| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Verdim
![]() Kimse Satanistlik yapip berat kandili filan Kutlamiyor.. Vallahi Gözlerim yasardi.. Helal Olsun |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() yani onlarin DIN anlayisina girmeyen Beitraglari Löschen ediyorlar...
Das ist ja uns allen bekannt... |
|
|||
![]() insan kandil falan filan yerine evinde kendi basina yapayalniz Allahtan yardim dilemesinden Allahi zikretmesinden daha büyük hic bir sey olamaz...
Ama tabiki Hocalar insanlari etrafindan toplayip HAVA basmak ister.. kendisini BESTÄTIGEN ettirmek ister hihi |
|
|||
![]() bu kadar zahmet etmene gerek yoktu. tesekkür ederim ama fikir cilesinden uzak papaganlarin veya bozuk plaklarin din/devlet anlayisin beni pek alakadar etmedigi gibi, onlara genel prensipler haricinde vere- veya alabilecek hicbir sey yok. senin gibi ne dogrulari hegemonyam altina alacak ve nede kütüphaneleri dolduracak din/devlet anlayisini tek makaleye sigdiracak degilim. niyetim namütenahi yanlislar icinde biricik dogruyu bulmak. elestiriyse bunun ugrunda isleyen tasfiye metodum.
yanlislardan münezzeh tek allahtir! kandilin mübarek olsun, vesselam |
|
||||
![]() değil dünya çapında ne bok olduğunuz ortaya çıkacak.
Ben bu sitenin ne kadar tehlike dolu olduğunun farkına vardım. Bütün bildiğimi bu site hakkında iç işleri bakanlığının uzamanları ile kesinlikle paylaşacağım. Bir daha böyle bir yuazıyı kesinlikle bu sayfalarda yazmayacağım. Bu bir tehtit falan değil artık, yalnızca burada sivil bir devletin günlük yaşamında nelerin döndüğü hakkında ( din ve islam adı altında) benim bildiğim açıklamaları olacak. Bunu tüm uyarılara rağmen sizler yarattınız ve büyük bir tehlike ile oyun oynamaktasınız... Benim açımdan vaybee denilen bir muğlak yapı bitmiştir... |