| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() man sollte nicht mit Steinen werfen, wenn man selbst im Glashaus ist. Du bist selbst permanent rund um die Uhr bei vaybee und dennoch unterstellst Du anderen hier anwesenden eine Parallelrealität zu führen. Buharinin hadisleri ve putperestligin getirmis oldugu geri zekalilik Seni tam on ikiden vurmus. Bir de kitap okuyor bakin su catlaga ;-))
|
|
|||
![]() insanlari koruyabilecegi kesindir... sanirim bunlar onu hic bir zaman anlamayacaklardir... benim bunlarda umudum yok...
Ammamaaaa yeni nesiller öyle degil... Zaten Prof. Osman Ates dedmisti... ya DININ Orijinaline geri dönülecek, yada DINISZ olunakcak |
|
|||
![]() DIN adina insanlari kesen Arap Alemi... Kuran Adina Rejim yapan Iran Alemi..
Ataom Bombasi üterip Islam Alemine vermeye kalkan yine Iran Alemi... Cehalet icinde yatan Arap Alemi.. Tek dünyada Islami ayakta tutan ve gercek anlamda koruyanda sadece TÜRKIYEDIR.... |
|
|||
![]() Lütfen Türke yazarken imlana ve yazdiklarin kelimelere biraz olsun dikkat et. Bak bende burada diplpmarbeit yazar gibi yazmiyorum. Hatta nasil tuslara basiyorsam öyle birakiyorum ama hemso, miro, kiro, looo gibi Türk olmayan ve asli gayri Türk olan kelimeleri sana yakistiramiyorum. Gün gelecek ez gurbaney mi diyeceksin? O dilden konusan cok kisi var ve hatta gün gectikce cogaliyor. Kücük ibolar, kücük onurlar, kücük emrahlar, kücük beyinler gibi bir lehce kullanmamani diliyorum ve rica ediyorum. Bu kücükler daima hep kücük kalacaklardir. Bunlara lüften özenme. Diyarbakir"da hangi sokakta olursa olusun bir tas atsan köse basinda bekleyen bir kücük ibo"nun kafasini yararsin. Ama satranc oynayan, güzel sanatlar bölümünde egitim gören kiz ya da bir oglana rastlayamazsin. Ben Senin hemserinim ama hemson olmak istemiyorum ;-) Aradaki farki galiba aktarabilmistirim sana.....
|
|
|||
![]() Tek istisna Kuran"i Kerim"dir. Kuran ayni zamanda Islamin ilk ve son sartini olusturur!
|