| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() erkek arkadaslar benim gördügüm kadariyla türk kizlari ve kadinlari hem cok seks düsünüyorlar hemde dinlerine cok düskünler
o yüzden türk kizlari avrupada veya hamburgda 4 e ayrilir.. 1) 14 yasindan buyana alman erkeklerle bile fingirdiyen yatan kalkan seks yapan sonra 30 lara gelince enayi bir türk erkegi arayip onunla dini kullanarak evlenmek isteyen türk kizlari... 2)yine erkeklerle düsüp yatan diskolardan cikmayan acik sacik gezen pantolon giyip alttan don giymeyip kendini teshir etmeyi seven ic dünyasinda aslinda kendini fahise hisseden gününü gün eden kizlar..bunlarda 30 yasini astiklarinda islam dinini kullanarak kendilerine bir erkek bulmaya calisirlar... 3)yine akillari baslari erkeklerde olan kapali kizlar bunlarda daha cok 20 ye gelmeden namus ayaklari ile evlenirler 30 olmadanda bosanip tanga giymeye baslarlar... bunlara tangaci dullar diyebiliriz..erkeklere özellikle benim gibi yakisikli erkeklere yiyecek gibi bakarlar...benim gibi erkeklerin vücutlarini ausnutzen yaparlar... 4)sibel kekili cinsi türkkizlarimiz bunlarda bir mcdonaldsa götürdünmü 1 pizza ismarladinmi bir hamburger yedirdinmi bizim hamburgda istedgini yaptiriyorsun..seks kölesi bile oluyorlar...genellikle okuyan kizlardir bunlar sonralari büyünce menejer felan olurlar ama seks köleligini halen unutamazlar... ben bunun sebebini su mcdonaldisin kolasi saniyorum o yapiyor bunu.. huhhihauahiauahaihauaiau hepinizi hamburga bekliyorum... |
|
||||
![]() erkek arkadaslar benim gördügüm kadariyla türk kizlari ve kadinlari hem cok seks düsünüyorlar hemde dinlerine cok düskünler
o yüzden türk kizlari avrupada veya hamburgda 4 e ayrilir.. 1) 14 yasindan buyana alman erkeklerle bile fingirdiyen yatan kalkan seks yapan sonra 30 lara gelince enayi bir türk erkegi arayip onunla dini kullanarak evlenmek isteyen türk kizlari... 2)yine erkeklerle düsüp yatan diskolardan cikmayan acik sacik gezen pantolon giyip alttan don giymeyip kendini teshir etmeyi seven ic dünyasinda aslinda kendini fahise hisseden gününü gün eden kizlar..bunlarda 30 yasini astiklarinda islam dinini kullanarak kendilerine bir erkek bulmaya calisirlar... 3)yine akillari baslari erkeklerde olan kapali kizlar bunlarda daha cok 20 ye gelmeden namus ayaklari ile evlenirler 30 olmadanda bosanip tanga giymeye baslarlar... bunlara tangaci dullar diyebiliriz..erkeklere özellikle benim gibi yakisikli erkeklere yiyecek gibi bakarlar...benim gibi erkeklerin vücutlarini ausnutzen yaparlar... 4)sibel kekili cinsi türkkizlarimiz bunlarda bir mcdonaldsa götürdünmü 1 pizza ismarladinmi bir hamburger yedirdinmi bizim hamburgda istedgini yaptiriyorsun..seks kölesi bile oluyorlar...genellikle okuyan kizlardir bunlar sonralari büyünce menejer felan olurlar ama seks köleligini halen unutamazlar... ben bunun sebebini su mcdonaldisin kolasi saniyorum o yapiyor bunu.. huhhihauahiauahaihauaiau hepinizi hamburga bekliyorum... |
|
||||
![]() Sana göre dogru ise öyle yasa.
Ama bu sana diger düsüncelere karsi hakaret etme hüriyetini vermez. Tüm hocaler böyle diyorsun. Insanlari yargilamak o kadar kolay dimi. Kul hakkini hic düsündünmü ? Sen simdiye dek kac hocayla tanistinda arkasindan safsata yapiyorsun. Kendi yolunda devam et seni engelleyen yok zaten. Ama kendi din yorumunu burada kimseye dayatma. Dayatirsan nasil bir müslüman oldugun ortaya cikar. Zaten yazindan belli ama neyse... Kuran Peygambere indi yok Yasara suna buna degil. Peygamberide Yasardan daha iyi taniyan sahabeleri idi. Birak su Yasarci düsünceleri buraya yazmayi. Goya dini baslangicina dönecegiz diyorsunuz. Nasil döneceksiniz ? Neyle döneceksiniz ? Kurani en az sizlerin kabul ettigi kadar bizde kabul ediyoruz. Hatta sizden öte Kurani Kerime bir deger daha veriyoruz. Ona hukuk kitabi diyoruz. O günümüzün pisliklerine serefsizlerine en güzel cezalari veriyor. Siz Kuranin isinize geleni alip isinize gelmeyeni keyfinize göre yorumlayanlardansiniz! Bu gercek ap acik ! |
|
||||
![]() Simdilerdeyse CHP ve Alevilere modern sosyete Dinciligi ögretiyor.
Bilirsiniz ´60,li 70 li yillarda solcular en asiri koministtiler simdiyse en modern demokratlar :O=)) Yasar Nuride Bolcevikligi birakip simdilerde modern kominizim dini altinda su yürütüyor. Bir etrafiniza bakin burda nerde bir solcu varsa Kutsal Kiutabi TC Anayasasina göre yorumlamak istiyorlar. Kel nuri de türkce ibadet kadin mini eteklen erkekler arasinda cenaze namazi kilabilir. Marxsist leninist partilerden millet vekili seciliyor. Kizil kominist kananlarda kara fatmalara devrim dinciligi anlatiyor ATV gibi tv lerde. Sonrada teknolojiyi buldugunu ve onun bunun sabkasini giydigini ve kendini modern sandigini saniyor. Alamanyaya gelmis ve burda kapitalizme hizmet eden bir iki fütülcüde onu destekleyip bir halt saniyorlar. Bunlar diskodan gartlanmis gari bile alir sonrada onlara yok canim bu bayanlar mümine diye millete mahallelerde yutturtmaya calisirlar. |
|
||||
![]() profösörler kabul ediyor. Takilmissin bir kara hocalara. Birak onlari yaaa. Onlari savunan yok burada. Sen burada bilimselligi savunuyorsan senin sayamacagin kadar cok benim görüsüme sahip proflar var. Kara hocaymis. Birak su propaganda malzemeleri !!
|