| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() fener, trabzon, gs maclarini showtv gösterecek onu okudum ama bjk yok
|
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar dün cok güzel bir sohbetim oldu... bu arkadaslar carsi grubuna ait, vede benim iyi arkadaslarimdir..
size birgün antremana gittiklerinde ufak tefek sergen ile tayfur arasi sohbeti yazayim sergen tek baþýna bir köþede tayfurla beraber oturyodu..ve sürekli takýmdan 2-3 kiþiyi kötüleyip duruyolardý.. özellikle tümer için kumarbaz ibneye bak gitsede kurtulsak pancu için bu romanyalýda milatýný doldurdu gibilerinden laflar ediyolardý bu sohbetler gercekten olan olaylar. artik gerisini siz düsünün |
|
||||
|
||||
![]() Göztepe-Besiktas maci Saat 12´de naklen Kanal D´de.
|
|
||||
|
||||
![]() tamam belki dogru olabilir yada olmayabilir ama burda bu konu yazilmasi ama gene hic hos degil.
|
|
|||
|
|||
![]() zutun hat.. eger bunlari bilmek istenmiyorsa yazmam bunden sonra..
bunalri bilmek bizim hakkimiz degilmi |
|
|||
|
|||
![]() ayrica öyle konussalar bile fazla düsündürücü degil bence.
Her oyuncu ayni degil. Tümer LigTV ile yaptigi repörtajda oldugu gibi, her kisiyle ayni samimiyette olmak mecburiyetinde olmadigi ve buda cok dogru birsey. Ayrica Tayfur"un ailece görüstügü Tümer hakkinda kötü konusacagini inanmiyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Göztepe-Besiktas 0-1
Goller: 0-1 Veysel 50.dk Besiktas 3.Turda |
|
||||
|
||||
![]() Besiktaslilar bugün son macimizda Göztepe´yi yenip yili tamamladik.Sahanin zor sartlar icinde oynadi takimimiz ama gene bi güzel oyunla ve iyi kadroyla yenmeyi basardik.
Cok gol pozisyonu bulduk ve degerlendiremedik ama Veysel´in kafa golüyle galibiyeti bulduk. En önelisi simdi Lige simdi ara vermemiz ve hemen ara transferlere baslamaliyiz. :-) |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() utansin futbolcular, baskada birsey demiyorum
|