| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() aynen sana katiliyorum! Ramazan cok iyi kurtarislar yapiyor ve yedigi gollerde hatasi yok gibi.
|
|
||||
|
||||
![]() bence ayip oluyor... baska türk konusa bilirsin fikrine saygim olur ozaman...
ama birak su yuh muhu... hele besiktas forumunda hic yapma ! Ramazanin neyini beyeniyorsun anlamiyorum..., herkes ramazana uyuz oluyor.... bende oluyorum defolsun besiktasdan !!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bazi kisilar kalkipda ramazni vs. koruyor.. dogru Defans kötü ama ramazan besiktasa laik bir kaleci degil...
bu sene bir idamiz yok utanmadan birde Bosque efendi diyorki... artik Ligi kilitlendik neyine kilitlendinki ??? Rezalet dahada duruyor adam ya... A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Reha Muhtar istifa etti!
Ligde ve Avrupa"da peşpeşe alınan başarısız sonuçlardan sonra Beşiktaş yönetiminde deprem oldu Beşiktaş"ta şok gelişme... Yönetim kurulu üyelerinden Reha Muhtar ve Hakan Kalkavan istifa ettiklerini bildirdi. Yarın da Adnan Demir ve Latif Ayaz"ın istifa etmesi bekleniyor. İstifa eden yönetim kurulu üyelerinin bir basın toplantısı düzenlemeleri bekleniyor. İstifacıların "Beşiktaş kulübünün menfaatleri doğrultusunda hareket etmek istiyoruz. Del Bospue"nin kalması kabul edilemez. Kulüp iki kişi tarafından yönetiliyor" gibi şikayetleri olduğu belirtiliyor. Halen yurtdışında bulunan Beşiktaş kulübü Başkanı Yıldırım Demirören"in pazartesi günü istifa eden yöneticilerle görüşüp isyanı bastırmaya çalışacağı da belirtiliyor. Bilgi: karakartal.com (18.12.04) |
|
||||
|
||||
![]() Okadar ucuz goller yiyoruzku dillere destan. Böyle defans hatalarinda istersen dünyanin en iyi kalecisini kaleye koy yine bisey yapamaz
|
|
||||
|
||||
![]() artik birseylerin olmasi gerekiyordu ve de oldu cok sükür.
Reha Muhatri önceden pek sevmezdim ama yönetime girdikten sonra yaptigi aciklamalari herzaman begenmisimdir. Reha Muhtar taa 8. hafta sonunda bu isin del bosque ile olmayacagini söylemisti kapali bir bicimde. Ve bakti hala bir hareket yok diger yöneticilerden istifa etti, en iyisini yapti bence. Diger yöneticiler alsin del bosque yi ve o ruhsuz oyunculari basina calsinlar |
|
||||
|
||||
![]() hayati önem tasiyan Parma macindan önce eger baskan YENILIRSEK DÜNYANIN SONU DEGIL diye bir aciklama yapabiliyorsa ozaman bu is coktaaan bitmistir
baskan kendi kurdugu takima güvenip bu maci alacagiz diyemiyor, yazik |
|
||||
|
||||
![]() Emre Asik, Ahmet YIldirim, Ali Günes, Mustafa Dogan, Okan Buruk, Juanfran, Pancu, Cordoba, Tayfun
hepsini yollayacaksin !!! |
|
||||
|
||||
![]() birakin bu sene futbol takimini,müthis bir basket takimimiz var bu sene yine. Ligde 8 galibiyetimiz 1 yenilgimiz var, sampiyonluga oynuyoruz
ayrica avrupa ligindede grubumuzda lideriz bugünde ezeli rakibimiz gs yi yendik abdi ipekcide |