| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Orhan Pamuk Gibi saklabanlarin Yaptigi ve onlarin Sak-sakcilaridir.
Avrupa ya Yalaklik yapayim derken Kendi Milletlerine rezil Olurlar ve Kovulurlar. Arkalarindan bakar seytan; Sivri sakalinda keder ile .. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Islam devrimcisi !..
Sol sitelerde Neyin devrimcisi oldugum da aciktir. Buraya Da aktardim.. Baska Yazim varsa getir As. |
|
||||
|
||||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://video.google.com/videoplay?docid=2518325465284071201&hl=en" target="_blank">http://video.google.com/videoplay?docid=2518325465284071201&hl=en</a>
|
|
||||
|
||||
![]() bar, bar bağır Orhan Pamuğun tüm sözlü yorumlarını bakalım sana tenekeden bile olsa bir ödül veren çıkacak mı?
Sen sürgünlük ile, canını korumaya çalışma ile, caniliği, aydın düşmanlığını bayağı birbirine karıştırmaktasın. Gerçi çok şeyi birbirine karıştırmakta bir o kadarda hiç sıkılmamaktasın. Dedim ya insanda önce bir yüz olmalı!!! Bu gün Orhan Pamuk yarın bir başkası ne fark eder. Tiksinilmesi gereken durum pişkinlik olmalı. Türkiye halkından ırkçı, ümmetçi, milliyetçi ulemayı kast etmekte isen onları bütün dünya bilmekte. Ama, onlara kimse ödül vermez. Uçurumun sonu yok. Demek şeytan öyle bakmakta!!! Bu konu üzerine özür dilemen de palavraymış. Neren doğru birader senin??? Vallahi Nazım sağ olsa idi şiirlerini bir demokrat yazara karşı kullanmaya çalıştığın için senin yüzüne tükürürdü. Utanmaz. |
|
|||
|
|||
![]() O Ödül Insan kasaplarina " Nobel baris Ödülü " olarak verildi..
![]() Orhan Pamuk a verilen ödül Ermeni Ihanetine Yaptigi tasaronluk icin " SADAKA " dir. USA da Anlasma yapip Türkiye den ayrilan 40 mumluk aydinimiza " Kacti " diyen Dünya basinina sessiz kalip Ülkesine Vurdurdugu icin Bir Ödül daha verilmelidir. Nobel in Bir " SEREFSIZLIK " ödülü var miy"di ?.. Yoksa Derhal olusturulmali.. Türk Aydinligi Siraya girdi bekliyor.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Artık ne zevk vermektesin, nede her hangi bir duygu.
|
|
|||
|
|||
![]() Seytan aynen öyle bakmakta..
Özürüm O Forum icin, senin ile ilgisi Olmadigi icindi.. Burada Görüyorum ki: Sen " Muhterem pederligini " coktan kanitladin ![]() Bu günden Itibaren " Muhterem Peder " sana hitap edecektir.Aynen Eskilerde Oldugu gibi.. Arkanizdan bakti seytan ; Cekik Gözlerinde biraz ümit Sivri sakalinda biraz keder.. Haydi Bakalim Meth-ü sena et Avrupali Dostlarini -demokratlari ![]() Yanliz dikketli ol da gercekleri bagirma.. Biliyorsun Seytan Azapta.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ben senin Gibilere Azap veririm.
Isim Bu.. Cehennem e fazla is düsmesin diye bu böyle ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Senin çapın, cürümün, bilgin ne ki bana ızdırap vereceksin.
Sen bana yalnızca tiksinti vermektesin. Neden mi çünkü sahtekarsın. Ne olduğunu ortamına göre saklayan, site, site kovulan bir kişisin. Durduğun yeri bile ortamına göre saklayan ve değiştiren bir ukelasın sen. Utanmasan Nazımıda ırkçı ve milliyetçi ülküdaşımdır diyebilecek kadarda dengesizsin. Her tarafın vıcık, vıcık resmen iğrençsin. |