| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() solange das was er sagte gut war und noch ist....
![]() Önemli olan insanin yasam tarzi yada yaptigi hatalar yade Yasarin kel kafasi degil.... önemli olan SÖYLENEN sözlerdir.... Denilene bakacaksin... öyle birilerinin yasam tarzina bakmayacaksin..... ICh denke eher nicht, das er Schwul war... mit Sicherheit eine Verläumdung |
|
|||
![]() inan elimde degil.... KARA HOCALAR aklima gelince elimden onlarin tümünü bogasim geliyor... bunu bir refleks olarakta görebilirsin.... ama yine haklisin... o kadar kizmamak gerek... ve KARA CEHALET MAHLUKAT HOCALARA fazla yüklenmemek gerek... cünkü onlarida o sekilde kandirmislar.... ama artik bizleri kandiramazlar.... yüzlerini görmek istemiyorum...... onlardan yedigimiz dayaklar yeter artik....
Birazda sanirim Oezsuya kizdim, onunda etkisi olsa gerek... hanima cok deger verdik... bilgilidir dedik, oda kafamiza cikti ve yari Ilahlasti.... oysa ben saaadece yazdigim sekilde herkesin bir DIN anlayisini ögrenmek istedim... Inan bana cogulari feci sekilde korkak, yani surada yazdigim sekilde, kimse DIN anlayisini yazmiyor... demekki cogulari DININDEN haberi bile yok..... efendim Müslümanim... iyide anlat bakalim neymis senin Müslümanligin..... Oezsu bile kaciniyor kisa Mekale seklinde düsüncelerini yazmaya.... herkes kaciniyor ve sonra gelip KAR HOCALARI destekliyorlar.... insanla Allahin arasina Hocanin ne isi var.... ???? Neyse.... bu DIN AZMANLARINA sanirim icimdeki Nefret Genetiktir..... inan bana bir Papaz bile klasik Türk Hocasindan 1000 kat daha hayirlidir..... cünkü ben Almanyada her ikisinide gördüm..... hatta kapi kapai dolasan Süleymancilarin Hocalari varya.... en cok hayatta onlari iki soruyla isini bitirip, OT gibi geri cevirmeyi seviyorum... en basit soruya cevap verenide cikmadi.... dememki bunlar Hoca degil... SEYTANLAR.... ve ben Seytani taslarim arkadas... 100 tonluk tasi kafasina atarim |
|
|||
![]() Ne olur yani... simdi Mevlananin kalitesini düsürürmü ????
bence düsürmez.... |
|
||||
![]() bayernde ibneligini saklamak icin 10 larca kadini evlendikten sonra öldurmustu yani su aldigin kaynagi yazanlar almanlar
kendi tarihlerindeki ibneleri tarihcelerini yazsinlar adamlar köpeklerlen yasiyor cocuk tecavüz ediyor sonrada baskasinin tarihini ve baskalarini kendilerine benzetmek istiyorlar haaaa unutmadan atanda götverenmis karisindan ondan dolayi bosanmis biliyordunmu bunu hahahahahahahaa |
|
||||
![]() Koktun
![]() Bugünlerde cumhuriyetin kurucusu tarafindan kurulan CHP pkk dhkp-c el ele kol kolalar Tatvan seferini yapan terene bombali saldirinin arkasinda kim var. Neden terör tekrar hortlamaya basladi mecliste bazilarinin isinemi yariyor. dhkp-c militaninin chp len yakinligi neden gizleniliyor. |