Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 16.07.2013, 10:52
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von Monday Beitrag anzeigen
Adalet mi? O halde neden benekalice nin yazilarini elestirip zulfiqar in spam paylasimlarini elestirmiyorsun? Neden zulfiqarin iftiralarina tepkisiz kaliyorsun? Adaletin bu mu senin?
kelekalice yalan haber sunuyor. yalana tepki göstermek hepimizin görevi.
üstelik hicbir sekilde kendi düsüncesini belirtemeyip her yerde spam yapiyor.

Zitat:
Demokrasi deyip duruyorsunuz ama kendi düsüncenizde olmayani asagilamaktan, iftira atmaktan cekinmiyorsunuz da.
caka ne zaman ve kime iftira atmis monday? asil bu dedigin iftiralarin en büyügüdür.
hadi bende bu sekilde camur atmaya calissan chp yandaslari yutar ama caka'ya demen senin sirkefligini gösterir.

Zitat:
Ya da kadin gazeticiye "sizin bacak aranizi cekip yayinlarim" diyen milletvekilinize gikini cikarmayan sen, aksine hemen baska bir link atip pisligi pislik ile mi temizleyeceksin? Türkiye nin her yerinde tecavüzler olurken tecavüzcüler serbest birakiliyor, "sizler" bu olaylar sirasinda oturuyodunuz Sümmeye Erdogan hakkinda sadece bir tweet atilinca ne batti size?
hakaret edenin AK Parti / CHP fark etmiyor.
AK Parti o milletvekilini ihraci icin disiplin kuruluna gönderdi.
CHP ne yapti kadina hakaret edeni? büyütmeyelim unutulur deyip gecistirdiler.

iste AK Parti CHP farki. biri ceza kesiyor ötekisi bizim gibi düsünmeyene hakaret ettiyse büyütmeyelim diyor.

Zitat:
Bu hükümetin tecavüz ve cinsel taciz konusunda zerre kadar hassasiyeti olmadigini hepimiz biliyoruz ki kücük cocuklara tecavüz eden failler bile catir catir serbest birakiyor. Tecavüzlere maruz kalanlar bu kadar ucuz mu, ondan cok degersiz mi simdi?
tecavüze ve cinsel istismara cezalari yükselten bu asagiladigin hükümettir.
bu tecavüzcülerin serbest kalmasinda en basta CHPnin yasa önerisinde aramak lazim sucu. tutukluluk konusunda devamli agliyorsunuz. yasa düzenlemeleri yapildi. mahkemeye kadar suclularin serbest kalmasina bütün partiler oy verdi. basta CHP bu yasayla ergenekonculari kurtarmak istiyordu.

simdi tecavüzcülerin mahkeme kararina kadar serbest kalmasida hükümeti suclu cikarmaya calisiyorsunuz. birakin bu iki yüzlülügü. millet artik sizin bu serefsizliklerinizi yutmuyor.

CHP bu yasanin degismesini istedi ve bütün partiler buna oyunu vererek kabul etti. artik kacma veya karartma ihtimali olmayan suclarda tutuksuz yargilama oluyor.

Zitat:
Ve evet, insanlarin dini duygularini kullaniyorlar, hatta basganimiz (<3 askim benim) Allah da size tuzak kuruyor demekten bile cekinmiyor. Bunlara da sessiz kalmakla beraber hala Erdogan a karsi bi kelime cikmiyor agzinizdan. Ki benim din ile zaten pek aram yok, sizin icin diyorum yani.
Ölüm hepimizi de alacak, ha benim icin zaten önemli degil de, ama siz inananlar icin o zaman ne Tayyipiniz, ne Fethullahiniz, ne Said i Nursiniz, hic bir seyiniz sizi kurtaramayacak yasayacaginiz dehsetten.
dikkatli türkeyinin gündemini takip etseydin asil dini kullananlarin CHP oldugunu fark ederdin. en cok dini konulari ortaya atan CHP.

vaybee'dede ayni oyunlar oynaniyor. ne zaman arguman biterse dini konulari siyasete baglayarak prim yapmaya calisiyorsunuz.

bak sen bile o kadar yazdiktan sonra o sinirle dine deginip kendini hakli cikarmaya calisiyorsun.
Alt 16.07.2013, 12:28
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
kelekalice yalan haber sunuyor. yalana tepki göstermek hepimizin görevi.
üstelik hicbir sekilde kendi düsüncesini belirtemeyip her yerde spam yapiyor.

caka ne zaman ve kime iftira atmis monday? asil bu dedigin iftiralarin en büyügüdür.
hadi bende bu sekilde camur atmaya calissan chp yandaslari yutar ama caka'ya demen senin sirkefligini gösterir.

hakaret edenin AK Parti / CHP fark etmiyor.
AK Parti o milletvekilini ihraci icin disiplin kuruluna gönderdi.
CHP ne yapti kadina hakaret edeni? büyütmeyelim unutulur deyip gecistirdiler.

iste AK Parti CHP farki. biri ceza kesiyor ötekisi bizim gibi düsünmeyene hakaret ettiyse büyütmeyelim diyor.

tecavüze ve cinsel istismara cezalari yükselten bu asagiladigin hükümettir.
bu tecavüzcülerin serbest kalmasinda en basta CHPnin yasa önerisinde aramak lazim sucu. tutukluluk konusunda devamli agliyorsunuz. yasa düzenlemeleri yapildi. mahkemeye kadar suclularin serbest kalmasina bütün partiler oy verdi. basta CHP bu yasayla ergenekonculari kurtarmak istiyordu.

simdi tecavüzcülerin mahkeme kararina kadar serbest kalmasida hükümeti suclu cikarmaya calisiyorsunuz. birakin bu iki yüzlülügü. millet artik sizin bu serefsizliklerinizi yutmuyor.

CHP bu yasanin degismesini istedi ve bütün partiler buna oyunu vererek kabul etti. artik kacma veya karartma ihtimali olmayan suclarda tutuksuz yargilama oluyor.

dikkatli türkeyinin gündemini takip etseydin asil dini kullananlarin CHP oldugunu fark ederdin. en cok dini konulari ortaya atan CHP.

vaybee'dede ayni oyunlar oynaniyor. ne zaman arguman biterse dini konulari siyasete baglayarak prim yapmaya calisiyorsunuz.

bak sen bile o kadar yazdiktan sonra o sinirle dine deginip kendini hakli cikarmaya calisiyorsun.
Zitat:
orospucocugu lastosch beni özledigini belli ediyorsun.

ps. birisi bana mail atmis: oc lasotsch her türlü iftirayi denedi ve basarisiz olunca simdi homoluga takti. sen bu lastoscha bastinmi. bu niye devamli bi seksuel diyor?
Bi-seksüell Kenan, bana gelen Emailler gercek, yoksa senin kahvehaneler de ihtiyar picleri 20 euro kiralayip kimsenin bakmadigi istemedigi tessetürlü kizlari istetme görüntüsü veripte onlari kirlemezdin. Eger adam olsaydin giderdin o niyetli kizlardan birisini bir yerlerde tavlardin, ama sende o tip yok ki bi-seksüel Kenan.

Bu da mi yalan Kenan, tanisabilidin birisine böyle acikli hikayeler anlatmam. Yok benim cok sevdigim bir kiz vardi, o kiz hastalandi ve öldü, kanserden diyordun degil mi? Sonra bu da senin baska bir insan yapti da filan da.. Tuu lan yüzüne senin pic kurusu..

Senin gibi kisiligi esik birisinin cinselligi de sapik olur ve ortalikta dolasan gaylere sulanmissim, amina kodugumun ipnesi...
Mantikta cok basit, sirf passif olan erkek gay oluyor bu mantiga göre.. Türkiye'deki pic kurularinin hepsi böyle düsünüyoru. Sayilari milyonlari da asar... Bunlardan birisi de de Kenan..
Ama bu emaili okudugum da ne kadar güldüm bilemezsin Kenan. Bir yandan AKP-yandaasligi ve namus bekciligi yap, diger yandan da ipnelik yap, pardon hic kusuruma bakma, benim icin bi-seksüellikte ipneliktir..

Namus bekcisine bakarmisiniz hele....

Amina kodugumun pici....
Alt 16.07.2013, 17:40
Cakabeyy

Standard

Zitat:
soramaz bunlar caka kardes.

bizler acik sözlüyüz ve dogruyu yanlisi söyleyecek kadar dürüstüz.

sen bana bircok defa öyle yapma böyle yap. bu sekilde konusma dedin. bende sana niye öyle yaptigimi anlattim.

bu monday beni öne sürmesi eskiden kalan bir batik. insanlar darbeleri unutamiyor. darbe aldi ve hala onun intikamini alacak konuyu bekliyor.
Saldirganliklari, soru sormalarini medeni insanlar gibi konusarak anlasmalarini engelliyor...

Aynen öyle..

Evet, onu kastettim ama arkadas bilmeden konusuyor. ayni bilmedikleri, yalan haberleri yayinladiklari gibi...
Alt 16.07.2013, 18:54
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
Saldirganliklari, soru sormalarini medeni insanlar gibi konusarak anlasmalarini engelliyor...

Aynen öyle..

Evet, onu kastettim ama arkadas bilmeden konusuyor. ayni bilmedikleri, yalan haberleri yayinladiklari gibi...
sen cok iyi niyetlisin ve onlarin bilmeyerek ve istemeyerek bu yalan haberlerini yaydiklarini zannediyorsun.

aslinda onlar o haberlerin yalan oldugunu bizden iyi biliyorlar ama tutunacak dallari olmadigi icin tek careleri camur atmak. tutmasada izi kalir mantigi.

ps. oc lastoscha diyecek birsey kalmadi. orospucocuguyum diyen ve sonra anasini burada 5 paralik edip hala aramizda dolasan yüzsüze ne denir?
Antwort