| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ozaman ben olsaydim.Ben Bes Yüz Bin Türk Soyun Mensup olan Türk evladini yollamazdim.
Ben Almanci süt cocugu olsaydim, sana popomla bile yolda bakmazdim. Salak oglan.Aman Salak oglan. Sakin ol ve geldigin magraya yavas yavas kicincasi gir. Sen kiminle konustugun farkinda degilsin. Ben Almanci olsaydim. Solingen gibi sehirlerde Türk Ailelerine Saldiridim. Senin gibilerini alamanyada istemezdim. Ben Panturanistim ve öyle kalmak istiyorum ama hicbir zaman emperyalist fikilerim olmadi. Sen solcu bir hortlaksan yada komunistsen benim ne isime o zaman Rusyaya git. Ama sen soyunu unutmus bir Insansin. Cektir git ... Komunist manyagi.. Grecos olsaydim ... Kein Thema... C C C |
|
||||
|
||||
![]() Schön das du Deutsch kannst .Super.
Man merkt dass man dich assimiliert hat. C C C |
|
||||
|
||||
![]() Gercekten ...
Man merkt dass du dumm bist . Versuchmal Sätzte zu formulieren, die nicht abstrakt sind, sondern für jeden Fall anwendbar sind. Ich kann mir vorstellen,dass du auf diesen Typen stehst und mit ihm poppen würdest. Dummes assimiliertes Ding. |
|
||||
|
||||
![]() isi baya zor kardes!:-)
-du bist voll mit, -Vorurteile und -Ausländerfeindlichkeit Versuch mal hier sachliche Argümente entgegenzubringen,anstaat Menschen wegen ihrer Identität-Nationalität zu beleidigen und gegen sie zu propagieren.. Dann können wir zusammen vorne schauen..ok?? |
|
||||
|
||||
![]() Ilk önce benim yazdiklarimi anla.
Seninle olmaz. Sen git helen kardeslerine inan. Ahmet kayayi dinle, leyle zanaya oy ver. |
|
||||
|
||||
![]() Kalem tutmayan el neye yarar. Seni gibi evlat bu vatana mi bakar.
Sende sevdanin adi vatan düsmanligi. Tarihini bilmeyen ama helenlere inaninipta konusan ben insana ne eylerim. Sana er sifata veremem tek yanliz passiv düsünceli bir erkeksin. Ben Turanim ama sen nesin. Türk ol biraz. Senin gibi düsünenlerin sayesinde Tc bir gün yok alacal. Ben üc hilalimle gurur duyuyorum ama empariyalist degiliz . Tek yanliz adalet dagittik bu dünyaya. Senin gibi soysuz insanlar bizim gibi Türkcüleri ya fasistliklen suclar yada emperiyalistliklen. Ben Mustafa Kemalin Torunuyum. Ama Atatürk var olsaydi bunlar basimiza gelmiyicektik. Yaziklar olsun sana |
|
||||
|
||||
![]() Burada bir greco var.Onun yazilarini cok özledim.Ama Nette dolanip bilgiler toplamasi lazim.Ama malesef Abuzerkadayif hibi insanlar ona inaniyorlar.
Ilk önce Grecosun Gästebuchuna bakin ne yaziyor. O Adamin samimiligine inanmiyorum ama hic . Malesef atip atip ötüyor. Onun icin benim Tavsiyem ona karsi hazirlikli olalim ve yüz vemiyelim. O Türkiyeyi sevmiyor onun sevdigi Konstinopulis yani Istanbul. Ilk önce Türkleri tanisin sonra ötsün. Ilk önce kendi memleketini tanisin. Hic birsey üretmiyorlar. Passiv yatip hazir para yiyorlar. Helen Milletini sevdigi bir duygudur. Hazir para hazir yemek hazir yemek. Ve diger etnik milletlerin haklarini ellerinden almak. Türk kelimesini duyduktan sonra delirenler. |
|
||||
|
||||
![]() Dieser junge Mann weiss garnichts und versucht mitzuhalten.
Mensch Junge lerne etwas mal. Ist doch war. Dann alles verallgemeinern. Nichts anderes. Insallah sie lernen es noch und behandeln Frauen gleich..... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|