| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Hab volle Kanne Angst vor'm Tode, daher würde ich ja am liebsten gar nicht sterben... Naja, also wenn, dann will ich im Schlaf sterben, kriegt keiner mit, vor allem ich nit.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hast du auch angst vor dem nächsten tag? da hätte ich als mädel mehr angst vor'm ersten mal ![]() |
|
|||
|
|||
![]() wow otkafali dein türkisch macht sich
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kalp çarpıntılarım yahut hücre zarlarım...
Niyaza açılan ellerim... Duaya duran gönlüm... Secdedeki soluklarım... İkindi vakti uzayan gölgem... Aynadaki aksim... Ruhumun cenneti, imanım, her şeyim... OT Abla bizim güzel türçemiz bu işte |
|
|||
|
|||
![]() sana abla dedigine göre hast du die mööööööhende wurst im griff derim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Eva, bu konuyu acip gittin. Ancak bazi sorulari cevabsiz birakipta gittin. Durup dururken seni ölüm gibi bir sorusunu sordun ama merakla beklenen yorumunu yapmadin. Burda az da olsa, önyargilardan uzak, seviyeli ve objektiv bir sekilde her konuyu isleyecek yetenekte üyeler mutlaka vardir..
Benim hosuma giden bir siiri buraya ekliyorum. Lay lay lom seyiyesini citalari kaldirarak biraz yükseltelim bari.. Gelmiş iken şu dağları gezeyim Ölüm ile ayrılığın elinden Dertsiz bulamadım derdim yanayım Ölüm ile ayrılığın elinden Yaz gelince bulanayım coşayım Elim ile mezarımı eşeyim Beri gel sevdiğim helallaşayım Ölüm ile ayrılığın elinden Ölüm geldi yolun bize uğrattı Firkat geldi yana yana ağlattı Kesti ciger pare pare doğrattı Ölüm ile ayrılığın elinden Günahsız kardaşlar günahım tartar Hasretlik yüzünü yüzüme sürter Her kime söylesem yakasın yırtar Ölüm ile ayrılığın elinden Pir Sultan Abdal'ım dertlerim firak Alışmış yanıyor şu dertli yürek Bir dahi gelemem menzilim ırak Ölüm ile ayrılığın elinden |
|
|||
|
|||
![]() Nasil yasarsam öyle de ölmek isterim!
|