| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Simdi üc tane peynirli, soganli gözleme yiyecegim..
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Allah'im ben nerdeyim ya? Melih Gökcek denen firildak insanlari tehdit ediyor, sen hic Türkiye'ye gelmeyecekmisin diyerek? Bizim Tayyip aslinda iyi niyetli de ama cok yalniz bir adam.. Yilan cukurunun icine düsmüs ve farkinda degil.
Bu protestolarda güclendikce gücleniyor. Her taraf tas tencere, canak cömlek sesleri.. Devlet Bahceli'ye de söylemek istedigim bir sey var: Turgut Altinok'u sattin ve simdi de ne konustugunu bilmiyorsun seni de senin siyasi görüsünü de, siyasi anlayisini da ![]() ... anladin mi? Geändert von the_last_time (02.06.2013 um 19:33 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Su an aldigim haberlere göre Istanbul,Ankara,Mersin,Antalya`daki yaralanan devrimci Arkadaslara Allah`tan acil sifa diliyorum
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Orda her görüsten, her yas grubundan insanlar var. Ülkücülerin üzerine bile biber gazi ve tanzikli su alti..
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Evet TÜRKIYE , GENCLIGI uyandi. Iyi aksamlar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Simdi ben Manti yemeyege gidiyorum. Umarim geleseye kadar göstericeler eve gitmistir ve bunu saglamak icin de hükümetten birisi örnegin Egemen Bagis ya da Ali Babacacan yatisitirici sözler ederler..
Millet göz dagini verdi, ve kücük daglari ben yarattim diyenler de göz dagini aldilar.. Burda kalsin artik bi müddet... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Akp bir küresel proje olarak TR Cumhuriyeti yönetimine getirildi.Yaptiklari küresel cetenin emirleridir.Neyse hikaye cok uzun, umarizki, bu küresel plana hizmet edecek maksadini asan boyutlara varmaz.Polisin bu kadar sert müdahelesi RTE nin hala devam eden pervasiz,ödün vermez tavri,kiskirtici konusmalari insanin burnuna kötü koku yayiyor.Direnisciler bunlari göz önünde bulundurup provokativelere gelmezler umariz. Neyse benden bu kadar ... |