| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() hani su 1 mayisi kutlayacagiz deyip, kaldirim taslarini söküp, bu taslarla etrafa zarar veren, isicinin emeklinin bindigi otobüsleri yakan ve kendilerine yurtseven diyen kisilerdenmi bahsediyorsun?...alles klar abla
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nun ja, ich verstehe nicht, wieso du dich so aufregst?
![]() Die MHP ist eine legale nationalistische Partei der Türkei und ich sehe keine Bedenken, die MHP hier zu erwähnen. Wenn du schreibst: *begnmeyen basar gider baska ülkeye* und das ist meiner Meinung eine typische MHP-Aussage. Ich hoffe, du bist mit Deutschland nicht unzufrieden, denn sonst müsstest du nach deiner Aussage Deutschland verlassen. *lach* |
|
||||
|
||||
![]() devlet konumunu aşamamış zihniyetlerde her zaman ötekiler ve bizler manyaklığı bulunur.
Sevgili Çetin Altan bunu Türkün, Türke yaptığı propaganda olarak yorumlar. 21. Yüzyılın içinde yaşayıpta 19. yüzyılın ruhu ve beyni ile var olmaya çalışan çağ ötesi insanlar, zümrelerdir bunlar. Kaldı ki 19 yüzyılda yaşarkende 16. yüzyılın ruhuna ve mantığına sahiptiler. Ve evrenselmişler bunlar işte MİTOS budur. |
|
||||
|
||||
![]() Ne zamandan beri islamci bir zihniyet debrimci oldu???
Veya solcu oldu??? Bu yaşları ben çoktan aştım, arpa yetmiyor kurnazlığa!!! Sen her halde hayranı olduğun üç kağıtçı Harun Yahya ya çok takılmışsın. Sana solculuğu, devrimciliği sorsam açıklayamayacak konumdasın. Faşizm tarifini yapamadığın gibi. Sol sitede yazan bir kişi bu konular tartışılırken araya giren değerli bir kişi müdahalede bulununca artık bende sizlerdenim ve devrimci oldum ama ben inançlı bir devrimciyim diye yazarsa arkasında durmasını bilebilmelidir. Duramıyorsa hikayedir. Meraklıları girerler özgürgündemde benim ile olan tartışmalarında meseleyi okuyup öğrenirler. Bilakis böyle bir yazına bile ben çok iyi bir niyet gösterek Alpi bırak solculuğu ve devrimciliği bir kenerada ilk önce demokrat olabilmeyi öğren demiştim ve eklemiştim benim için insanların şucu, bucu olması önemli değildir yeter ki insan olabilsin. Orada yazdığım gibi kendim için ben bir devrimci değilim sadece iyi bir insan olabilmeywe çalışıyorum açıklamasında bulundum. Ama, kırk yıllık Alpi kendisi adına çok iddialıydı ve inançlı bir devrimci olabildi, aşk olsun ben inançlı yada inançsız bir insanın devrimci olup olmayacağını tartışmam ve büyük bir saygı duyarım, lakin böylesine iddalı yazan bir kişi bu tür cümleleri af olsun diye yazmamalıdır. Yazarsa Orhan Pamuğu, Elif Şafağı hedef gçstermez, bnirisi uyarırsa bu yanlışlığı ciddiye alır. Hepsi bu kadar (şimdilik.) |
|
||||
|
||||
![]() Harf düşüklükleri için özür dilerim, zevk vermeyen yazılarda hiç bir şeye dikkat etmiyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Aşağılarda Akçamın çok az yazılarını aktardım, aslında aktarmak istediğim daha pek çok yazıları bulunmaktadır ve aktaracağım.
Ben oldum olası kendisini paşa yerine koyanlardan hep gıcık kaparım, ne paşatı severim nede kölgesini!!!" Taner Akçam ve ailesi hakkında yazdığın yazılar yalan ve sahtekarca yazılar. Bir tane yazı göster diye yazsam gösteremiyeceğini hem sen biliyorsun, hem ben biliyorum. Otur oturduğun yerde, terbiyesiz adam. |
|
||||
|
||||
![]() Barzani "Büyük Türkiye" ye meydan okuyor. Korkmadan !Dahasi türkiyenin kendi icinde kendi milletvekilleri bile korkmuoyorlar ve "Kerkük e saldirmak diyarbakira saldirmak gibidir " diyebiliyorlar. Diyarbakir nerde dersiniz, Irakta mi ? yoksa Türkiyede mi ?
Türkiyenin muhatabi ne kürtler, ne de irak yönetimi olmamali. Türkiye nin muhatabi ABD dir ! pkk nin ve türkiyeye yönelik tüm tehlikelerin adresi ABD dir. Ne zamana kadar gercekleri görmemezlikten geleceksiniz ey beyler. Görmediklerini de sanmiyorum. Görüyorlar fakat korkakliklarindan altlarina yapiyorlar Büyük türkiyenin büyük piyonlari. Ne yani, koca ABD ye savas mi acalim ? Acin tabi, niye korkuyorsunuz bu kadar ! Siz silahlarinizi sadece kendi halkiniza karsi mi bekletiyorsunuz ? Iricacilara felan.. Zillet ve assagilik icinde yasamaktansa beni yok etmek isteyene karsi savasirim. savasmaliyim. Eger korkar da hala diplamatik -permatik yollara bas vuralim derseniz bugünkü gücünüz yarin olmayabilir. Tabi var ise, bu da tartismaya acik. Bakin su ise ki 12 eylül ün Atatürk bekciligini yapan evren ve cetesi bugün cikmis ne diyorlar. Neymis, efendim kürtlerle konusulmaliymis, zaten orda bir kürt devleti var imis, hatta Eyalet sistemine gecilmeliymis türkiyede felan fisman. Tabi ya, Eyalet sistemi özerkligin ilk adimi, parcalanmanin ilk belirtisi, nasil istemesinki. Ayni düsünceleri Diyarbakir belediye baskani Osman Baydemir gecelerde söylememismiydi ? Bugün IRAK topraklarinda bir kürt eyaleti olusturuldu. Bu Irakin parcalanmasi degilmi ? Ispanya da BASK lar Eyalet sistemi istiyorlar, yani Ispanya da ayrilmak. Ingiltere den iskoclar Eyalet sistemi kurarak ayrilmak üzereler. Yahu su ise bakin, daha dün erdogan CNN de "Büyük aninitin ABD gezisindeki konusmalari sahsi görüsüdür, tsk yi baglamz diyor " bugün TSK cikip " Hayir efendim, bu görüsler TSK nindir diyor " Bana bir ülke daha gösterebilirmisinizki, silahli kuvvetleri ayri telden hükümeti ayri ve yine sivil toplum kurtuluslari ve kurumlari ayri tellerden calsinlar. Yok, mümkün degil bu. Bu Türkiyenin aslinda zeten icten ice bölünmüslügünün göstergesidir. Bu bölünmüslük karsisinda tabiki cikar birileri diyarbakir ile kerkükü ayni kefeye kor. Bakin Beyler yapilmak isteneni sizin icin kisca bi okuyum : Kuzey Irakta yakinda bir Kürt devleti kurulacak, zaten var da resmen ilan edilecek. Sonra Güneydogu türkiye bu devlete ilhak edilmek istenecek. Bunu da Irakli lar degil bizzat Türkiyeli Kürtler isteyecek. Is kizisacak ve birileri gündeme güneydogu da bir Referandum yapilmasini talep edecek. Zaten Yillar süren sikiyönetim ve savaslarla bu bölgenin halki Kürtlestirilmistir. Orda hemen hemen hic bir türk yasamamaktadir. Refarandum dan Evet, Kürt devletine ilhak istiyoruz sonucu cikacaktir. Bu kesindir. Ehh, artik ondan sonrasi ne olur görecegiz. Demokratik haklar devreye girecek ve AB ABD ikilisinin artik AB uyum yasalari adi altinda mi yoksa baska bir isim altindami bilinmez, baskilari baslayacak. Iste bu anlattiklarim SEVR in yürürlüge konulmasidir. Ki Bu anlasmayi Türkiye kabul etmesede AB ve ABD kabul ediyorlar. ABD Bugün bile hala Türkiyenin Resmi sinirlarini tanimis degildir. Kürt devletinin bir kolu da IRAN da. Son günlerde IRAN kürt catismalari basladi. Tipki güneydogu da oldugu gibi. Simdi ayni yipratma oyunlari iRAN akarsi yapiliyor. Sebebi belli, Büyük kürt devleti türkiye, irak, suriye ve iran topraklarinin bir kismini da icine aliyor. Zaten Barzani hükümetinin Anayasa taslaginin 8, maddesinde acikca türkiyeden toprak talebi var. Bunu Resmi makamlar acikliyor. Bizimkiler hala görüsürüz ne var bunda diyorlar. Vay Aptallar vaaayy. He sunu da sölim. Büyük Kürdistan projesi esittir Büyük Israil projesi. Bunu oldu olasi söleriz. Basn ve yayin da bu son günlerde tartisilmaya baslandi. Ne ögretmislerdi ilkokulda bize ! Ali yat uyu, ali topu tut ! böle miydi yahu, unutmusum. |
|
|||
|
|||
![]() MesajTarih: 21 Ksm Sal , 2006 21:50 Alıntıyla Cevap Ver
alpi001 Kayıt: 28 May 2006 Mesajlar: 209 Nerden: Uganda Bastan sona Haklisin Revo !.. Hata Benim !.. Kusura Bakmayin.. Bütün arkadaslardan Özür dilerim. Nedendir bilemem; Sana Karsi Sevgim Dinmiyor.. Köprüler vardir Kitalari Birlestirir. Köprüler vardir Insanlarin Birbirine ulasmasina yardim eder.. Sakin seni Anlamadigimi ,Kirildigimi Filan sanma.. aksine seni Cok iyi anliyorum. Fakat Benim de Prensiplerim var. Prensiplerde Uyusamiyanlar Gönüller de uyusurlar. Yasam tarzlari ayridir da Yürekleri Bir atar.. Bazen Kardesler de bile olur bu.. Ben Artik Bir devrimciyim. Senin sizin sayenizde oldu bu.. Ama Benim devrim im baska.. Din in üzerinden atliyarak degil Ona Catmadan Anadolu-Türkiye Gerceginin devrimine soyundum. Bu yüzyil "DINLER YÜZYILI " revo !..Catisma Kacinilmaz.. Ben Cok iyi hazirlanilmasi Görüsündeyim. Fakat Prensiplere uymuyor... Saglik olsun be dostum.. Köprüler ayakta kalsin.. Bir de su var dostum; Bir Dogru Dünya nin en alcak en sahtekar adami tarafindan da dile getirilse Yanlis olmaz. Sevgiler senin-sana Hoscakal. _________________ Bir esege ne kadar seker ikram etsen de; O yaratilisi icabi OT-u tercih eder.. Demek Sen Benim Marxist filan oldugumu zannettin ![]() Vah;yaziiikkk ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|