| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ich hab heute Ingredienzien für ein Ratatouille geholt...und da fiel mir dieser kleine Knirps ein, den ich waaaahhhhnsinnig liebe , weil er einen Traum nicht nur hatte, sondern auch konsequent in die Tat umsetzen wollte....
http://www.youtube.com/watch?v=cFNhlOxbqGg |
|
|||
|
|||
![]() Liebe ist eine Illusion. Punkt.
|
|
|||
|
|||
![]() Ajda Pekkan'nin dogrusu bir albümünü bile almadim. Ilk ve son begendigim yorumladigi sarkisi bu...
Kimler Geldi Kimler Geçti Sözleri Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde Yanıyor duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Herşey gönlünce olmaz demiştim sana Kaderden kaçılmaz görüyorsun Kimler geldi hayatımdan kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazını Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını Söylüyorum şarkını Kimler geldi sorma sakın kimler geçti Hiçbirisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti http://www.youtube.com/watch?v=dKdZ5m220eg |
|
|||
|
|||
![]() Celik'in eskimeyen her zaman dinleyince yeni mana kazanan cok güzel bir sarkisi..
Bu Şehirde Bu şehrin ışıkları bir yanar bir de söner Gece sisi gündüz dumanı tüter Bir kalbim var hiç ona benzemez Yanar sönmeyen ateş ama tütemez Bilir misin bu şehirde sana aşık biri var biri var Gözünde yaş ve kalbinde inceden bir sızı var sızı var Sana adanmış hayatı umurunda olmasada Bu şehirde sana aşık sana tapan biri var Bu şehrin sokakları bir dolar bir boşalır Gece riya gündüz yalanı yaşanır Bir kalbim var hiç ona benzemez Doldu boşalmaz içi yalan diyemez Bilir misin bu şehirde sana aşık biri var biri var Gözünde yaş ve kalbinde inceden bir sızı var sızı var Sana adanmış hayatı umurunda olmasada Bu şehirde sana aşık sana tapan biri var ... -Celik youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=MW9LE7KoWdA |
|
|||
|
|||
![]() Kirac'in hem türkü hemde sarki yorumlarini begenerim. Bu sarki insani bir anlik bile olsa güzel dünyalara götürüyor. Sarkinin icerigindeki sözler aslinda benim hayat sartlarimi ifade etmiyor ama bir sekilde genede hisslerime giriyor. Bir lokma ekmege bir yudum su icmeye...
Razıysan Gel Sözleri Eski bir gelinliğe Bir bakır bileziğe Annemden kalan bu yüzüğe Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapyalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzum Razıysan gel benimle Bir lokma ekmeğe Bir yudum su içmeye Yinede şükretmeye Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapyalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzum Razıysan gel benimle .... -Kirac youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=jIaONxrn-Yg |
|
|||
|
|||
![]() Senden ayrilmadan önce bilmiyordum hic
hayatin anlamsizligini, en güzel seylerin bile yaban kaldigi aklimin ucundan gecmezdi sen misin bu hallerde olmama sebep? Inanmak gelmiyor icimden... Oysaki durmaksizin süren kavgalar meger askin cilveleriymis Ellerim bombos, yüregimde bir sizi atese atilmis bir demir gibi kor hala Ellerim bombos gözümde yaslarla günesin kavurdugu bir cöldeyim sen misin bu hallerde olmama sebep? Inanmak gelmiyor icimden... Oysaki durmaksizin süren kavgalar meger askin cilveleriymis |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Dilberim sarkisida harikadir... Sar beni Ben sana kendimi feda etmisim Sev beni Bu cani ugruna heba etmisim Sevgilim herseyim Gönlüme taht kuran Dilberim Sevdalar Aska doymak icin vuslatlar sana kanmak icin Sevdalar Aska doymak icin vuslatlar sana kanmak icin Denedim Yetmior Dertlerim bitmior Bu sizi dinmiyor Ne doyarim ne kanarim ben sana Dilberim Denedim Yetmior Dertlerim bitmior Bu sizi dinmiyor Ne doyarim ne kanarim ben sana Dilberim Vur beni O gözler o kaslar ne ise yarar Yor beni Feryatlar figanlar beni oyalar Sevgilim Herseyim Gönlüme taht kuran Dilberim Sevdalar Aska doymak icin vuslatlar sana kanmak icin Denedim Yetmior Dertlerim bitmior Bu sizi dinmiyoooor Ne doyarim ne kanarim ben sana Dilberim |
|
|||
|
|||
![]() Geändert von atroi (13.06.2009 um 11:13 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Will Young : all time love
http://www.youtube.com/watch?v=IMa8_iCXZz8 "All Time Love" Sometimes you walk by the good ones 'Cos you're trying to hard, too hard to see them And sometimes you don't find the right lines 'Cos you're trying too hard, too hard to hear them But you know what it feels like 'Cos you're like me And you won't give up 'Till an all time love 'Cos nothing else is good enough I want an all time love to find me Some days you're too set in your ways And you forget to shut up, shut up and listen And some days you just have to misplace all your mistakes Somewhere that you won't miss them So stop lying that you're fine 'Cos you're like me And you can't give up 'Till an all time love 'Cos nothing else is good enough I want an all time love to find me I don't believe that it's a failing I don't believe that it's a fault 'Cos if everything were plain sailing Oh tell me what would there be left to exalt But an all time love 'Cos nothing else is good enough I want an all time love to find me I want an all time love 'Cos nothing else is good enough I want an all time love to find me nothing else is good enough.....*sigh* Geändert von atroi (13.06.2009 um 11:42 Uhr). |