Kendi taraftariniz Tuncay"a verilen karttan dolayi kural hatasi var diye tartisiyor. Ben degil!
Bende mecazi anlamda bunu dile getirdim diye camur mu atmis oluyorum??

Komik olma Allah askina.
Fener"in stadinda ispatlanmamis bir olayda ceza almismis. Dua et 1 maca indirdiler cezayi! Besiktas"in sahasinda münferit bir olay yasandi. Sirf Besiktas"in stadinda oldu diye 3 mac ceza verdiler yine, sezimiz cikmadi. Siz "yok efendim bizim stad degildi, güvenligin sorunu" gibi sözlerle yirtmaya calistiniz! Ve yirttinizda. Bir seyircisiz mac oynadiniz, hemen bocaladiniz. 3 mac olsaydi Allah bilir neler olmustu.
Benim kimseyle ugrastigim yok. Haksizliklari herkes biliyor. Ben sadece micazi bir sekilde tekrarladim.
Tüm maclarda hata oldugunu yazdin. Dogrudur. Her macta hata oluyor. Ama Fener haric hic bir takima elle atilmis golu vermiyorlar. Hemde iki kez!
O meshur macta ucan kusa kart gösteren hakeminiz gecen sezon Fener - Trabzon macindan sonra yine bir macta yardimciniz oldu. Verilmesi gereken kartlari vermedi.
Birde gelmis, bizim basarisizliktan bahsediyorsun. Biz sorun yasamasakta sizin durum ayni olacakti. Degisen bir sey yok ki!? Haksizlik her zaman haksizliktir!