| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bi ara ne güzel rahattik, simdi birkac gündür yine basladi su gs-fb tartismasi, herzamanki gibi yine o eski ve bayatlamis espiriler ve dalga gecmeler baslamis, yok yayla kupasi yok su kupasi vs.
fenerliler gs ye böyle kötü yakalayinca hemen saldiriya gecmis, yaa önce bi kendi halinize bakinda sonra konusun, gecen sene ligi Besiktasin 34 puan gerisinde bitirdiniz daha hangi yüzlü konusuyorsunuz??? su sacma fb.gs tartismasi yüzünden forumun tadini tuzunu kacirmayin yaa HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bunu yapan fenerliler...bende anlamiyorum..hadi besiktasli biri yazsa icim yanmaz..fener lig 3.´sü ama öyle seviniyorlarki sanki sampiyon oldular.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() und nicht kindergarten ok....futbolla ilgili olmayan konulari...fikra bölümüne yazsin...ve futboldan anlamayan kisileri hic birsey yazmasin...
|
|
||||
|
||||
![]() onlar icin sampiyonlugun bir önemi yokki kes kardes, onlar icin gs nin basarisiz olmasi sampiyonluk gibi sanki.
zaten yillardir bu kafa yapisi yüzünden basarisiz oluyorlarya, ligde gs yi yenelim sampiyon olmasakda olur düsüncesi var, eee bu düsünceyle insallah dahada beter olurlar !!! HARBI BESIKTASLI |
|
|||
|
|||
![]() du duuuuuuuuuu
GAVATASARAY-symphatisant ![]() |
|
|||
|
|||
![]() basariyi getiren heykelerimizi yikmiyoruz ,,
yani saygisiz degiliz |
|
|||
|
|||
![]() sen hic bisey yazma ozaman artik,,
![]() sana gecen iki soru sordum,,kendi takiminin üzerine,,daha hala cevap yok,,,duydugum sadece,,,ihr fenerli seid so erfolglos,,ihr seid so rezil,,ihr seid so und so... aber auf ganz simple fragen weißt du keine antwort dimi kes :P hani siz bizle dalga gectiginiz zaman böyle beitrag yoktu ya kimseden ![]() ben hep biliyordum,,,az degilsiniz siz ![]() fussball sollte man nicht als status quo oder als modeerscheinung mögen,,sondern verstehen ![]() hoscakal mucuxladim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() die fragen die du gestellt hast...muss ich nur ablesen..mehr auch nicht....mein fussball allgmein beziehung bezieht sich eigentlich nicht nur um türkische liga....
![]() hey jay du kannst sagen wie cimbom ist usw. aber halt nicht so lächerliche argumente wie die anderen hier. überhaupt glaube nicht das fener 30 punkte mehr als cimbom haben wird.. überhaupt cimbom und fener trennen nur 3 punkte..dazu ist fener 3. weiss nicht wieso ihr euich so freut? so schlecht wie fener wird cimbom natürlich nicht sein...weil es noch 18 punkte gibt.. |