| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Senelerce burda kendini hep hakli görüyor ve Islama saldiriyorsun.
Bir aralar devrimci biyani yere göge sigdirmazdin. Biyan cocuk katili bir teröristti? ABD vuruldu dünyayi burda kopardin? Beslanda olaylar oldu gine dünyayi kokardin. Sen hic ölen Müsliman büyüklerini deyilde Müsliman cocuklarini görmüyormusun beee adam? Aksam yatamiyacaksin ama sana kicik gittigin bir sey söyliycem.? Senin Busch oglu Buschtan Farkin yok sen BIR FASCHISTSIN?????? |
|
||||
![]() Sirplarin köylerini bombaladimi hic köprü ve hava alanlarini bömbaladi dügün salonlarini neden bombalamadi hic yada köylerini?
Bir ikincisi Bosnada Su vardi Irakta petrol Iraki bir haftada bombaliyan Züppeler Bosnayi senelerce süründürdüler. Sen milleti kerizmi saniyong bee kendini beyenmis adam? |
|
|||
![]() benim saclarim caogu karilarinkinden daha bakimlidir... o halde benimde saclarimi örtmem lagzim....
Sizlerin Allahi sizlere sacma sapan akla mantiga sigmayan seyler emretmisse o sizin sorununuz.. HZ. Muhammedin Allahi ilk önce AKILA hitap eder.... o yüzden Basörtüsü bir ZULÜMDUR... baska bir sey degil |
|
||||
![]() Sanki o tarihlerde olaylari izlemiyorduk?
Yukardada belirttim Bosnada su vardi ve Avrupa topraklariydi. Senelerce insanlar katledildi bati bakti Iraka hemen müdahale eden Züppcikler Bosnaya seneler boyunca kadeh kaldirmislardir. Hadi sende kendini beyenmi seyy bana birdaha yazma senin gibi yasi gecmis koministlerlen isim yok? |