| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() dedigim gibi lider besiktas..fener 3. ve cimbomdan sadece 3 puan öndenler (bir mac eksik)..ama yinede böyle sevinceklerini bilsem...hehe
birdaki sezona cimbom -6 puanla baslasin..fenerliler sevinsin diye hehee ata beterin beteri var... ama bu fener icin gecerli degil artik ![]() |
|
|||
|
|||
![]() hast du das getan ? nein.
also ..ich lese immer nach wo meine lücken sind,,,ausserdem ist fussball mehr als nur fenerbahce,galata oder bjk,,, sind die fragen die ich dir gestellt hab nicht aus der türkischen liga ?? ![]() naja,,man muss es nicht wissen,,,hauptsache man wedelt mit der gelb-roten fahne feiert eine,beleidigt eine andere mannschaft dimi ? ![]() und sage nie punkte vorraus,,,in 12 minuten fängt euer spiel an,,,da kann alles passieren,, ich glaube nicht das ihr dieses jahr um den abstieg spielt,,sondern ich mein ihr spielt gegen euch "selber" ..und viele fans sind nicht dafür da "destek" zu zeigen sondern die punkteverhältnisse anderer zu vergleichen,,, wichtig ist jetzt das team und nicht fenerbahce ![]() das fehlt euch noch in eurer so heroischen pokalanhäufung ![]() JK |
|
|||
|
|||
![]() Resmi sitemizde yapýlan açýklamaya göre Kulübümüz, Brezilya`da bu sezon þampiyon olan Cruzeiro takýmýnýn forvet oyuncusu Marcio Ferreira Nobre ile anlaþmaya varmýþtýr. Ferreira Nobre Marcio 11.06.1980 tarihinde Jatei kentinde doðdu . Boyu 1.83 olup 81 kilo aðýrlýðýndadýr . Forvet olarak görev yapan baþarýlý bir oyuncudur.
--> antu.com benden not : umarim ortega ile alex"lede halolur bi is.türkiye futbaol lig icin cok güzel olur bu. |
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Bursaspor 2-0
Malatyaspor - Fenerbahçe 2-1 Beþiktaþ - Çaykur Rizespor 3-0 Elazýðspor - Galatasaray 1-3 Trabzonspor - Gençlerbirliði 2-1 Ýstanbulspor - Konyaspor 1-0 Denizlispor - Adanaspor 0-0 Ankaragücü - Akçabaat Sebatspor 1-1 Diyarbakýrspor - Gaziantepspor 2-1 |
|
||||
|
||||
![]() ondanmi gecen mac Fenere 45 dakika küfür etiniz !!!!! hadi be esbiri kaldiramdiginiz gibi GS lilerin Avukatliginida pek seversiniz
Buarada siz kac sene sonra sampiyon oldunuz diye kendinizi birden birsey sanmayin dereyi görmedende pacayi sivamayin hehehe daha lig bitmedi !!!! selam |
|
||||
|
||||
![]() sorry weil viele ander anders meinen ; )
|
|
||||
|
||||
![]() aha Koalition partisi yine burda
siz birleseniz ya o zaman ikinizde bari UEFA kriterlerine yerine getirirsiniz buarada bjk li vatandas kac sene sampiyonlugu bekledinde ... ötüyorsun birden birkac sene fazla degil 1 sene evel kuzularin sesligini kim oynuyordu hehehee neyse ....selam |
|
||||
|
||||
![]() Gs liler yazsin fenerler sussun yani... kardesim okuma o zaman biz FB liler okuruz Fotbolun taadi tuzu espiridir ve bibirini güzelce kizdirmak ama sen daha evel bu kalipin disarina ciktin birde gelmisin bunu yaziyon ; ) yakismadi !!!!
|
|
||||
|
||||
![]() benim burdaki yazilarimi birkac senedir takip etmis olsaydin böyle konusmazdin. bana göre kim hakliysa herzaman söylemisimdir, zaten cogunlukla hep ortada olan seyleri yaziyorum ama bazilari kabullenemiyor.
gs hakli dedigim zaman fenerliler gs yalakasi diyor, fb hakli dedigimin zaman fenerliler cikip aynisini diyor, ne is bende anlamadim, benim isim gücüm yok gs veya fb yandasi olacam. benim icin fb neyse gs de öyle, ikisinide sevmem hatta nefret ederim ama bazi gercekler vardir ki saklanamaz. tekrar söylüyorum, benim anlamadigim fenerliler nasil gelirde gs ile dalga gecmeye baslarlar??? ulan ne cabuk unutuyorsunuz gecmisleri hemen, daha gecen sene BESIKTAS SIZE 34 PUAN FARK ATARAK SAMPIYON OLDU !!! unuttunuzmu ??? |
|
||||
|
||||
![]() bu fenerbahceyle nasil bas edecegiz biz, ben korkmaya basladim, baska korkmaya baslayan varmi ??? ;-)
bunlar simdi kesin sampiyon olur yaaaaa HARBI BESIKTASLI |