| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() andi? aciklanmis bir sey yoksa o zaman bosuna kafa yormayin..
derin yandiktan sonra tekrar eski haline getirilip yine yanacak ve bu böyle devam edecek. fizik olmayan deri nasil yanar? tarif edermisin? her hangi bir sekilde var olacagiz ölümden sonra. iman etmeyenler yanacak. iman edenlerde durumlarina göre belirli bir süre yanip sonra ebedi bir güzel hayata gidecekler. bunun sürü mürü kalmadi.. böyle seylerle bosuna kafa yoruyorsunuz. onun yerine gidinde ibadetlerinizi yapin. sürmür düsünmen sorulmayacak sana, tartinda 1 arti bile getirmeyebilir. tartinda sana extra puanlar getirecek seylerle mesgul olsan? ben aklimi sen bana birak.. sen fazla yorumlama en iyisi. senin yorumlama kabiliyetinde sana kalsin. |
|
||||
![]() mekteyim sen fani olan bedenden.
Bunları bilerek mi yapmaktasın, bu durumdan senin kazancın ve çıkarın nedir?? Neden dürüst olmamakta bu kadar kendine acı vermektesin, bana acı vermiyorsun, yalnızca zevksizlik ve utanç veriyorsun, eğer yazdıklarımın içinde fani olanda fiziksizlik olarak, yani ten olarak yazdığım bir tek hücre ve harf var ise göster!!!!! Ruhun üzerine yazdıklarımda bir tekten ile ilgili bir açıklama var ise göster yoktur ve bulamazsın... Ama bulabileceğin bir tek şey vardı KOSKOCAMAN VE TERBİYESİZ BİR YALANCI VE İFTİRACI OLDUĞUN... Her ikiside tüm dinlerde yasaktır... Sen Arap asıllı mısın? milliyet olarak sormuyorum, zihniyet olarak soruyorum... |
|
|||
![]() spiritualist izah ve anlayisa nasil bilimsel ispat getiriliyormus coook merak ediyorum? bilimsellestirme -daha dogrusu bilimsel alanda konusulabilir hale getirme- calismalari var elbette, fakat bu ayri konu. bilim üzerinde duruyorsun, ama tek delil olarak -ki öyle kabul edersek- frederick vester isminde bir mechulun cümlesi getiriyorsun. sundugun makale kendi ölcüsüne göre bile hicbir deger tasimiyor. bu mu senin bilimsellik ve gerceklik anlayisin? mesafeyi gram ile, agirligi da metre ile ölcmekten farkli bir durum degil.
kendi capinda hayal ile hakikat sinirlarini kaldirdigin icin icabinda sana bunak da diyebilirmiyim ![]() |
|
||||
![]() Vaybe yi kiniyoruz!
Mütter ohne grenzen aktivistleri ve destekcileri olarak vaybenin cikarci yaklasimini kiniyoruz. Cocuklarin uyusturucu batagina saplanmamalari icin baslatilan kampaya ile ilgili bir haberi alman basinindan cevirerek aktaran vaybeyi protesto eden analar vaybe tarafindan nickleri silinerek engelleniyorlar Calma haber yayinlayan vaybeciler bu durumu desifre eden analarla ile röpörtaj yapma teklifinde bulunmus ve rededilmistir. Rededildikten birkac saat sonra ise o analarin nickleri vaybe tarafindan kapatilmistir. Vaybee egerki mütter ohne grenzen aktivistlerini ve destekcilerini böyle karsiliyorsa ne diye röpörtaj istedi.Ne yapacakti o röpörtaji? Kedisine röpörtaj vermeyen analarin nicklerinin silinmesinin anlami ne? Kimi koruyor vaybe, uyusutucu saticilarinin ekmegine yag sürdüklerini zaten biliyorduk. Bu kadinlarin ve erkeklerin nicklerini silene kadar chatte uyusturucu satanlarin pesine düssün,,, Bizler biliyoruz ki chatte uyusturucu saticilari cirit atiyorlar! Onlari desifre edecegiz! Vaybeyi de desifre edecegiz! Mütter Ohne Grenzen destekcileri BU YAZIYI VABEDE DEFTERLERE ASAN Hera, hanah, hominid, alpaneros, xTUALx, homidik, basma, 7heera, hera7, MARAL, alpineros, citikosman NICKLERI VAYBE TARAFINDAN HICBIR NEDEN GÖSTERILMEKSIZIN KAPATILMIS YA DA SILINMISTIR!!! INSANLAAAAAAR NERDESINIZ !!! Selam, Destek benim icin degil, yapilacak her sey ister karsi ister destek olarak olsun cocuklar icindir. Öncelikle google girerek bu konuda ayrintili bilgi icin Kreuzberg mutter ohne grenzen yazip bak lütfen. Vaybee karsi ise yapilacak olani sen sec bence. Amacimiz taraftar toplamak degil! Amacimiz herkesin cocuklarina sahip cikmasini saglamak. Ben yöntem olarak sana yazdigim duyuruyu bütün vaybee üyelerinin sayfalarina kopyaliyorum. |
|
|||
![]() Resül Kurani zamaninda indigi sekilde anlatmistir göstermistir..
ORIJINALINDEN disari cikamaz zaten... Namaz olayindan baska HANGI olayda Resüle ihtiyac var.... ????? Diyebilirmisin su konuda mutlaka RESÜLÜN uygulamasina bakmaliyizzzz.. Yanii benim aklima vallahi hic bir tane konu gelmiyorki.. HZ. Muhammedi KOPYALAMADIKMI Günaha giriyoruz... Simdi HZ. Muhammedde evliydi karisiyla yatti fala filan.. sidmi onun icinde Sünnet pozisyonunda karinla yatma FETVASIMI cikaralim.... Onun sakali vardi... bizde sakalmi birakalim... Kusura bakma Reis... ben senin su andaki düsüncelerini bundan 5 yil önce astim.... ILAVELI ZAMALI DIN üretir senin bu yaklasimin... Resüle uyun itata edin olayi.. bizler iicn MECAZI yaklasimdir... iyi inan olmaya calisin anlamdir bizler icin gecerli olan... Ama o zamanki insanlar bizzat Resülün yaninda Resülü görüyorlardi... asil o Ayet onlar icindir... ikinci etapta bizler icindir... Demdimya.. olayin arkasindaki Sosyo-Kültürel olayi bilip.. O ZAMANA verilen cevabi, simdiki ZAMANIMIZA yorumlayacagiz... RESÜL uygulamasi zamansaldir... islemler Evrenseldir... sonuclar Evrensel degil ZAMANSALDIR... Sizler Sünnetin Evrensel degil, ZMANASAL oldugunu unutmussunut... EVRENSEL ANCAK KURANDIR... Sünnet ISLEVSELDIR... yani Resülün Zamaninin Kuran uygulamasidir.... BENIM ZAMANIM ICIN O ISLEVSEL UYGULAMALAR DIN OLARAK BIR DEGERI YOKTUR... Haaa isime gelirse Ilaveli-DIN olarakta Sünnet eklerim... ister eklemem... Buna Resül bile karisamaz.... Ancak Allah ile aramdaki olaydirrrrrr Ben sinirlarimi cok iyi biliyorum... VAHYII olamayan bir sey bana yaklasamaz... onu yaparak yada uygulayarak ancak icime rahatsizlik girer... Vayhyiii ise huzur ve dengeli hayat verir |