| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() diken oluyor onu anlamiyorum.
Takamadiginizdan dolayi icinizde bir nefretmi var. Atatürke gelince onun devlet anlayisi simdiki devlet anlayisina terstir. Atatürk olsaydi bu basörtülü kizlara yasak koyanlarin yüzlerine tükürürdü. Ama neyse. Türkiyede ne dümenler döndügünü bizden cok daha iyi biliyorsun galiba. Insan sadece yemek ve icmekten ibaret degildir. Huzurda lazim insana. Türkiye dünyanin en zengin ülkesi olsa ne yazar böyle hatalar oldugu müttece. Kerhaneler dolu vergiler geliriyor merhaba türkiye cok büyüksün cok acayipsin ... Devam et türkiye ... |
|
||||
|
||||
![]() nasil ben karisamazsam karsimdakinin örtülü yada örtüsüz olmasina ayni sekilde milletde karisamaz benim örtülü olup olmadigina.
1- Türkiyede carsaf yasagi var - basörtü icin gecerlimi bilemem; basörtü carsaf kategorisinemi giriyor ? 2- bir korku var - psikolojik korku : bas örtüsü olmayanlar yargilanacak mi diye ? - ilk devlet dairesinde basladik yakinda seriyat dami gelir korkusu var ! 3- en az anlayisi - toleransi ve demokrasiyi bizim millette ! Bu da eski osmanli terbiyesine dayandigimiz icin - Büyüklerini say emirlerini sorgulama ! Yani Büyük ne diyorsa kücük onu yapar- dogrumu degilmi düsünmeden !Diktatör gibi - bu durmu askerden tut din adamlarina kadar tüm meclislerde (aile meclisi dahil) bu tabloyu bulursun karsinda ! Büyk kücük diktatörlügü kalkmadigi sürece hosgörü uzakta kalir ! |
|
||||
|
||||
![]() Nisa suresi var ... bizim icin yeterli bir delildir.
Senin icin olmayabilir ama bunada saygi duyariz. Siz bizim düsüncelerimize niye saygi duymuyorsunuz? Dünya sadece sizin beyninizde dönmüyor. Herkes sizin veye benim gibi düsünmeyebilir. Öbür düsüncelerede az da olsa saygi gösterebilsek böyle problemler kalmaz. Basörtülü kizlarin okulara alinmasi etiginize uyuyormu uymuyormu ? |
|
||||
|
||||
![]() Para kazanan o tekelin cici cocuklari acaba Sakalli 5 vakit namaz kilan insanlari o isyerlerine aliyorlarmi.
Bazilari ileri gidib Oruc bile tutturmuyorlar fabrikalarinda tutani hemen isten atiyorlar. Eyer onlarin ekmeyiylen oynuyorsak bizim vergilerimizlen Sehir Agaligina soyunan o soysuzlarin sabah aksam din düsmanligini yapmalarina sebeb olan seyyy ney acaba. Bugün bir mühendis olsam sakalli sekilde koc holding ve diyer firmalara is sorsam sence beni alma imkanlari yüzde kactir. Bos keseden bos konulara girme amigo |
|
||||
|
||||
![]() actiracagin simdi..
yavrum biz kerhanelerin en muhtesemini senin sözümona islam devletini yasatan halife padisahlarindan biliriz..harem neydi? padisahin cükünün keyfine göre her memleketten kari doldurulan mekandan bahsediyorum koc!! tr.de kerhane varmis?,kiraathane varmis? yavrum kerhanelere ve kiraathanelere dinsizlermi gidiyor..söyledigim dogrular hosuna gitmeyince iyice sacmalamissin laga lugayi kes ve somut olarak bana söyle bir müslüman olarak neler yapamiyorsun tr.de bana onu anlat! yok bir bok aklina gelmiyorsa söyle ben söyleyim bir dinsizin neler yapamayacini tr.de! |
|
||||
|
||||
![]() tanimadigim icin emri de tanimam o zaman!!
|
|
||||
|
||||
![]() An alle Vaybee User;
Pancaro denen zati-muhterem hali hazirda kronik beyin yetmezligi problemi yasamaktadir..ona ait hic bir makalenin okunmamasi ruh ve beyin sagliginiz icin acilen tavsiye edilir!! |
|
||||
|
||||
![]() kücük cocuk yasta olan kizlarimiz yönetecekmi türkiyeyi ? Onlar egitim almak istiyorlar. Basörtülü veya basi acik. Okuma özgürlügüdür bu.
Birseylerden korkuluyor diye cahilmi kalacak oncak kizcagiz. Burada yanlisliklar var ve onlarin düzelmesi icin ugrasmak gerekir. |
|
||||
|
||||
![]() takmak istiyorum de! bu benim kimligimin bir parcasi,kendimi rahat hissediyorum de!
Cünlü allahin emri dedigin zaman, acik dolasanlari,mini etek cart curt giyenleri allaha karsi cikiyorlar diye düsünüyor senin kücük beynin..allaha karsi cikan da senin zihnine göre her cezayi hakeder.. |
|
||||
|
||||
![]() Benim padisahlari ovdügümü nerden biliyorsun sen ? Camiilere laf atarken bir sey yokta dualarla kerhane acalara bir sey deyince manyakmi olunuyor ? Okullara tabiiki türkiyenin ihtiyaci var. Ama bunlarin camiilerle ne alakasi var ? Okul okul diye ötüyorsun zaten o kadar okul var iken okul alinmayanlari niye düsünmüyorsun ? Okul kapilarinda bekleyenleri niye düsünmüyorsun ? Lagaluga eden sensin efendi ...
|