentierst...;*P da brauchst du dich nicht über das wahrscheinlich erwartete resultat nicht zu wundern...
![]() ![]() *besser als grün hinter die ohren zu sein* löly ![]() |
|
||||
|
||||
![]() cünkü verecek cevabin yok biliyorum, üstüne gelmim mrs dudakcim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() seni ondan ben yaptim rot, och olsun iste
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Servus lieber des
""Für mich ist Jungfrau ... eline erkek eli deymemis kizdir"" Ok, das ist die Erklärung. ""eee öyle biriside olmadigina göre ![]() Das ist keine Erklärung mehr... ""olsada, ki imkansiz gibi bisey, o kizda bize rastgelmez ![]() Und das ist mein "Beweis", dass du doch so eine willst. Hehehe Liebe, nette Grüße von mir nur für dich... |
|
|||
|
|||
![]() forumda da rot yapiyolar hemen lol
![]() na ladys, hat meine antwort euch nicht gefallen hehe ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() cevabim var aslinda ama, bir laf vardir : *sukunet altindir* diye, o yüzden sessizligi tercih ediyorum
![]() umarim bundan sonra benim verecegim cevaplarimi kendimin vermesini beklersin, her insan farkli ve cesit cesit düsünür... sabirli olmak en büyük eldeki alternatiflerden biri olsa gerek.. saygilarimla sheirmaine ![]() |
|
||||
|
||||
![]() böyle bi durumda ama en akillisi bu, deyimlerin sözlerin arkasina saklanmak,
cevap alamiyorum cünkü alacak bisey yokki ![]() |
|
||||
|
||||
![]() seni kirmizi degil mor yapardim ben löly
![]() |
|
||||
|
||||
![]() saklanmam icin bir vukat göremiyorum...buyur meydana, kimseden korkmama veya saklanmama ihtiyac duymuyorum...ve cevabimi her kimse hakketmeli o kadar... bu konu hakkinda da baska bir yorum yapmak istemiyorum
![]() iyi aksamlar :*P |