Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 02.06.2013, 17:01
the_last_time

Standard

Simdi üc tane peynirli, soganli gözleme yiyecegim..
Alt 02.06.2013, 17:46
zerrecikler

Reden ...........

Zitat:
Zitat von deniz1008 Beitrag anzeigen
02.06.2013, 06:01
yapma yaaa, dünyami yiktin!
Alt 02.06.2013, 19:27
the_last_time

Standard

Allah'im ben nerdeyim ya? Melih Gökcek denen firildak insanlari tehdit ediyor, sen hic Türkiye'ye gelmeyecekmisin diyerek? Bizim Tayyip aslinda iyi niyetli de ama cok yalniz bir adam.. Yilan cukurunun icine düsmüs ve farkinda degil.
Bu protestolarda güclendikce gücleniyor. Her taraf tas tencere, canak cömlek sesleri..

Devlet Bahceli'ye de söylemek istedigim bir sey var: Turgut Altinok'u sattin ve simdi de ne konustugunu bilmiyorsun seni de senin siyasi görüsünü de, siyasi anlayisini da

... anladin mi?

Geändert von the_last_time (02.06.2013 um 19:33 Uhr).
Alt 02.06.2013, 22:30
Benutzerbild von sive
sive sive ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Su an aldigim haberlere göre Istanbul,Ankara,Mersin,Antalya`daki yaralanan devrimci Arkadaslara Allah`tan acil sifa diliyorum
Alt 02.06.2013, 22:38
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von sive Beitrag anzeigen
Su an aldigim haberlere göre Istanbul,Ankara,Mersin,Antalya`daki yaralanan devrimci Arkadaslara Allah`tan acil sifa diliyorum
Orda her görüsten, her yas grubundan insanlar var. Ülkücülerin üzerine bile biber gazi ve tanzikli su alti..
Alt 02.06.2013, 22:57
Benutzerbild von sive
sive sive ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Orda her görüsten, her yas grubundan insanlar var. Ülkücülerin üzerine bile biber gazi ve tanzikli su alti..
Evet utanc verici, vahim bir durum.Kadin, coluk,cocuk demeyen insanlarin üzerine bu kadar cirkin ve zavalli bir saldiri.Kendi cikarlarini düsünen bir Devlet,Halkina bile bu kadar acimasiz davranan kisi neden hale istifa etmiyor.!!!Haysiyetli bi kisi sessizce ceker giderdi.
Evet TÜRKIYE , GENCLIGI uyandi.

Iyi aksamlar.
Alt 02.06.2013, 23:11
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von sive Beitrag anzeigen
Evet utanc verici, vahim bir durum.Kadin, coluk,cocuk demeyen insanlarin üzerine bu kadar cirkin ve zavalli bir saldiri.Kendi cikarlarini düsünen bir Devlet,Halkina bile bu kadar acimasiz davranan kisi neden hale istifa etmiyor.!!!Haysiyetli bi kisi sessizce ceker giderdi.
Evet TÜRKIYE , GENCLIGI uyandi.

Iyi aksamlar.
Vallahi bu soruyu cibiliyetsiz Acun Ilicali'ya ve Sinan Cetin'e de ben sormak isterim.. Su an ki düsüncem bu..
Alt 03.06.2013, 16:51
the_last_time

Standard

Simdi ben Manti yemeyege gidiyorum. Umarim geleseye kadar göstericeler eve gitmistir ve bunu saglamak icin de hükümetten birisi örnegin Egemen Bagis ya da Ali Babacacan yatisitirici sözler ederler..
Millet göz dagini verdi, ve kücük daglari ben yarattim diyenler de göz dagini aldilar.. Burda kalsin artik bi müddet...
Alt 03.06.2013, 21:39
Mirakel

Standard

http://www.youtube.com/watch?v=BQG4SYoxccU
Alt 03.06.2013, 22:51
Benutzerbild von sive
sive sive ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Vallahi bu soruyu cibiliyetsiz Acun Ilicali'ya ve Sinan Cetin'e de ben sormak isterim.. Su an ki düsüncem bu..
Evet yaglanip yikanmis Acun daha dün elinde bir mikrofon, iki kelime bir islem inglizce`si ile ortaligin sunucusu iken, bugün milyoncuklara sahip, Fettullah`in yalakasi,Sinan kolay sa bu olaylara tepkisini acik göstersin,tabiki Ali Agaoglunun ve bir cogunun kulu.

Akp bir küresel proje olarak TR Cumhuriyeti yönetimine getirildi.Yaptiklari küresel cetenin emirleridir.Neyse hikaye cok uzun, umarizki, bu küresel plana hizmet edecek maksadini asan boyutlara varmaz.Polisin bu kadar sert müdahelesi RTE nin hala devam eden pervasiz,ödün vermez tavri,kiskirtici konusmalari insanin burnuna kötü koku yayiyor.Direnisciler bunlari göz önünde bulundurup provokativelere gelmezler umariz.

Neyse benden bu kadar ...
Antwort