| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ""Dünkü maçýn atmosferinden dolayý istenmeyen þeyler olabilir, olmuþtur da""
Simdi ben soruyorum Aziz beye, diger stadlarda küfür olunca, atmosferden dolayi degilde, baska seyden dolayi mi oluyor? Diger stadlarda küfür olunca, "atmosfer yüksekti, olur böyle seyler" neden demiyor?? Bence buda güzel bir örnektir daha önce yazdigim küfür konusu hakkindaki iddialarima. |
|
|||
![]() gol atacagiz demekte, yanlistir bana göre.
|
|
|||
![]() türkiyede en az küfür edilen stad kadiköy degil mi ? bizim maclara aileler gelebiliyor. peki diger stadlara neden gelemiyorlar. kötünün de kötüsü vardir. der letzte der sich bessern sollte ist fenerbahce.
|
|
|||
![]() Ilk yari can SIKICIYDI, ikinci yari güzel mac oldu.
Kayseri cok gol kacirdi ve kanimca turuda kacirdi. Goller: 1-0 Gökhan Gülec 2-0 Bobo |
|
|||
![]() monaten in ali sami yen mit 1-0 geputzt ? warum sollte es jetzt anders laufen ?
|
|
||||
![]() konsantre olur. fenerde gole yakin cok adam var, iki sezondur gol atamadigimiz maclarin sayisi hic denilecek kadar az. o yüzdende gol atma ihtimalimiz cok yüksek. ücten az yersek tura kesin bizim bence bu en kötü ihtimal.
|
|
|||
![]() 6asary ve eziktas yaptiklarinin yaninda bir fincani gecmez. bu konuda en iyi niyeti fenerbahce gösteriyor. ama bunlarin hamuru bozuk fenerden nefret ediyorlar. cünkü fenerbahcenin basarisi onlari deli ediyor. kudursunlar köpekler daha ne diyeyim.
|