Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.06.2005, 16:19
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard bilenler konussun! digerleri dinleyip

ogrensin´..
Maide suresi:
51: inananlar , yahudileri ve hristiyanlari dost edinmesinler. Onlar birbirlerinin dostudur. Sizden kim onlarla dost olursa, onlardan sayilir. Allah zalim topumu dogru yola itmez.

69: "Inananlar, Yahudiler, diger dinlerden olanlar ve Hiristiyanlardan kim (1) ALLAH"a ve (2) ahiret gunune inanir ve (3) erdemli bir yasam surerse onlar icin bir korku yoktur ve onlar uzulmeyecekler de..."

ayni sure ve 2 farkli ayet.. bilen var mi?? nasil ?? Benim kafam karist..
Alt 23.06.2005, 16:21
Benutzerbild von isinsu
Neuer Benutzer

Standard ben net bir sekilde soru sordum

biliyorsan anlat.. faydali bir yorumda bulun.. ben edebiyat yapmiyorum.. bos yorumlari degil dolu ve ogretici yorumlari yapin ki insanlarimiz fikir uretmek neymis ogrensinler.. ve islami tanisinlar..
Alt 23.06.2005, 16:22
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard islamin siyasi boyutunu

hem peygamberde hemde halifelerinde görebiliriz.

bak orada savasa katilmak istemeyenlere ne uygulanmis? zekat vermeyenlere ne yapmistir?

laiklik tcde insanin temel haklarini korunmus güya. ama 80 senedir cignenmeyen temel hak kalmamistir. hosuna gitmezse birisinin bir yalan uydurur seni tikarlar hapise.

laik tc anlatilan islam devletlerinin hicbirtanesinin arkasinda kalmamistir. hatta üzerine kat kat katmistir.
Alt 23.06.2005, 16:26
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Elma kurdu nasil ürer sehveti olmasa

O kurdu üreten ne Elma degilmi, böylesine kirmizi olan, al al yanakli olan.

Of ne zor su bikkinlik veren ve sonunda insani cileden cikaracak sapik sexso manyaklaradan silinp, temizlenip arinmak bu kesimde.

Ülen sapik sen benim bir erkek oldugumu bilmene ragmen üst üste defalarca bozarim diye yazmadin manyak herif.

Hem de resnmen irza gecme temelinde yazmaydi o yazilarin, emin ol yigit ve dürüst olarak adini soy adini yaz su sayfaya o cümlen icin seni mahmekemeye vermezsem na merdim.

Sen sapiksin önce git bir terapi yap sonra dindar ve sosyal calisma.

Galvani...
Alt 23.06.2005, 16:31
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard yok kardesim

ben sana cok net bir sekilde cevap verdim. eger birileri birseyler ögrenmek istiyorlar ise sorsunlar. sen biliyorsan birileri adina sorma bildiklerini bizlere lütfette anlat.

sormaz ki bilsin bilse sorardi
Alt 23.06.2005, 16:32
Benutzerbild von isinsu
Neuer Benutzer

Standard cok sivri zekalilar "sizi"

yine siz biz... birakin bunlari lutfen.. ben siz miz anlamam.. boylesine ters dusuncelere nasil sahip olrusunuz anlamam.. ben evet
Kurani kerimi anlamaya calisiyorum ve bol bol okuyorum, sorguluyorum.. sen de bana bu konuda sadece ve sadece fikrini soyle ki eger biliyorsan.. bilmiyorsan... susmak daha dogru..

NE DEMISLER : Bilge insan cahilden, cahilin kendisinden ögrenebildiginden daha cok ogrenirmis..
Bana laf ebelikleri yapan degil.. fikir ureten guzel insanlarin yorumlari lazim.. Ki senin de bana ogrettigin icin Allah katinda bir sevabin olsun... dusun bunlari!
Alt 23.06.2005, 16:33
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard sana yapilacak fazla sey yok

ama sen israr edersen seni söyle adam akilli düzelttiririm.
Alt 23.06.2005, 16:35
Benutzerbild von isinsu
Neuer Benutzer

Standard yorum derken..

biraz yanlis oldu. kurani kerimi sana yorumlamak degil.. sadece aydinlatmak duser.. yani eger ki bu sorularim konusunda bana aydinlatici yazilarin varsa..buyur yaz.. bekliyorum!!
Alt 23.06.2005, 16:35
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard bende sizleri cok iyi anladim anlattim

ama ögrenmeye tam hazir degilsin herhalde ki baskalarinin ögrenmelerinden bahs ediyorsun. hani sunun adini koy sen mi ögrenmek istiyorsun yoksa ögretmek mi istiyorsun.

bu kadar basit.
Alt 23.06.2005, 16:39
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yaz ülen buraya adini dürzü

Seni mahkemeye vermezsem insanligi terk edecegim. soytari sapik.

Ama sende o yürek yok, ayni cagriyi Vaybeyee de yapiyorum bu adamin adini soy adini biliyorsaniz yazin bu adam resmen sapik bir irz düskünüdür ve insanlari sayfalarinizda o cümleler ilede tehtit etmetedir. Eger bilipde sakliyorsaniz bu adami sizlerde suclusunuzdur sizleride sikayet etmek o kadar zor degildir.

Görelim bakalim o yigitligini zibidi eger adini yazamiyorsan dünyanin en korkak ve cinsi sapik adamisin.
Antwort