| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() yahu erkegi cinsel obje olarak görmemek nereden sorun oluyor.ayrıca gunah ve haram kavramını Allah belirler..musluman ona uyar.sen Allahın rasul yoluyla gönderdiği kurana iman etmediğin için bu tur bir anlayısı algılayamazsın.insanı yaratan Allahtır.tabi sence din Allah ve ibadet kavramları da derin bir eziklik ve psikolojik sorunların urunu oldugu için cinsel MEHREMİTEİ de hastalık olarak görüyorsun.
yahu tum cinsel yaklasımları ve bunları acıktan acıga sergilemeyi özgütlük olarak görürsen senin akıl saglıgın ne hale gelir be.her kes herkesle heryerde sey ediyo ve her zaman muhatap olup sürekli bir cinsel manzaraya baskıya maruz kalıyorsun.erkeksin ve seninde bir cinsellliğin var..sürekli cinsellik pomapalamak sapıklıgın en onemli kaynaklarından biridir.tecavuzler neden doruk noktada ve bu cagda neden cinsel hastalıklar hem cesit ve hem de yaygınlıgıyla tavan yapmıs durumda.etme be!! |
|
||||
![]() Sana benim tarafımdan artık yazılacak hiç bir şey kalmadı, yazık sana...
Ben seni ne kadarda farklı bir dünyamız olmasına rağmen gerçekten adam yerine koymuştum, yolun açık olsun. (Alpi kusura bakma bir şeyler yazmak zorunda kaldım, çünkü ben Baburu böylesine tanımadım.) |
|
||||
![]() Küfürleşen insan ile yazışmam,bu benim pransibimdir.
(sana hitap ettim alpi.sen en azından turk diyosun. ![]() Ben yalnızca Avrupalı olarak görmüyorum kendimi, bir dünyalı olarak görüyorum, kavradın mı Babur efendi... |
|
||||
![]() Yaşamım boyunca her zaman iki yüzlü insanlardan uzak durmaya çalıştım.
İki yüzlü insanların kişilik sorunları vardır ve sahtekarlıkları yalnızca kendilerine acı verir. Küfürbazın, sahtekarın, iki yüzlünün, yalancının milliyyeti olmaz, bu insani bir eksiklik ve hatadır... Benim anlayamadığım kadının aşağılanmasına karşı çıkanlara saldırırken tekrar kadını obje olarak kullananların, ne bakılacak bir yüzü, ne dini, ne imanı,ne cibilyeti, ne milliyeti, ne dili olur. Bu yalnızca insani sahtekarlıktır... |