| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Onu dediginiz icin degil ki, Ermeniyiz dediginiz icin ve Ermeni soykirimini Türk milletine kabul ettirmeye calistiginiz icin Ermeni oluyorsunuz.. Bu laflarla iyi gizlenilir, iyi ezberletmisler... Mustafa Kemal Atatürk'ün gencligiyiz demeniz Atatürk'e en büyük hakaretlerden biridir.. Türk bayragini her gün ezen, Atatürkü katil diye gösteren karikatürler yapan Ermeniler'in tarafini tutup, sonrada Atatürkün Gencligiyiz demek, resmen Türklerin icine sizmaktir! |
|
|||
|
|||
![]() Ayrica beni bundan sonra Ak partili olarak görmeyin.
Ben bazi Ak partililere ters düserim, burada ve bazi Ak parti sayfalarinda Hocaefendiye hakaret edenler var...taniyipda etseniz ben bize saygi duyarim cünkü ben de bundan 1,5 sene öncesi Hocaefendiden uzak durur onu kötü zannederdim..( ama isin tuhaf bir tarafi var) Gecen sene hayatimda ilk defa bir sohbete gittim. Orada sanirim hepsi, bazi Cemaatler ve en cok olarakta Nur Cemaati karsiti idi.. Sohbete gittikten kisa süre sonra Osmanli tarihcisi '' Yavuz Bahadiroglu ''nu cok sevdigim icin( Nesil yayinlarini tanimiyordum bile, Yavuz Bahadiroglunun kitaplari Nesil Yayinlarindan satiyor diye oraya bakmak aklima geldi) Nesil Yayinlarindan farkli kitaplar siparis etmeye karar verdim...Yavuz Bahadiroglunun neredeyse bütün kitaplarini okutuktan sonra , ne yapip edip buna benzer kitaplar bulmaliyim, okumaya devam etmeliyim dedim ve böylelikle ayni Yayinevine bakmaya karar verdim.. Nesil Yayinlarinda bu tür kitaplar ararken Halit Ertugrul ve Ali Erkan Kavakli dikkatimi cekti. aslinda Y.Bahadiroglu tarz kitaplar okumak isterken gittim bu 2 yazarin bir kac kitaplarini siparis ettim.. Halit Ertugrul bana, daha öncede ismini duydugum bazi hosuma giden seyleri oldugu ama hic fazla üzerinde durmadigim '' Bediüzzaman Said Nursi'yi '' tanitti ve sevdirdi.. ve ardindan Ali Erkan Kavakli kitabinda ( belki 1,2 sayfa yer ayirmis fazlada degil ) Hekimoglu ismail '' Derdimi seviyorum '' adli kitabindan cok etkilenildigini yazmis.. ben de iyi kitaplar ariyorum ya, gittim bu sefer de '' Derdimi Seviyorum '' kitabini aldim ![]() iste benim icin Fethullah gülenden bile önemli olan ( bu tamamen benim görüsümdür ) '' Hekimoglu ismail '' ile tanistim.. Hekimoglu ismail bana hem kendini, hem Bediüzzaman'i, hem de Fethullah Gülen'i sevdirdi... bunlarin hic biri tesadüf olamaz... Sunuda söyleyeyim; Siz bu dünyaya 10 kere daha gelin yine Hekimoglu ismalin yaptigi hizmeti yapamazsiniz!! O yüzden Cemaat tarafina hakaret etmeye devam edin, nasilsa kimin nasil hizmet ettigi ortada... bu sözlerim Chplilere degil üzerlerine alinmasinlar, tamamen bazi Ak partilileredir... |
|
||||
|
||||
![]() Sen ben biriyle karistirmissin belli.
Aksi takdirde ben nerde Ermeni soykirimi ile bir yazi yazmissim, hemen göster bakalim !!!! Birde "Kadin Haklari" kelimesini agzina almayi bile reddetmissin. Cünki "Kadin haklari" tarikatlar icin Cin, Öcü ve Seytanlik gibi birsey. Agzi dili olmayan tepe tepe kullanabilmek icin bir mal Kadin, tarikat zihniyetine göre. Böyle yazmissin asagida: "Onu dediginiz icin degil ki, Ermeniyiz dediginiz icin ve Ermeni soykirimini Türk milletine kabul ettirmeye calistiginiz icin Ermeni oluyorsunuz.. Bu laflarla iyi gizlenilir, iyi ezberletmisler... Mustafa Kemal Atatürk'ün gencligiyiz demeniz Atatürk'e en büyük hakaretlerden biridir.. Türk bayragini her gün ezen, Atatürkü katil diye gösteren karikatürler yapan Ermeniler'in tarafini tutup, sonrada Atatürkün Gencligiyiz demek, resmen Türklerin icine sizmaktir!" Geändert von benekalice (14.09.2013 um 15:03 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Tarikatlar hep Türkiye Cumhuriyet'ini yikmak istemislerdir, neden acaba?
Buna bir aciklik getirebilirmisin? Bir disaridan düsman vardir, birde tarikat adinda ic kusatmalar vardir. Neden bu tarikatlar Laik'ligi sevmezler? Laiklik cünki her insanin istedigi gibi yasamasini saglar. Tarikatlar hep üye olduklari insanlarin tüm hayatina karisirlar. Yedigi ictigi seyden, giydigi seye kadar, yatak odasinda ne yaptigina kadar vs. vs. Insanlarin özel hayatina karisamadiklari icin mi dertleri var? Senin sikca söyledigin "Bu benim derdim" galiba bu türden bir dert ??? PS: Almanya'da bazi sözlesmelerde (Isveren-Isci arasinda) hicbir TARIKAT'a üye olmadiginizi imzalamaniz gerekiyor. Zitat:
Geändert von benekalice (14.09.2013 um 14:59 Uhr). |