| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Allah"in Resul"u Isa yoksa cehennemdemi?
Tevbe-31 "Onlar Allah"i birakip hahamlarini, papazlarini ve Meryem oglu Mesih"i rableri olarak kabul ettiler. Halbuki olara da ancak tek Allah"a kulluk etmeleri emredilmisti. Ondan baska tapacak tanri yoktur. O, onlarin es kostuklari seylerden munezzehtir." Enbiya-98 "Hic suphe yokki siz ve Allah"in disinda taptiklariniz cehennemin odunusunuz. Oraya gireceksiniz." Enbiya-99 "Eger onlar tanri olsalardi, cehenneme girmeyeceklerdi. Hepsi orada ebediyyen kalacaklardir." |
|
||||
![]() Farz et ki oyle .. o zaman senin susman gerekmiyor mu?
En"am-108 "Allah"tan baska dua ettikleri seylere sovmeyin ki, onlar da bilgisizlikte asiriya gidip Allah"a sovmesinler..." Tevbe-28 "Ey inananlar" Allah"a es kosanlar mutlaka pisliklerdir..." |
|
||||
![]() diyorsaniz Vaybeeciler bana yaptigi irza gecme tehdidi icin bu sapigin adini ve soy adini bana vermenizi istiyorum kendisini mahmekemye verecegim, eger vermezsem bu sapigi mahkemeye bana bu adamin kisisel bilgilerini verdiginize dair siz beni mahkemeye verin.
Hangi yüzyilin insanlarisiniz siz resmen irza gecme ile tehdit eden sapiklar var sayfalarinizda!!!!!!!!!!!!!! |
|
||||
![]() yaratildigi ile ilgili bi fikra biliyom
cocugun biri sahil kenarinda kumsalda oynuyormus.. sahil güvenlikten polis gelip sormus: "ne yapiyorsun sen bakim oglum!" cocuk- Polis yapiyom polis- nasil yapiyorsun bakim cocuk- cok kolay amca, kum, su ve azicik da bok karistirip adam yapiyom polis oluyor polis tabii tokati yapistirmis cocuga ve "Adam gibi oyna gebertirim seni yoksa ha!!" demis. ikinci ve üsüncü defa da ayni durum yasanmis ve polis cocuga okkali bir tokat daha yapistirmis her seferinde.. 4. sefer de cocuk biraz akillanmis gibi: Polis- ne yapiyorsun cocugum sen orda cocuk- jandarma yapiyom amca polis- nasil yapiyorsun bakim kum ile suyu karistiriyorum adam yapiyom jandarma oluyor amca. polis- ee hani bok oglum cocuk- bok katinca polis oluyor ne yapim |
|
||||
![]() bazilari sorgulamadan inanirlar.. ben ise sorgular da inanirim.. ama sorgularken de suphem yoktur ki!!!
Sormak ayip degil.. sorup ogrenmemek ayip!! ![]() Halil senin de bilmedigin yok hääää! soru sormuyorum artik cevap beklemekteyim.. ama istersen sorularimi devam siralayim? |