| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Tanri degil.. Allah..
Osmanliyiz pek sanliyiz... |
|
||||
|
||||
![]() yaaa sanki cok önemli... yani bu bizi zerre kadar tatmin etmez..
milosevisin yargilanmasi.. is isten gectikten sonra.. bir iki kisiyi yargilayip göz boyamak istiyorlar.. orada tecavüze ugrayan kadinlarin acilari feryadi hic unutulmayacak ve hesabi sorulacak.. .. |
|
||||
|
||||
![]() sen Muhammed Ali " nin neden Islam dinine gectigini biliyormusun?
.. "Biz siyahi amerikan milleti yüzyillardan beri bu üke icin hizmet verdik, savastik.. ama yine de tenimizin renginden dolayi 2. sinif insan muamelesi görüyoruz, dedi.. HIRISTIYAN oldugumuz halde, kiliseleimiz yakiliyor.." Böylece müslüman oldu.. Ben onu bir kardes olarak görüyorum.. ... Ben bunu biliyorum.. Amerikada falan profesörün ne dedigi bizi zerre kadar ilgilendirmez.. ... Kizilderileri katlettiler.. Cowboy filmlerinde kötü fahsi millet olarak gösterdiler.. hollywood filmlerinde... .. |
|
|||
|
|||
![]() seni gidi pkkci seni
|
|
|||
|
|||
![]() VATAN bölünmez
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!!!!!!!!!!!!! WIr werden Europa erobern. Aber nicht mit Waffen und Gewalt. Sondern mit Verstand! Gelecegin Osmanlilari biziz. Iste bu kadar |
|
||||
|
||||
![]() OSMANLIYIZ PEK SANLIYIZ...
Senin ne oldugun belli.. Vatan haini... Ne yazabilirdin ki... Burada ne isin var.. Git Almanlarla, Erminlerle chat yap.. Kürtlei karistirma.. Anadolu da yasayan bütün müslümanlar kardestir.. .. |
|
||||
|
||||
![]() sahtekarligindan korusun!! amen! alles korrupt und Fälschung aldaa!!
Diploması sahte çıktı MİT"çi Kaşif Kozinoğlu"nun Özbekistan"dan aldığını iddia ettiği diplomanın sahte olduğu açıklandı BELMA AKÇURA İstanbul Dışişleri Bakanlığı, soru önergesi üzerine, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Dış Operasyonlar Dairesi Başkan Yardımcısı Kaşif Kozinoğlu"nun Taşkent Üniversitesi"nden aldığı diplomasının sahte olduğunu açıkladı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2003 Mayıs - Haziran aylarında aralarında Kozinoğlu"nun da bulunduğu 20 kişinin diplomalarının sahte olup olmadığının araştırılması için Taşkent Büyükelçiliği"ne sorulmasını istedi. Ancak YÖK, Dışişleri Bakanlığı"ndan 2 yıl yanıt alamadı. Soru önergesi Martta, Milliyet"te çıkan haber üzerine CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Dışişleri Bakanlığı"na soru önergesi vererek adı Alaattin Çakıcı ile anılan Kozinoğlu"nun yurtdışından temin ettiği diplomanın sahte olup olmadığını sordu. Dışişleri Bakanlığı, soru önergesine Nisan 2005"te şu yanıtı verdi: Kayıtlarda yok "Özbekistan Dışişleri Bakanları aracılığıyla alınan yanıtta Kaşif Kozinoğlu"nun Taşkent Devlet Teknik Üniversitesi"nde öğrenim görmediği, adı geçen Yüksek Lisans Diploması verilmediği ve Kozinoğlu tarafından belirtildiği gibi D1 NO 000521 sayılı bir diplomanın üniversite kayıtlarında bulunmadığı belirtilmiştir." Kart, "Soru önergemize verilen yanıtın içeriği, Kozinoğlu"nun ilgili kuruma sunmuş olduğu diplomanın sahte olduğunu veya beyan ettiği bilgilerin gerçeğe aykırı olduğunu göstermektedir" dedi. |
|
||||
|
||||
![]() osmanlyiz pek sanliyiz..
600 yil süper güctük.. yani bugün ABD neyse, biz de 1299 den 1923e kadar süper bir güctük.. .. 90 seneden beri cennet ülkemizi ne hale getirmis bu serefsizler.. Türk milleti Avrupa"da tuvalet temilemeyi bile göze alip, cennet ülkemizi birakip kaciyor.. ..Eskiden Osmanlida bir müslümanin bir hiristiyana veya yahudiye hizmet etmesi yassakti haramdi.. Simdi ise ne hale gelmisiz.. Ufacik bir israilden ucak satin aliyoruz.. bu ayip birsey.. Türkiye kendi güvenligini ilgilendiren herseyi kendisi yapmasi gerekli.. Disaridan silah satin almaktan vazgecmeliyiz.. hele hele israille isbirliginden vazgecilmeli.. bu utanc verici bir tablo... ... Hilafetin, Osmanli ruhu nun tekrar gelecegine inaniyorum.. Bakin, kim bilirdi veya inanirdi, AKP gibi bir partinin ülkemizi yönetecegini.. basimizda inancli bir basbakan... ailesi inancli.. imanli.. ... Yakinda basörtüsü zulmü de cözülür.. MIT"e gelince.. önemsiz bir sey.. ülkemizde bircok sey yanlis.. bunlar düzeltilecek.. yavas yavas.. |
|
||||
|
||||
![]() cöküp yikildi..endüstri-sanayi ve bilim-teknolojiye ayak uydurmadigi icin batililar bu konularda gecti aldi basini gitti ve osmanli da yandi bitti kül oldu!
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|