| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() bjk ve psv yi de satin aldik,,,
söylemis olayim,,, ![]() bukadar geri düsüncedemisiz ? sinan belkin bunu demis olabilir ama ben eminimki hakem rezaletini dedi,,, senin ama isin gücük Fenerbahce ye camur atmak voll der bauer Fenerbahce spielt derzeit phenomenal effektiv fussball,,varmi bi diyecegin simdi ? |
|
||||
![]() atti peki deger gollere ne demeli bir gol maci almaya yetermi. fener hakem sayesinde mac falan almadi.
hakemler nasil bizim penaltilari görmüyorsa o pozisyonuda görmedi. eger isin icinde ard niyet varsa o zaman bizim verilmeyen penaltilardada ard niyet var. eger öylese o zaman kimse konusmasin. ben ard niyet görmüyorum hakem senin dedigin gibi satilmis olsa konya 2:0 öne gecemezdi. sizce zaten hakemler fener alehine hata yapinca "hakemde insandir hata yapar" oluyor. hatalar fener lehine olunca "Satilmis" oluyor. güldürmeyin adami isiniz gücünüz feneri karalamak eger öyle olmasaydi fener alehine yapilan hatalardada isyan bayragi cekerdiniz. biz hakem satin almasindan anlamayiz eger sen satilmis diyorsan bir bildigin vardir. cünkü tutügün camianin o islerden iyi anladigi herkesce malum. |