| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() kadar yildiz gezegen günes ay bilgisi yoktur..
eski insanlar ne bilsin günes ne uydu ne kara delik ne isik hizi ne teleskop ne evde oturup esseklere bakip gaz lambasi altinda fikir yürütmüsler iste.. sende getirip o bilmem kimin yazdigini bize yutturuyorsun marifatname diye.. yeter artik bu kadar salakca seyler yazma buraya manzaram bozuluyor huhhhhihuahihuauhaiaauauahau |
|
||||
![]() cikiyor..ne demis bakalim
Astroloji: Burçlar, yıldızlar, bunların sistemdeki yeri ve etkileri, insanın beyin programının oluşumu, aldığı etkiler ve tepkileri; kozmik ışınımların dünya ve insanlar üzerindeki tesirlerinin neler olduğu gibi konuları kapsar. yahu astro da burc da yildizda ayni sey.. fazla uzay gemisi izlemis galiba bunu yazan adam huhihuhuhihuhuhihuhihuh cok eglenceliymis gülmekden altima burcumu kacirdim huhihuhihuhuahuahuahauhauahuahuahuah |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() düsünemedim senin Enis.
Her halde sevgili Enis tüm yazilanlara sicramaktan yorgun ve bitap düstün. Istrsen dinlen, soluklan biraz. Menapoz örnegi sana laf olsun diye verilmedi, üreme islevini tamamlamis anlamina gelmektedir o sahis, doga ve tip kurallarinda. (istisnalar olabilir ama belirleyici degildir ) Ortalama yasta 40-45 civaridir.Insan bu genc yasta menapoza düserse, neden ölümden sonra tüm saglikli isleyen cnsel organlari ile donatilmis bir ruha sahip olacak, cennette veya cehennemde üremek icin mi? Fizik konularina girmeyi senin ile hic uygun bulmuyorum cünkü yeterlilik göremiyorum. Isinin yukarida fizik üzerine yazdiklarinin cogunu dogru buluyorum. Dost, Sülyman hoca olsun, Yasar hoca olsun cok mükemmel Ilahiyat uzmani ve ustalari olabilirler. Lakintüm toplum ve doga bilimlerini nlarin uzman ve mükemmel bir sekilde yorumluyabileceklerini nasil diyebilirsin ki? Dersen ve inat edersen iste sendeki ciliz bilgi ortaya cikar. Her konunun uzmanlari ve üstatlari vardir. Saygili olmak gerekir. Dinlen biraz, cik dini kitaplardan disariya, baska seyler oku. Sonra tekrar dönersin sevdigin ve ilgilendigin alana. Sundan emin olki Tanrinin varligidan ve ölümden sonrada yasamin oldugundan benim en kücük bir kuskum yok. lüm yakini deneyim yasadigimi daha önceleri bir yerlerde yazdim. Ama yasami ve dünyayi ve evreni yalniz dini kitaplar ile bakarsan bir gün gelir ya sapitirsin, yada cok mutsuz bir yasam sürersin. Her seyin dengeli olmasi en dogru olanidir. Kemdine iyi bak. Hoscakal... |
|
||||
![]() Enis insan neden kendini akilli görmesin ki?
Yeterlilik cok farkli bir sey. Ama her insanin en dogal hakkidir kendini akilli görmesi. Ben akilli veya akilsiz ayrim yapmadan insana deger veririm. Ama kurnazdan hem gicik kaparim hem de rahatsiz olurum. Neyse her kesin akli kendisine. |
|
||||
![]() Insan beyninin bioelektrik enerjiyi dalga enerjisine cevirdigini, ruhun bu dalga enerjisiyle meydana geldigini farketmiyenlere; burclardan yayilan dalgalarin canlilar üzerinde ne tür etkiler meydana getirdigini anlatabilmek fevkalade zordur!
Bu konuyu biraz daha acabilirmisiniz. Ruhu beyin mi meydana getirmekte? |
|
||||
![]() Isra Suresi 85.Ayet:
"Yes´eluneke anir RUH... Kul ir RUH´u min emri Rabbiy ve ma utiytüm minel ilmi illa kaliyle..." "Sana soruyorlar, Ruh nedir? Deki, Ruh rabbimin emrindendir! Ve bunun ilminden size kalil bir Ölcü verilmistir..!" O zamanda Yahudilerde sormus Ruh nedir diye Hz. Muhammed´e.... Evet, kisinin ruhunu beyin meydana getiriyor!Yoksa Budist anlayisinami sahipsin, sonradanmi giriyor vücuda ruh? Ana rahmindeki cen hani su 120. gün olayi varya, herseyin yavas yavas basladigi nokta, iste o zaman beyin öyle bi kapasiteye ulasirki gelen isinlar, yani din terimi ile melekler gelir insan ruhunu üretmeye baslarlar...bir tür hologramik isinsal beden, yani ölümötesi yasamin icin hazirlanan beden=RUH! |