| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bilgili Yönetimi kararini acikladiginda ben insallah kararlarindan vazgecerler derken, cogu kisi gitsin diyordu.
Tabii ki kimse neyin olacagini bilemez. Ama Bir önceki yönetimin kadrosu iyi idi ve basariliydilar. Neyse, hayirlisi olsunda... |
|
||||
|
||||
![]() Ben o düsüncede degilim, bence sans verilse ve yavas yavas takima monte edilse cok yararli bir oyuncu olur bizim icin. Bir Okan ve Ahmet Yildirim oynayacagina 23-24 yasindaki Berkant oynasin bence.
Ayrica Berkant cok iyi bir Besikataslidir |
|
||||
|
||||
![]() icimdeki his öyle diyor. ne yalan bir iki hafta önce yenemeyiz diye düsünüyordum ama simdi kesinlikle galib gelecegiz diye düsünüyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() AC Parma-Besiktas 3-2
Besiktasimiz UEFA Kupasindan elendi |
|
||||
|
||||
![]() Besiktaslilar bu sezonun son macina cikiyoruz oda Inönü´de Akcabat Sebatspor´la ve bu mac yine seyircisiz oynanacak umarim bu maci iyi bitirip sanssiz sezonu geri birakmak.
|
|
||||
|
||||
![]() baska diyecek birsey bulamiyorum
|
|
||||
|
||||
![]() Mustafa Dogan, Fatih Sonkaya, Berkant, Veysel, Ramazan vs...
ne ya bunlar.... yeter beeee.... Del Bosque kari gibi adam durmadan... yeni yeni oyuncular oynatiyo... bikdik artik |
|
||||
|
||||
![]() en aciz Besiktasi görüyorum ! cok yazik acayip üzülüyorum
|
|
||||
|
||||
![]() Besiktaslilar dün bildiginiz gibi göz göre göre Parma´ya yenilerek UEFA Kupasindan elendik ve bu bizi dahada yikti.Artik bu sezon hic bir hedefimiz bile kalmadi Sampiyonluk zaten suan uzakta ve bide Türkiye Kupasi var ama onuda unutabiliriz cünkü Final yüzünü zaten bu kadroyla göremeyiz.
Nerde o 100.Yilda Sampiyon olan Kartal. |
|
|||
|
|||
![]() ramazana neler demiyorsunuz... küfür bile ettiniz....derdiniz ne... adam 22 yasinda ve her hafta dahada iyi oynuyor... allahaskina böyle dandik defans oyunculari oldukca vede ikide bi penalti yaptirirlarsa ramazan ne yapasan...
söyleyin so 10 macta hangisinde hataliydi ramazan |