| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Kendi tecrübeni edin.. Iyi Geceler |
|
|||
|
|||
![]() Olabilir!Herkes ayni düsünseydi zaten problem diye birsey olmazdi?Ben yeteri derecede tecrübe ettigime inaniyorum,ama yeterli mi bilemiyorum,2 birden fazladir,o acidan bakicaz,gerekirse ateste sinanicaz,ama kendimiz olmaktan vaz gecmiycez!Iyi geceler!
|
|
|||
|
|||
![]() Bir kac gündür,cok iyi tecrübeler edinmedim ama,ben pes edersem,kendim olmaktan cikarim
![]() PIR SULTAN`in dedigi gibi!"Dönen dönsün,ben dönmezem yolumdan...Mazlumlar bana darilir" |
|
|||
|
|||
![]() Eger bende yanlis seyler yaparsam?Gözümün yasina bakmayin,sert elestirin beni lütfen!
|
|
|||
|
|||
![]() Insan,isterse olur bence?Cünkü su an,insan hayatini kolaylastiran makinalardan tut,insana dair ne kadar maddi ve manevi seyler varsa insanin hüneri ve basarisidir!Istemek;herzaman bir cabadaki ön adimdir!Biz insanlar;yeterki güzel ve dogru olani isteyip paylasalim,gerisi kendiliginden gelir zaten.Cünkü;adimi attigin zaman,yürümekten baska sansin yok.....
|
|
|||
|
|||
![]() Biz zamana yetişemeyiz, fakat zamanda bizsiz ilerleyemez! Zaman bize bağlı, biz olmadan zaman bir işe yaramaz! Bence zamanı düşünmek yerine, hayatı yaşamalı! Gerisi teferruat. ...
|
|
|||
|
|||
![]() Buraya ahlak ile ilgili seylerdemi yazsak?Bazi insanlar gercekten ne yaptigini bilmiyor bence......
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Sen beni bilmezsin,bilenler bilir,sen beni bilenlere sor en iyisi,hicbir caban,hicbir küfrün,hicbir provakasyon planin bende tutmaz!Niye biliyormusun?Sen o oyunu kurmadan,ben senin oyun kuracagini bilirim zaten!sana zahmet,dürüst bir insan olmaya calis!Olmuyorsanda uzak dur! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hey bu da ne be, sen kim oluyorsunda kizilbaslara laf atiyorsun???? =========================================== sen neysen biz de oyuz!!! lütfen dediklerine dikkat et, seni siddetle kiniyorum Biz de Türküz bizde Müslümaniz, bu ne ja simdide sen Alevilere lat atiyorsun!!! Hani RTE bütün Türkiyenim CB´niydi ???!!! Aleviler de Türk, hepimiz Türküz! Alevilerde o Avrupaya nal izi birakti beaaaaaa! Lüften öyle sacma zapan ayrilimcilik yapma, sen ne dedigini bilmiyorsun kardesim. ![]() ![]() ![]() ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |