| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||||
|
|||||
![]() Zitat:
üstelik hicbir sekilde kendi düsüncesini belirtemeyip her yerde spam yapiyor. Zitat:
hadi bende bu sekilde camur atmaya calissan chp yandaslari yutar ama caka'ya demen senin sirkefligini gösterir. Zitat:
AK Parti o milletvekilini ihraci icin disiplin kuruluna gönderdi. CHP ne yapti kadina hakaret edeni? büyütmeyelim unutulur deyip gecistirdiler. iste AK Parti CHP farki. biri ceza kesiyor ötekisi bizim gibi düsünmeyene hakaret ettiyse büyütmeyelim diyor. Zitat:
bu tecavüzcülerin serbest kalmasinda en basta CHPnin yasa önerisinde aramak lazim sucu. tutukluluk konusunda devamli agliyorsunuz. yasa düzenlemeleri yapildi. mahkemeye kadar suclularin serbest kalmasina bütün partiler oy verdi. basta CHP bu yasayla ergenekonculari kurtarmak istiyordu. simdi tecavüzcülerin mahkeme kararina kadar serbest kalmasida hükümeti suclu cikarmaya calisiyorsunuz. birakin bu iki yüzlülügü. millet artik sizin bu serefsizliklerinizi yutmuyor. CHP bu yasanin degismesini istedi ve bütün partiler buna oyunu vererek kabul etti. artik kacma veya karartma ihtimali olmayan suclarda tutuksuz yargilama oluyor. Zitat:
vaybee'dede ayni oyunlar oynaniyor. ne zaman arguman biterse dini konulari siyasete baglayarak prim yapmaya calisiyorsunuz. bak sen bile o kadar yazdiktan sonra o sinirle dine deginip kendini hakli cikarmaya calisiyorsun. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
Bu da mi yalan Kenan, tanisabilidin birisine böyle acikli hikayeler anlatmam. Yok benim cok sevdigim bir kiz vardi, o kiz hastalandi ve öldü, kanserden diyordun degil mi? Sonra bu da senin baska bir insan yapti da filan da.. Tuu lan yüzüne senin pic kurusu.. Senin gibi kisiligi esik birisinin cinselligi de sapik olur ve ortalikta dolasan gaylere sulanmissim, amina kodugumun ipnesi... Mantikta cok basit, sirf passif olan erkek gay oluyor bu mantiga göre.. Türkiye'deki pic kurularinin hepsi böyle düsünüyoru. Sayilari milyonlari da asar... Bunlardan birisi de de Kenan.. Ama bu emaili okudugum da ne kadar güldüm bilemezsin Kenan. Bir yandan AKP-yandaasligi ve namus bekciligi yap, diger yandan da ipnelik yap, pardon hic kusuruma bakma, benim icin bi-seksüellikte ipneliktir.. Namus bekcisine bakarmisiniz hele.... Amina kodugumun pici.... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Aynen öyle.. Evet, onu kastettim ama arkadas bilmeden konusuyor. ayni bilmedikleri, yalan haberleri yayinladiklari gibi... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
aslinda onlar o haberlerin yalan oldugunu bizden iyi biliyorlar ama tutunacak dallari olmadigi icin tek careleri camur atmak. tutmasada izi kalir mantigi. ps. oc lastoscha diyecek birsey kalmadi. orospucocuguyum diyen ve sonra anasini burada 5 paralik edip hala aramizda dolasan yüzsüze ne denir? |